Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Çok şükür bende de yok inşallahta olmaz ilk gebeliğim kabus gibi geçmişti bulantılardan.

Benide buraya alabilir misiniz 6 hafta 5 günlük hamileyim

Benim satta yok düşük üstüne regli olmayı beklerken hamile kaldığım için. Ben direkt doktorun keseme bakarak haftayı söylemesi üzerine biliyorum.

aegamze beni de tabloya eklersen çok sevinirim. Satım yok ama düşükten sonra regli olmadan hamile kaldım. Doktorun söylediğini baz alırsam 26 ocak görünüyor. Yaşım 36. İkinci çocuğum olcak. 10 yaşında bir kızım var.

8 haftaya girdim daha yok

Doğru değil maalesef:) tam bulantı dönemi 8-11 hafta arası yaşanıyor

Daha geçen kan tahlili istedi doktor her şey normal çıktı geceden beri dişim kanıyor biraz korkmuştum ben de yumuşak fırçaya geçeyim o zaman çok sağolun
Benimde kan tahlillerimde herşey normal yumuşağa geçince sorun çözülecektir bu dönemde diş etleri biraz daha hassas oluyor. Bol bol kalsiyum almaya devam.

Kızlar bazen fitili takıp yatıyorumn kalkarken bıçak gibi belime ağrı giriyor. Sonra geçiyor. Sizde de oluyor mu ani bıçak saplanması gibi bel ağrıları

Kızlar bazen fitili takıp yatıyorumn kalkarken bıçak gibi belime ağrı giriyor. Sonra geçiyor. Sizde de oluyor mu ani bıçak saplanması gibi bel ağrıları
Bende de birkaç gündür eğilirken, kalkarken bazen de yürürken belimde kuyruk sokumumda aynı şekilde bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…