Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    73
Arkadaslar merhaba..Ben de sonuc bu ay da negatif olur diye test yapmamistim ama 5 Mayis'ta test yaptım ve saniyeler icinde kıpkırmızı oldu test..(BAT 1 Mayis'tı) 6 Mayis aksam HCG 2795 çıktı..7 sinde 5781 çıktı ve ultrasyonda kese göründü..Yarin nasipse kalp atışlarını duymaya gidecegiz..HCG Degerlerim beklenenden yuksek oldugu icin doktor ikiz gebelik olabilir dedi.Bu durumu yasayan var mi daha once ..

5+3 deyim sadece uykusuzluk ve halsizlik yasiyorum..İstahim yerinde ama yedikten sonra fenalik hissi geliyor...Bi de son birkac gune kadar cok fazla kasik agrisi yasadim su an baya azaldi..Bende de baska belirti olmayinca açıkçası korkmaya basladim..ne koku hasssasiyeti ne mide bulantisi hicbiri yok..Eksiye bi kac defa aserdim o kadar.. İnşallah her sey yolundadir

Eğer yoksa da bile boşa ümitlenmemek için bi test yapmanızda fayda var ama daha garanti sonuç veren bi testi yapın soru işareti olmasın veya direkt kan verin daha net çıkar, inşallah gönlünüzce olur
Test yaptım hamileyim cok şükür..Kesemiz de göründü..Yarin nasipse kalp atışlarını görmeye gidecegiz Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın..

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Kızlar bi şey sormak istiyorum aranızda kahverengi lekelenme yaşayan var mı, ara ara 2 3 damla kahveye yakın bi leke geliyor aslında tam kahve gibi de değil rengini tarif edemiyorum ama kırmızı veya pembe değil, 15ine randevum var ilk kez gidicem o zamana kadar beklemek istedim ama gitmeli miyim sizce acile falan

Kizkardesimde olmustu her ihtimale karsi doktor progesteron yazmisti..Birkac gun icinde lekelenme kaybolunca bırakmıştı ilacı.. Bence gitmenizde fayda var riske atmayin

Kizkardesimde olmustu her ihtimale karsi doktor progesteron yazmisti..Birkac gun icinde lekelenme kaybolunca bırakmıştı ilacı.. Bence gitmenizde fayda var riske atmayin
Alttan muayene ederler diye tırsıyorum bana biraz riskli geliyo o şekilde ben de kararsız kaldım

Bende gebeliği yeni öğrenmiştim 4+3 de lekelenme oldu kahverengi ama 3 sabah sürdü bende DR gittim erken olduğunu bildiğim halde kese gözükmedi tabiki kan istedi eğer poz çıkarsa ilacı kullanmaya başla demişti progrstan kullandım ara ara yine lekelenme oluyor ama dinlenince duruyor yinede kontrol ettirin içinizi ferah tutun stres insanı çok yoruyor

Ya evet gerçekten dün çok yoruldum öyle geldi, ne zaman yorulsam geliyor bugün gitmedim hastaneye, yarına kadar dinlenicem ona rağmen gelirse giderim dedim artık zaten olacağı varsa önüne geçilmez Allah’ın izniyle bi sıkıntı olmaz diyorum

Kizlar naptınız aramızda kalp atışı duyan oldu mu ? Olduysa kaçıncı haftada duydu ? Bende cuma veya pazartesi gidicem 6.haftanin içinde oluyorum.Kalp atışını duyar miyim ki

Kizlar naptınız aramızda kalp atışı duyan oldu mu ? Olduysa kaçıncı haftada duydu ? Bende cuma veya pazartesi gidicem 6.haftanin içinde oluyorum.Kalp atışını duyar miyim ki
5+2 de keseyi gördüm, ufak bir kanama alani varmış perşembe günü tekrar cagirdi o zaman 6+1 olacak ama kalp atışı için cagirmiyorum onu sonraki hafta duyarız, kese kontrolü için çağırdım dedi doktor kalp duyulmaz mi 6+1 de çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…