- 28 Mart 2025
- 73
- 85
- 3
- 32
Benimde hiç belirtim yok ya ne bulantı ne başka birşey sadece gazsürekli diken üstündeyim
İgm kaç canım ?Kizlar toxoplazma igg 2.16 cikmis endiselenmeli miyim
Hooop al benden de aynısıHayır bazen çok seviniyorum ama bazen hamile olduğumu unutuyorum hatta hala inanasım gelmiyor yani arada soruyorum kendime diyorum bu yaşanılanlar gerçek mi rüya mı :)
selamSelam herkese umarım herkes iyidiryarın 10. Hafta kontrolüm var her kontrolü gerginlikle bekliyorum belirtilerimin azaldığını hissedip geriliyorum ne zaman rahatlarız acaba
bende de belirtiler çok hafif seyiriyorBenimde hiç belirtim yok ya ne bulantı ne başka birşey sadece gazsürekli diken üstündeyim
İnşallahselamkontrol çok güzel geçsin inşallah güzel haberlerle gel ben de aynı senin gibiyim sürekli kendimi yokluyorum burda yalnız olmadığını duymak iyi geliyor insana
bende de belirtiler çok hafif seyiriyoretrafımızda çok kusan bulantı yaşayan zorlanan hamişleri görünce kendimi sorguluyorum ama inşallah iyi haberler alıp bu anksiyeteden kurtuşacağız
benim çevremde öyle ama sal demekle olmuyor ki aklımın bir köşesinde o merak var illaYalnız olmadığımı bilmek çok iyi geldi. Çevremdeki insanlar da çok kafaya taktığımı biraz salmam gerektiğini söyleyip duruyor.. İlk gebeliğim boş gebelikti ve kürtaj olmuştum o sebeple bu sefer hep kalbim ağzımda. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp burda bebişleri nasıl uyuttuğumuzu, emzirdiğimizi konuştuğumuz günlere geliriz
Hooop al benden de aynısıne zaman belirti başlayacak diye gün sayıyorum :) gerçek hepsi bende senin gibiyim :)
Doğum yapınca şoka girecekler listesindeyiz aslında,belirti olmadan bebek gelinceBence biz böyle geldik böyle gidicez gibi :)Hayır yani moda giremedim hiç. Herhalde karnım kocaman olunca ancak inanacağım :)
İgg daha önce geçirmişsin demek. Kedi kakasından, çiğ et çiğ sebzeden etli çiğ köfteden olabilir.Kizlar toxoplazma igg 2.16 cikmis endiselenmeli miyim
Doğum yapınca şoka girecekler listesindeyiz aslında,belirti olmadan bebek gelincebizim psikolojik işimiz o zaman başlayacak sanırım. Ya da hafta erken :) :)
Ben 9+0 oldum bugün.
Bulantısı olmayanlar çok şanslısınız demek istiyorum ben ilaç kullanmasam bitmiştim çünkü sürekli bir öğürtü durumu var çıkarmamaktan çok daha kötü.
Amin canım inşallah. Sağlıkla gelsinlerdeAynen canım hayır yani vücuda da bravo beta hcg değeri olmuş milyon tık yok :) Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin :) Allah hepimize kolay doğumlar, hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Valla şanslı mi değil mi bilmem ama düşük geçmişi olup belirtisiz gebelik çok zorBulantısı olmayanlar çok şanslısınız demek istiyorum ben ilaç kullanmasam bitmiştim çünkü sürekli bir öğürtü durumu var çıkarmamaktan çok daha kötü.
Negatif 0.168 Yaziyir canimİgm kaç canım ?
Onda negatif yaziyor doktora da gidemedim daha gosteremedim somuclarimiİgg daha önce geçirmişsin demek. Kedi kakasından, çiğ et çiğ sebzeden etli çiğ köfteden olabilir.
Igm ise şuanda geçirip geçirmediğini gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?