Ben perşembe günü kese için gidicem 5+6 oluyor o gün… umarım o gün en azından kese görünür de az içim rahatlar.Kizlar naptınız aramızda kalp atışı duyan oldu mu ? Olduysa kaçıncı haftada duydu ? Bende cuma veya pazartesi gidicem 6.haftanin içinde oluyorum.Kalp atışını duyar miyim ki
Maşallah ya erken mi dollendi napti senin bebişBen 5+4 de duydum bu kadar erken beklemiyordum haftaya daha net duymam için kontrole çağrıldım
Duyanlar var ama biz duyar miyiz bilmiyorum5+2 de keseyi gördüm, ufak bir kanama alani varmış perşembe günü tekrar cagirdi o zaman 6+1 olacak ama kalp atışı için cagirmiyorum onu sonraki hafta duyarız, kese kontrolü için çağırdım dedi doktorkalp duyulmaz mi 6+1 de çok merak ediyorum
En son betan ne canim buyuk ihtimalle görürsün diye düşünüyorumBen perşembe günü kese için gidicem 5+6 oluyor o gün… umarım o gün en azından kese görünür de az içim rahatlar.
Daha çok minik 1000 üstü vajinal 3000 üstü karından gozukuyor bir kaç güne görürsün inşallah canım strese sokma kendiniKızlar merhaba aranıza yeni geleyim dedim sat 13 Nisan beta 787 bugün doktora gittim daha kese vs göremedik aşırı strestliyim belki içimi rahatlatırsınız
İnşallahhhEn son betan ne canim buyuk ihtimalle görürsün diye düşünüyorum
Yarin gidecegiz duyarız insallahKizlar naptınız aramızda kalp atışı duyan oldu mu ? Olduysa kaçıncı haftada duydu ? Bende cuma veya pazartesi gidicem 6.haftanin içinde oluyorum.Kalp atışını duyar miyim ki
Kizlar naptınız aramızda kalp atışı duyan oldu mu ? Olduysa kaçıncı haftada duydu ? Bende cuma veya pazartesi gidicem 6.haftanin içinde oluyorum.Kalp atışını duyar miyim ki
Duyulmayabilir. Döllenme zamanıyla alakalı. Benim kız geç döllenmeydi 8. Haftada duyduk.5+2 de keseyi gördüm, ufak bir kanama alani varmış perşembe günü tekrar cagirdi o zaman 6+1 olacak ama kalp atışı için cagirmiyorum onu sonraki hafta duyarız, kese kontrolü için çağırdım dedi doktorkalp duyulmaz mi 6+1 de çok merak ediyorum
Bende duyarım inşallah anca bu kadar dayanabildim ya biraz daha geç gitseydim daha iyiydi ama bakalım nasipCanım, 5+6 karından duyulmadı kalbi, görünüyordu atışı ama bugün randevum var, 6+6 bugün dinleyeceğiz nasipse
Evet canım 586 çıktı şimdilik iyi artmış dedi doktorum.perşembe tekrar kan vericemGittinmi doktora? Umarım güzel haberler almissindir
Merhaba 8 hafta sat'a göre mi yoksa Dr ultrasona göre mi 8 haftada gördü acaba.benimde geç döllenme .sat a göre 7 hafta ama ultrasonda 5 hafta dedi.keseyi yeni gördük sayilirDuyulmayabilir. Döllenme zamanıyla alakalı. Benim kız geç döllenmeydi 8. Haftada duyduk.
Ay bilmiyorum şok oldum duyuncaMaşallah ya erken mi dollendi napti senin bebiş
Benim de sizinki gibi Bat ve Sat ..hatta ben de 6 sinda beta baktirdim 2795 7 Mayis ta ise iki katindan daha fazla artmıştı.Acikcasi bu durum beni biraz tedirgin ediyorİnşallahhh
Son betahcg 376 - 5 Mayıs
Sat: 4 Nisan
Bat: 2 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?