Benim de sizinki gibi Bat ve Sat ..hatta ben de 6 sinda beta baktirdim 2795 7 Mayis ta ise iki katindan daha fazla artmıştı.Acikcasi bu durum beni biraz tedirgin ediyor
Merhaba 8 hafta sat'a göre mi yoksa Dr ultrasona göre mi 8 haftada gördü acaba.benimde geç döllenme .sat a göre 7 hafta ama ultrasonda 5 hafta dedi.keseyi yeni gördük sayilir
Yanlış hatırlamıyorsam sata göre 8+4 falandı.
Stres yapmayın kendinizi ve bebeği etkilemeyin. Herkesin bünyesi de farklı, her gebeliğin gelişimi de farklı.
İkinci gebeliğim şuan ikisi de birbirinden farklı etkiledi beni. hâlâ hastaneye gitmedim direkt 8. Hafta gitmeyi planlıyorum ters bişi olmazsa.
Allah sağlıklı hayırlı gebelik süreci ve doğumlar nasip etsin.
Kızlar selam 6+3 olduk biz. Buradaki her kız kardeşim hayırlısıyla kucağına alsın inşallah bebişini benim ağzımda sanki ilaç çiğnemişim gibi bir tat var 3 gündür geçmiyor var mı başka yaşayan, ne yapsam geçer?
Merhaba kızlar Bir kaç gündür belirtilerim vardı ama bat beklemek istedim test yapmak için. bat bugündü ve evde test yaptım pozitif çıktı. Hala inanamıyorum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Tek değerle yüksek veya düşük diyemeyiz. 48 saatte bir kan verip 2 kat artmasını gözlemlemeniz gerekiyor. Ama hiç yüksek değil bence bana normal geldi.
Benim her an regl olacakmış gibi ağrılarım oluyor normal midir acaba
Ben gebelikten 3 ay önce kadın doğuma gitmiştim gebelik düşündüğüm için, folidoce vermişti 3 aydır kullanıyorum, bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı