Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Benim büyük bir kanama alanı ve kanamam vardı doktorum eğer sağlıksız bir bebekse doğası gereği düşecektir bunu engellemeyi zaten istemeyiz dimi demişti. Önce yadırgamıştım ama sonra o kadar mantıklı buldum ki süreci onun sözlerine odaklanarak sürdürdüm hep. Burda sabahtan akşama kadarda yatsan düşecekse buna kimse engel olamaz diyordu. Normal hayatına devam et seni mutlu eden şeylerle ilgilen diyordu. Nitekim süreç olumlu gidiyor şuan çok şükür. Hayatı kendimize zehir etmeden az stresle geçirmemiz lazım

Bütün aşamalarımız sizin ile aynı olmuş. İnşaallah hayırla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Bende öğretmenim işim ayakta malesef..elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum bakalım. Benim de 6+4 te gittim kese dolmuş ama kalp atımı duyamadık. Bayramdan sonra duyduk. Siz ne zaman duydunuz ve şuan kaç haftalıksınız. Yani şey demek istiyorum normal haftasını yakaladı mı son adet tarihine göre

Bayramdan sonra duyduk yazmışım yanlış oldu bayramdan sonra tekrar gideceğiz

Bende öğretmenim:) inşallah sağlıklı ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Halâ yakalayamadı bir hafta geriden geliyor ama doktorum ilk haftalarda bu normal diyor son haftalarda ki gibi anlamlı değilmiş kese küçük içinde ki küçük cihazların her ölçümüne güvenmek hatalı olur tarzında yaklaşıyor sizin son adet tarihiniz ne zaman

AA tesadüfün böylesi,branşınız nedir:) benim sat 17 nisan buna göre 6+4olması gerekiyordu bu pazartesi ama gittiğimizde bebeği 5+6 olarak ölçtü. Sizin normalde kaç hafta ,ultrason kaç hafta ölçülüyor. Ve her gittiğinizde aynı şekilde bir hafta geri ölçülüyorsa geç döllenme olma ihtimali var diye biliyorum. Böyle durumlarda sat ı değiştiriyorlar.

Cok sagol canim benimmm olumlu dusunmeye calisiyorum.

bu kadar kalpsiz doktor gorunce insanliktan umudum biraz kesiliyor iyi insanlar isini etik ve insani kurallar içinde yapanlar iyi ki varlar

Rehber öğretmenim ben sizin branşınız ne sat 1 nisan benim 9+2 oluyor sanırım şuan hep geriden küçük ölçüyorlar keseyi de bebeği de . Ama doktor hep bekleme taraftarı çünkü yakalayabiliyormuş haftasını

Doktorlarin yanilma payi her zaman var yani?

Artırıyorum bir öğretmen daha dayanın 2 hafta sonra evde hamilelik nasılmış tadına bakacağız

Ben de matematik öğretmeniyim:). Kalp atışını duyduysanız ve her defasında aynı küçüklükte ölçülüyorsa geç döllenme kesinlikle. Dediğim gibi böyle durumlarda Satı değiştiriyorlar aslında. Neden sizde öyle yapmadılar acaba. Doktor bekleyelim diyor dediniz. E şuan kalp atışı duyuldu kanamada azaldıysa zaten sağlıklı ve güzel devam eden bir gebelik anlamına geliyor.sizi şuan için tedirgin eden şey nedir

Bu değişiklik ile ilgili YouTube da dr kağan kocatepe nin videosunu izlemiştim. Bir balın isterseniz

Artırıyorum bir öğretmen daha dayanın 2 hafta sonra evde hamilelik nasılmış tadına bakacağız

Aslında tedirgin değilim tam teslimiyet içindeyim varsa nasibi gelecek ancak kanama alanı duruyor hala ve o kadar farklı olumsuz şeyler duyunca acaba bebek sağlıklı mı diye kafamda sorular oluştu kızımda fetal dna testi yaptırmamıştım önerende olmamıştı o kadar akışındaydı ki. Ama bunda öneriyorlar tabi yaşta ilerliyor belki onunda etkisi var yaptırıp içimi rahatlatayım diyorum bende

Ne kadar güzel söylediniz "tam teslimiyet". Bu ara benimde hep dilimde ve kalbimde olan kelime. Kanama alanı olupta gebeliği sağlıklı ilerleyen çok örnek var etrafımda. Bende de aktif kanama şeklinde değil kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. Fetal e gelince bende kızımda yaptımamıştım 3 yıl önce yaygın değildi ama şimdiki gebeliğim sağlıkla ilerlerse bende yaptırırdım. Çünkü 2li tarama Bir formül hesabı ve yaş geçtikçe bu hesabın sonucunda hep risk gözüküyor. Öyle olunca insan daha çok stres yapıyor ya hiç yaptırılmamalı ya da yapılacaksa ileri yaş hamileliklerde fetal yapılmalı bence

Kahverengiyse aktif kanama değildir öyle demişti doktor eskiler dışarı atılıyormuş. Kese büyüdükçe de tampon bölge gibi kanama alanı tamamen kapanıyormuş. Benim kızım 5 yaşında bende 32 oldum yeni Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sabırla bekleyeceğiz

Evet bende öyle okumuştum..kızınızı da Allah bağışlasın Bu süreç bana sabrı öğretiyor. Normalde beklemeyi bilmeyen tez canlı biriyimdir.
Bu arada siz sat a göre 7+4 te kalp atışını duymuştunuz değil mi. Duyduğunuzda vajinal mi karından mı muane etmişti

İlk 7+4 de vajinal duydum sonra 8 li bişeydi tam hatırlamıyorum karından duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…