Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Kizlar naptınız aramızda kalp atışı duyan oldu mu ? Olduysa kaçıncı haftada duydu ? Bende cuma veya pazartesi gidicem 6.haftanin içinde oluyorum.Kalp atışını duyar miyim ki
Ben perşembe günü kese için gidicem 5+6 oluyor o gün… umarım o gün en azından kese görünür de az içim rahatlar.

Duyanlar var ama biz duyar miyiz bilmiyorum

Kızlar merhaba aranıza yeni geleyim dedim sat 13 Nisan beta 787 bugün doktora gittim daha kese vs göremedik aşırı strestliyim belki içimi rahatlatırsınız

Kızlar merhaba aranıza yeni geleyim dedim sat 13 Nisan beta 787 bugün doktora gittim daha kese vs göremedik aşırı strestliyim belki içimi rahatlatırsınız
Daha çok minik 1000 üstü vajinal 3000 üstü karından gozukuyor bir kaç güne görürsün inşallah canım strese sokma kendini

İnşallah kimyasal mı dış gebelik mi vs diye düşünmekten kafayı yiyecek gibiyim biraz panik bi insanım ama burayı okudukça rahatlıyorummm buradaki hamişlere hayırlı olsun o zaman Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Selam kızlarr, benim sat 13 nisan. Dün 114 betayla öğrendim gebeliğimi yarın tekrar kan vereceğim çook gerginim bu ikinci hamileliğim ilkinde boş gebelik olmuştu maalesef... inşallah Ocak annesi olurum sağlıkla tüm mesajları okuyamadım ama hamişlerimize sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum

Kizlar naptınız aramızda kalp atışı duyan oldu mu ? Olduysa kaçıncı haftada duydu ? Bende cuma veya pazartesi gidicem 6.haftanin içinde oluyorum.Kalp atışını duyar miyim ki

Canım, 5+6 karından duyulmadı kalbi, görünüyordu atışı ama bugün randevum var, 6+6 bugün dinleyeceğiz nasipse

Duyulmayabilir. Döllenme zamanıyla alakalı. Benim kız geç döllenmeydi 8. Haftada duyduk.

Duyulmayabilir. Döllenme zamanıyla alakalı. Benim kız geç döllenmeydi 8. Haftada duyduk.
Merhaba 8 hafta sat'a göre mi yoksa Dr ultrasona göre mi 8 haftada gördü acaba.benimde geç döllenme .sat a göre 7 hafta ama ultrasonda 5 hafta dedi.keseyi yeni gördük sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…