Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Alya yeğenim de var öğretmenim ben okulda pek çok görüyorum neşeliler mi bilmiyorum ama inat olabilirler

Bana da hep Alya cikartmisti nedense

Bebeklerin rizkini once Allah veriyor sonra da aileleri kazaniyor elaleme neden dert olur hic anlamam cok cok ayip ve hadsiz bir sey bu yaptiklari sanki onlar nufusuna alip besleyip buyutecekler fesatlik oldugunu dusunuyorum bence boyle insanlardan uzak durmak hayriniza olur

Evet bu dönemde en yakınlarımız bile kırıcı oluyor, aslında en çok desteğe ihtiyaç duyduğumuz zamanlar. Sadece çocuklarımı düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum sizde öyle yapın

O kadar haklısınız ki. Bu toplumda herşey suç. Yapmazsan sürekli onu sorarlar, yaparsın suriyeli gibi derler. Yani sanane istersem yapmam istersem 5 tane yaparım. Tek ihtiyacımız biraz moral ama kimin umrunda. Bu güzel günler bir daha gelmez bence her durumda çok şanslıyız. Sizde kavuşmuşsunuz çok şükür, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin

Benimde bebegim 18 aylik daha
Tam 2 yasina girdiginde kardesi dogmus olacak
Henuz kendi ailem disinda kimseye soylemedim ama gobegim artik belli ediyor kendini
Bende bu tarz laflar duyacagimi tahmin ediyorum cunku cevrem cahil dolu
Valla etraf neyse de en yakınlarımız bile bizi tebrik edeceklerine çok tuhaf davrandı. Çocuğunuza yazık felan dediler. Bir kocam destekçi. Başkada kimse ne tebrik etti ne sevindi. Ama bana çok garip geliyor bu kadar acıtasyon. Ne güzel tek büyümeyecekler diye seviniyorum

Ay kız olursa benimle aklımda Alya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…