Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96

Evet progestan veriliyor burada hemen ben de kullanmak istemiyorum progestanı hiç eşimle didişiyoruz. Zaten vücutta artışı bile dengeyi bozuyor. Dışarıdan alınca iyice rahatsızlık veriyor ya. Ki kanamam bile yok doktor 35 yaş üstü diye başlattı.

Evettt kızlar,göbüşlerimize ne sürelim de çatlamasın tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum
Ben sadece karnıma badem yağı sürmüştüm,karnımda çatlak oluşmadı,göğsümde de yok.Amma popomda var,popoya da sürmek lazım,bu defa inşallah süreceğim ki,çoğalmasın. geçmiş olsun,benim ilk hamileliğim ilk 3 ayı sonbahara denk gelmişti,o zaman üşüme olduysa da,soğukla alakalı sanmışım.Bende mide bulantısı yemek yerken oluyor,kusma olmadı daha.İlkinde sabahlar 2 defa olmuştu,sonra acken tahlil yaptırmaya giderken arabadan iner-inmez oluyordu.3.aydan sonra bulantı geçecek diye umut ediyor.

Canım beni ikna ettin resmen ben kartala gidiyorum ve memnun değilim zaten. Çevremde hastane hakkinda bilgi alabilecegim fazla kişi yok o yüzden yorumun icin tesekkur ederim. Saglikla gelsin bebişlerimiz inşallah

Canım zeynep kamile eşleri aliyorlar derken kontrole mi demek istedin yoksa refakatçi olarak doguma mi? Keşke refakatçi olarak alsalar ama duyduguma göre almiyorlarmış

Daha önce bebek kaybı olan arkadaşlar ne kadar süre sonra tekrar hamilelik haberi aldılar
Çok geçmiş olsun zor bir durum kolay değil asla ama umutlu olun ilk gebelikte düşük yaşadım alindıktan sonra 4 ay sonra hamile kaldım çok şükür sağlıklı.bir oğlum oldu gönlünüzü ferah tutun yine olacak bebeğiniz

Canim benim pazartesi günü aynısını yaşadım..Cok gecmis olsun..İnancima sığınıyorum yoksa atlatamam diye korkuyorum..Allah sabır versin en dogru en sağlıklı sekilde bebeklerimize kavuştursun bizi

Canim benim pazartesi günü aynısını yaşadım..Cok gecmis olsun..İnancima sığınıyorum yoksa atlatamam diye korkuyorum..Allah sabır versin en dogru en sağlıklı sekilde bebeklerimize kavuştursun bizi
Amiin.. Çokça sabra ihtiyacımız var size sebep olarak bi şey söylediler mi

Canım zeynep kamile eşleri aliyorlar derken kontrole mi demek istedin yoksa refakatçi olarak doguma mi? Keşke refakatçi olarak alsalar ama duyduguma göre almiyorlarmış

Evet kontrollerde eşleri alıyorlar ama maalesef refakatçı almıyorlar evet benim için tek eksi tarafı bu. Benim özel sigortam var doğum teminatlı iş yerimden. Ona rağmen düşündüm hatta kontrole gideceğim 12. Hafta sanırım oraya. Ama doğumda eşimin gelememesi eksi. Çünkü eşim kalacak benimle hastanede.

Tsh kac cikti acaba bi de kac mg ilac aliyorsunuz

Ah çok geçmiş olsun öncelikle korkma canım. 1 hafta ağladım işe döner dönmez kendime geldim ben de. Bir kusuru rahatsızlığı olmasa sonlanmazdı öyle düşün. Daha büyük imtihanlardan geçmeden yaşandı buna şükrettim ben hep. Benim kanama 1 hafta sürdü. Şuan 10.gündeyim arada leke leke geliyor sadece. O biraz rahmin kendini toparlamasıyla alakalı.

Benim normaldi ikizdi, tüp bebek değildi. Herhangi bir ilaç kullanmıyordum ama sanırım bundan sonrası için kan sulandırıcı vereceklerdir. Önceden de 2 kimyasalım vardı çünkü

Muhtemelen verirler canım bende pıhtılaşma sorunu olmasa bile her gün hem coraspirin hem enpx iğne kullanıyorum

Tsh kac cikti acaba bi de kac mg ilac aliyorsunuz
Tsh 3.04 çıktı,1 .trimester için yüksek dediler. Başlangıç mg ilacın yarısını içmemi istediler. Dahiliye ve kadın doğum ortak karar verdi. Gebe olmayan kişiler için,çıkan sonucum sınırda,ama gebelikte yüksekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…