Hayır pozitif kalmaya çalışıyorum dediniz ya. Bende pozitif kalın zaten demek istedim. Bu bebek sağlıklı ise siz ne yaparsanız yapın size tutunacak.Yani bazı doktorlara güvenmeyin mi diyorsunuz??
Benim büyük bir kanama alanı ve kanamam vardı doktorum eğer sağlıksız bir bebekse doğası gereği düşecektir bunu engellemeyi zaten istemeyiz dimi demişti. Önce yadırgamıştım ama sonra o kadar mantıklı buldum ki süreci onun sözlerine odaklanarak sürdürdüm hep. Burda sabahtan akşama kadarda yatsan düşecekse buna kimse engel olamaz diyordu. Normal hayatına devam et seni mutlu eden şeylerle ilgilen diyordu. Nitekim süreç olumlu gidiyor şuan çok şükür. Hayatı kendimize zehir etmeden az stresle geçirmemiz lazımMerhabalar bende 8+2 deyim, küçük bir kanama alanı var ama düşük riski yok dedi doktor. Yazılanları okudum da kalkmadan dinlenmek mi gerekiyor bu durumda? Benim doktorum çok rahat davrandı, hiç bir şey söylemedi.
Bütün aşamalarımız sizin ile aynı olmuş. İnşaallah hayırla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Bende öğretmenim işim ayakta malesef..elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum bakalım. Benim de 6+4 te gittim kese dolmuş ama kalp atımı duyamadık. Bayramdan sonra duyduk. Siz ne zaman duydunuz ve şuan kaç haftalıksınız. Yani şey demek istiyorum normal haftasını yakaladı mı son adet tarihine göre5+5 de vajinal görebildik keseyi içi boştu tekrar beta baktılar çok yüksek çıkıyordu doktor beta ile kese uyumlu değil kesenin görüntüsüde hoşuma gitmedi sağlıksız bir gebelik olabilir düşebilir boş kalabilir vs kendinizi hazırlayın bekleyeceğiz sadece dedi üstüne 4 ayrı doktora gitti hepsi benzer şeyleri söylediler. Bunun ertesi günü de önce lekelenme başladı sonra kanamaya döndü sürekli bekleyeceğiz dediler bol su tüketmemi istediler 10 gün sonra gittiğimde kesenin içi dolmuştu ama kalp mi değil mi canlılık var mı yine görünmüyordu kanama alanıda vardı. Çalışıyorum ben normal hayatıma devam ettim büyük çocukta olunca mecbur kalınıyor zaten. Sonrasında kalp duyduk ama kanama alanı hala vardı 8 gün önce gittim en son doktora kanamada yakın zamanda sona erdi Fetal dna testi için randevu aldım 17 sine bakalım ne olacak çok zor tutundu gerçekten
Bayramdan sonra duyduk yazmışım yanlış oldu bayramdan sonra tekrar gideceğizBütün aşamalarımız sizin ile aynı olmuş. İnşaallah hayırla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Bende öğretmenim işim ayakta malesef..elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum bakalım. Benim de 6+4 te gittim kese dolmuş ama kalp atımı duyamadık. Bayramdan sonra duyduk. Siz ne zaman duydunuz ve şuan kaç haftalıksınız. Yani şey demek istiyorum normal haftasını yakaladı mı son adet tarihine göre
Bende öğretmenim:) inşallah sağlıklı ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Halâ yakalayamadı bir hafta geriden geliyor ama doktorum ilk haftalarda bu normal diyor son haftalarda ki gibi anlamlı değilmiş kese küçük içinde ki küçük cihazların her ölçümüne güvenmek hatalı olur tarzında yaklaşıyor sizin son adet tarihiniz ne zamanBütün aşamalarımız sizin ile aynı olmuş. İnşaallah hayırla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Bende öğretmenim işim ayakta malesef..elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum bakalım. Benim de 6+4 te gittim kese dolmuş ama kalp atımı duyamadık. Bayramdan sonra duyduk. Siz ne zaman duydunuz ve şuan kaç haftalıksınız. Yani şey demek istiyorum normal haftasını yakaladı mı son adet tarihine göre
AA tesadüfün böylesi,branşınız nedir:) benim sat 17 nisan buna göre 6+4olması gerekiyordu bu pazartesi ama gittiğimizde bebeği 5+6 olarak ölçtü. Sizin normalde kaç hafta ,ultrason kaç hafta ölçülüyor. Ve her gittiğinizde aynı şekilde bir hafta geri ölçülüyorsa geç döllenme olma ihtimali var diye biliyorum. Böyle durumlarda sat ı değiştiriyorlar.Bende öğretmenim:) inşallah sağlıklı ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Halâ yakalayamadı bir hafta geriden geliyor ama doktorum ilk haftalarda bu normal diyor son haftalarda ki gibi anlamlı değilmiş kese küçük içinde ki küçük cihazların her ölçümüne güvenmek hatalı olur tarzında yaklaşıyor sizin son adet tarihiniz ne zaman
Cok sagol canim benimmmCanım sen bence en son gittiğin doktoru dinle bir hafta sonra kontrole gidince için rahatlar. Olumsuzu düşünmemek çok zor biliyorum ama ne kadar az olursa o kadar iyi ilk dönemdeki süreçler için. Keşke elimizden daha fazlası gelebilse. Kendine dikkat et
Rehber öğretmenim ben sizin branşınız neAA tesadüfün böylesi,branşınız nedir:) benim sat 17 nisan buna göre 6+4olması gerekiyordu bu pazartesi ama gittiğimizde bebeği 5+6 olarak ölçtü. Sizin normalde kaç hafta ,ultrason kaç hafta ölçülüyor. Ve her gittiğinizde aynı şekilde bir hafta geri ölçülüyorsa geç döllenme olma ihtimali var diye biliyorum. Böyle durumlarda sat ı değiştiriyorlar.
Doktorlarin yanilma payi her zaman var yani?Bütün aşamalarımız sizin ile aynı olmuş. İnşaallah hayırla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Bende öğretmenim işim ayakta malesef..elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum bakalım. Benim de 6+4 te gittim kese dolmuş ama kalp atımı duyamadık. Bayramdan sonra duyduk. Siz ne zaman duydunuz ve şuan kaç haftalıksınız. Yani şey demek istiyorum normal haftasını yakaladı mı son adet tarihine göre
Artırıyorum bir öğretmen dahaAA tesadüfün böylesi,branşınız nedir:) benim sat 17 nisan buna göre 6+4olması gerekiyordu bu pazartesi ama gittiğimizde bebeği 5+6 olarak ölçtü. Sizin normalde kaç hafta ,ultrason kaç hafta ölçülüyor. Ve her gittiğinizde aynı şekilde bir hafta geri ölçülüyorsa geç döllenme olma ihtimali var diye biliyorum. Böyle durumlarda sat ı değiştiriyorlar.
Doktorlarda cihazlara bakarak konuşuyor ve cihazların yanılma payı her zaman vardırDoktorlarin yanilma payi her zaman var yani?
Ben de matematik öğretmeniyim:). Kalp atışını duyduysanız ve her defasında aynı küçüklükte ölçülüyorsa geç döllenme kesinlikle. Dediğim gibi böyle durumlarda Satı değiştiriyorlar aslında. Neden sizde öyle yapmadılar acaba. Doktor bekleyelim diyor dediniz. E şuan kalp atışı duyuldu kanamada azaldıysa zaten sağlıklı ve güzel devam eden bir gebelik anlamına geliyor.sizi şuan için tedirgin eden şey nedirRehber öğretmenim ben sizin branşınız nesat 1 nisan benim 9+2 oluyor sanırım şuan hep geriden küçük ölçüyorlar keseyi de bebeği de . Ama doktor hep bekleme taraftarı çünkü yakalayabiliyormuş haftasını
Bu değişiklik ile ilgili YouTube da dr kağan kocatepe nin videosunu izlemiştim. Bir balın istersenizBen de matematik öğretmeniyim:). Kalp atışını duyduysanız ve her defasında aynı küçüklükte ölçülüyorsa geç döllenme kesinlikle. Dediğim gibi böyle durumlarda Satı değiştiriyorlar aslında. Neden sizde öyle yapmadılar acaba. Doktor bekleyelim diyor dediniz. E şuan kalp atışı duyuldu kanamada azaldıysa zaten sağlıklı ve güzel devam eden bir gebelik anlamına geliyor.sizi şuan için tedirgin eden şey nedir
Artırıyorum bir öğretmen dahadayanın 2 hafta sonra evde hamilelik nasılmış tadına bakacağız
Aslında tedirgin değilim tam teslimiyet içindeyim varsa nasibi gelecek ancak kanama alanı duruyor hala ve o kadar farklı olumsuz şeyler duyunca acaba bebek sağlıklı mı diye kafamda sorular oluştu kızımda fetal dna testi yaptırmamıştım önerende olmamıştı o kadar akışındaydı ki. Ama bunda öneriyorlar tabi yaşta ilerliyor belki onunda etkisi var yaptırıp içimi rahatlatayım diyorum bendeBen de matematik öğretmeniyim:). Kalp atışını duyduysanız ve her defasında aynı küçüklükte ölçülüyorsa geç döllenme kesinlikle. Dediğim gibi böyle durumlarda Satı değiştiriyorlar aslında. Neden sizde öyle yapmadılar acaba. Doktor bekleyelim diyor dediniz. E şuan kalp atışı duyuldu kanamada azaldıysa zaten sağlıklı ve güzel devam eden bir gebelik anlamına geliyor.sizi şuan için tedirgin eden şey nedir
Hadi bakalım inşallah hayırla devam eder hamileliklerimiz de evde olmanın tadına varırız:) sizin branş nedir:)Artırıyorum bir öğretmen dahadayanın 2 hafta sonra evde hamilelik nasılmış tadına bakacağız
Ne kadar güzel söylediniz "tam teslimiyet". Bu ara benimde hep dilimde ve kalbimde olan kelime. Kanama alanı olupta gebeliği sağlıklı ilerleyen çok örnek var etrafımda. Bende de aktif kanama şeklinde değil kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. Fetal e gelince bende kızımda yaptımamıştım 3 yıl önce yaygın değildi ama şimdiki gebeliğim sağlıkla ilerlerse bende yaptırırdım. Çünkü 2li tarama Bir formül hesabı ve yaş geçtikçe bu hesabın sonucunda hep risk gözüküyor. Öyle olunca insan daha çok stres yapıyor ya hiç yaptırılmamalı ya da yapılacaksa ileri yaş hamileliklerde fetal yapılmalı benceAslında tedirgin değilim tam teslimiyet içindeyim varsa nasibi gelecek ancak kanama alanı duruyor hala ve o kadar farklı olumsuz şeyler duyunca acaba bebek sağlıklı mı diye kafamda sorular oluştu kızımda fetal dna testi yaptırmamıştım önerende olmamıştı o kadar akışındaydı ki. Ama bunda öneriyorlar tabi yaşta ilerliyor belki onunda etkisi var yaptırıp içimi rahatlatayım diyorum bende
Ne kadar güzel söylediniz "tam teslimiyet". Bu ara benimde hep dilimde ve kalbimde olan kelime. Kanama alanı olupta gebeliği sağlıklı ilerleyen çok örnek var etrafımda. Bende de aktif kanama şeklinde değil kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. Fetal e gelince bende kızımda yaptımamıştım 3 yıl önce yaygın değildi ama şimdiki gebeliğim sağlıkla ilerlerse bende yaptırırdım. Çünkü 2li tarama Bir formül hesabı ve yaş geçtikçe bu hesabın sonucunda hep risk gözüküyor. Öyle olunca insan daha çok stres yapıyor ya hiç yaptırılmamalı ya da yapılacaksa ileri yaş hamileliklerde fetal yapılmalı bence
Kahverengiyse aktif kanama değildir öyle demişti doktor eskiler dışarı atılıyormuş. Kese büyüdükçe de tampon bölge gibi kanama alanı tamamen kapanıyormuş. Benim kızım 5 yaşında bende 32 oldum yeniNe kadar güzel söylediniz "tam teslimiyet". Bu ara benimde hep dilimde ve kalbimde olan kelime. Kanama alanı olupta gebeliği sağlıklı ilerleyen çok örnek var etrafımda. Bende de aktif kanama şeklinde değil kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. Fetal e gelince bende kızımda yaptımamıştım 3 yıl önce yaygın değildi ama şimdiki gebeliğim sağlıkla ilerlerse bende yaptırırdım. Çünkü 2li tarama Bir formül hesabı ve yaş geçtikçe bu hesabın sonucunda hep risk gözüküyor. Öyle olunca insan daha çok stres yapıyor ya hiç yaptırılmamalı ya da yapılacaksa ileri yaş hamileliklerde fetal yapılmalı bence
Evet bende öyle okumuştum..kızınızı da Allah bağışlasınKahverengiyse aktif kanama değildir öyle demişti doktor eskiler dışarı atılıyormuş. Kese büyüdükçe de tampon bölge gibi kanama alanı tamamen kapanıyormuş. Benim kızım 5 yaşında bende 32 oldum yeniAllah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sabırla bekleyeceğiz
İlk 7+4 de vajinal duydum sonra 8 li bişeydi tam hatırlamıyorum karından duydumEvet bende öyle okumuştum..kızınızı da Allah bağışlasınBu süreç bana sabrı öğretiyor. Normalde beklemeyi bilmeyen tez canlı biriyimdir.
Bu arada siz sat a göre 7+4 te kalp atışını duymuştunuz değil mi. Duyduğunuzda vajinal mi karından mı muane etmişti
Anladım hadi bakalım darısı hayırla bana ve tüm bekleyenlere inşaallahİlk 7+4 de vajinal duydum sonra 8 li bişeydi tam hatırlamıyorum karından duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?