Kontrole gittin mi, bugün gidecektin sanırımBenim de sizinki gibi Bat ve Sat ..hatta ben de 6 sinda beta baktirdim 2795 7 Mayis ta ise iki katindan daha fazla artmıştı.Acikcasi bu durum beni biraz tedirgin ediyor
2 bucukta randevuKontrole gittin mi, bugün gidecektin sanırım
Tamam haber ver mutlaka2 bucukta randevu
Tamam veririmTamam haber ver mutlaka
Yanlış hatırlamıyorsam sata göre 8+4 falandı.Merhaba 8 hafta sat'a göre mi yoksa Dr ultrasona göre mi 8 haftada gördü acaba.benimde geç döllenme .sat a göre 7 hafta ama ultrasonda 5 hafta dedi.keseyi yeni gördük sayilir
Cok şükür bebegimiz yerlesmis keseye ancak kalp atışını duyamadikTamam haber ver mutlaka
MaşallahCok şükür bebegimiz yerlesmis keseye ancak kalp atışını duyamadikhaftaya nssipse
Benim bugün 6+1 duyuldu şükür kalp atışıMaşallah6. Haftada duyulur mu acaba ben de önümüzdeki hafta ilk kontrolüme gitmeyi düşünüyorum
Ay hadi inşallah, 8 gün var daha, beklemek zor geliyorBenim bugün 6+1 duyuldu şükür kalp atışı
Cnm uygulamaya gore benim 6+2yaziyor doktor 3 hafta sonra gel demsti yani ayin 26 falan bende kalp atisi duyulur dimi gittigimdeAy hadi inşallah, 8 gün var daha, beklemek zor geliyor
Bence duyulur inşallahCnm uygulamaya gore benim 6+2yaziyor doktor 3 hafta sonra gel demsti yani ayin 26 falan bende kalp atisi duyulur dimi gittigimde
Tek değerle yüksek veya düşük diyemeyiz. 48 saatte bir kan verip 2 kat artmasını gözlemlemeniz gerekiyor. Ama hiç yüksek değil bence bana normal geldi.Kızlar adete 1 gün kala kan değerim 101 sizce çokmu yüksek
Yok canım ben de 1 gün kala 129la öğrenmiştim ortalama bir değerKızlar adete 1 gün kala kan değerim 101 sizce çokmu yüksek
Ben gebelikten 3 ay önce kadın doğuma gitmiştim gebelik düşündüğüm için, folidoce vermişti 3 aydır kullanıyorum, bu arada beklenen doğum tarihimiz aynıKızlar folik asit hangi ilacı verdi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?