5+3 deyim sadece uykusuzluk ve halsizlik yasiyorum..İstahim yerinde ama yedikten sonra fenalik hissi geliyor...Bi de son birkac gune kadar cok fazla kasik agrisi yasadim su an baya azaldi..Bende de baska belirti olmayinca açıkçası korkmaya basladim..ne koku hasssasiyeti ne mide bulantisi hicbiri yok..Eksiye bi kac defa aserdim o kadar.. İnşallah her sey yolundadirKızlar gebelik belirtileriniz nedir? özellikle ilk haftalarda (5-6-7)? İnternete yazınca o kadar çok şey çıkıyor ki, ama hepsini yaşayan yoktur heralde. Bende kasık ağrısı var kalçama ve bacağıma kadar iniyor ve gün içinde ara ara devam ediyor. Kasık ağrısı beni endişelendiriyor cünkü 5 gündür devam ediyor. 15 mayısta kese için randevum var o güne kadar hep kafamda kuruyorum.
Test yaptım hamileyim cok şükür..Kesemiz de göründü..Yarin nasipse kalp atışlarını görmeye gidecegizEğer yoksa da bile boşa ümitlenmemek için bi test yapmanızda fayda var ama daha garanti sonuç veren bi testi yapın soru işareti olmasın veya direkt kan verin daha net çıkar, inşallah gönlünüzce olur
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşımKızlar hayırlı akşamlar. Hepinizin anneler gününü kutluyorum
Benim son adet tarihim 8 Nisan'dı. Bu ay da, geçen ay olduğu gibi umutluydum. Bugün Beta hcg baktırdım. Maalesef...
Ramazan ayında annem genetik test vermişti. Bu hafta içi annemin kalıtsal trombofili hastası olduğunu öğrendik. Yani genetik pıhtılaşma bozukluğu. Oğlumun erken doğması, kimyasal gebeliğim, 12 haftalık bebeğimi düşürmem.. Bilmiyorum şuan bunları yaşamamın sebebi bu hastalığı taşıyor olmam gibi geliyor..
Yarın hematoloji bölümüne gözüküp ben de test vermeyi düşünüyorum. Gebelik öncesi ve gebelikte kullanmam gerekenleri ya da dikkat edilmesi gerekenleri danışacağım..
Velhasıl kelam dua eder, dua beklerim. Gebeliklerini öğrenen arkadaşlarıma mutlu huzurlu süreçler dilerim.
Ocak ayı annesi olamıyorum, inşallah hayırlısıyla Şubat ayı annesi olurum
Çok sevindim hayırlı olsunTest yaptım hamileyim cok şükür..Kesemiz de göründü..Yarin nasipse kalp atışlarını görmeye gidecegizRabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın..
Cok teşekkür ederimÇok sevindim hayırlı olsun
Kizkardesimde olmustu her ihtimale karsi doktor progesteron yazmisti..Birkac gun icinde lekelenme kaybolunca bırakmıştı ilacı.. Bence gitmenizde fayda var riske atmayinKızlar bi şey sormak istiyorum aranızda kahverengi lekelenme yaşayan var mı, ara ara 2 3 damla kahveye yakın bi leke geliyor aslında tam kahve gibi de değil rengini tarif edemiyorum ama kırmızı veya pembe değil, 15ine randevum var ilk kez gidicem o zamana kadar beklemek istedim ama gitmeli miyim sizce acile falan
Alttan muayene ederler diye tırsıyorum bana biraz riskli geliyo o şekildeKizkardesimde olmustu her ihtimale karsi doktor progesteron yazmisti..Birkac gun icinde lekelenme kaybolunca bırakmıştı ilacı.. Bence gitmenizde fayda var riske atmayin
Bende gebeliği yeni öğrenmiştim 4+3 de lekelenme oldu kahverengi ama 3 sabah sürdü bende DR gittim erken olduğunu bildiğim halde kese gözükmedi tabiki kan istedi eğer poz çıkarsa ilacı kullanmaya başla demişti progrstan kullandım ara ara yine lekelenme oluyor ama dinlenince duruyor yinede kontrol ettirin içinizi ferah tutun stres insanı çok yoruyorKızlar bi şey sormak istiyorum aranızda kahverengi lekelenme yaşayan var mı, ara ara 2 3 damla kahveye yakın bi leke geliyor aslında tam kahve gibi de değil rengini tarif edemiyorum ama kırmızı veya pembe değil, 15ine randevum var ilk kez gidicem o zamana kadar beklemek istedim ama gitmeli miyim sizce acile falan
Gittinmi doktora? Umarım güzel haberler almissindirKızlar anneler gününüz kutlu olsun
Yarın doktor randevum var perşembe hcg 28 çıkmıştı.sol kasığımdaki ağrı artıyo sanki normalmi yaşayan varmı gecikmenin 2. Günündeyim
Ya evet gerçekten dün çok yoruldum öyle geldi, ne zaman yorulsam geliyor bugün gitmedim hastaneye, yarına kadar dinlenicem ona rağmen gelirse giderim dedim artık zaten olacağı varsa önüne geçilmez Allah’ın izniyle bi sıkıntı olmaz diyorumBende gebeliği yeni öğrenmiştim 4+3 de lekelenme oldu kahverengi ama 3 sabah sürdü bende DR gittim erken olduğunu bildiğim halde kese gözükmedi tabiki kan istedi eğer poz çıkarsa ilacı kullanmaya başla demişti progrstan kullandım ara ara yine lekelenme oluyor ama dinlenince duruyor yinede kontrol ettirin içinizi ferah tutun stres insanı çok yoruyor
5+2 de keseyi gördüm, ufak bir kanama alani varmış perşembe günü tekrar cagirdi o zaman 6+1 olacak ama kalp atışı için cagirmiyorum onu sonraki hafta duyarız, kese kontrolü için çağırdım dedi doktorKizlar naptınız aramızda kalp atışı duyan oldu mu ? Olduysa kaçıncı haftada duydu ? Bende cuma veya pazartesi gidicem 6.haftanin içinde oluyorum.Kalp atışını duyar miyim ki
Ben 5+4 de duydum bu kadar erken beklemiyordum haftaya daha net duymam için kontrole çağrıldımKizlar naptınız aramızda kalp atışı duyan oldu mu ? Olduysa kaçıncı haftada duydu ? Bende cuma veya pazartesi gidicem 6.haftanin içinde oluyorum.Kalp atışını duyar miyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?