- 17 Nisan 2019
- 2.697
- 2.815
- 133
Koyduğun yerde uyuyan cinsten diyeyimUysal oluyorsa bir arastirayim ahahah
Alya yeğenim de var öğretmenim ben okulda pek çok görüyorum neşeliler mi bilmiyorum ama inat olabilirlerBir sürü kız ismi çıkardım kızım olsun istediğim için ama erkek o kadar az ki. Ama seçenek çok olunca karar vermek daha zor benceilay Türkçe isimlerde geçiyor diye beğenmiştim bir de Alya beğendim. Chatgptye dedim numerolojiye göre bak soy ismimle hangisi daha şanslı neşeli bir enerjiye sahip olur diye hep Alya çıkmıştı bana
Bana da hep Alya cikartmisti nedenseBir sürü kız ismi çıkardım kızım olsun istediğim için ama erkek o kadar az ki. Ama seçenek çok olunca karar vermek daha zor benceilay Türkçe isimlerde geçiyor diye beğenmiştim bir de Alya beğendim. Chatgptye dedim numerolojiye göre bak soy ismimle hangisi daha şanslı neşeli bir enerjiye sahip olur diye hep Alya çıkmıştı bana
Ay inatçı olmasın nolur zaten koç anne ve kardeşim vardı yeterince zorduAlya yeğenim de var öğretmenim ben okulda pek çok görüyorum neşeliler mi bilmiyorum ama inat olabilirler
Gpt’nin yeni favorisi demek ki Alya bizi kandırıyoBana da hep Alya cikartmisti nedense
Net degil canım
kız canımGünaydın teyzeler,bugün 11+2 oldum. Cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mı
Ay inanmıyorum benimki de fake atsa keşkekızlar kızım oluyorr bebiş bize fake attı
Bebeklerin rizkini once Allah veriyor sonra da aileleri kazaniyor elaleme neden dert olur hic anlamam cok cok ayip ve hadsiz bir sey bu yaptiklari sanki onlar nufusuna alip besleyip buyutecekler fesatlik oldugunu dusunuyorum bence boyle insanlardan uzak durmak hayriniza olurBende izmirliyim ve tek çocuğum.onun zorluğunu o kadar çok yaşadım ki.tek çocuk olmak çok zor. bu yüzden oğlumun hep bir kardeşi olsun istedim tek kalsın istemedim. Rabbim bir evlatlarını nasip etti iki oğlum var. Şimdi tekrardan hamileyim Rabbim nasip ederse Bir de kızım olacak ama akrabalarım dediğin gibi o kadar garip bakıyor ki bu duruma hiç de umurumda değiller ben kalabalık aile olmak istiyordum hep Rabbim de bunu nasip etti
Yüzde kaç ihtimalKızla
kız canım
Aa benimde anne ve kardeşim koç çok iyi bilirim hahahAy inatçı olmasın nolur zaten koç anne ve kardeşim vardı yeterince zordu
Evet bu dönemde en yakınlarımız bile kırıcı oluyor, aslında en çok desteğe ihtiyaç duyduğumuz zamanlar. Sadece çocuklarımı düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum sizde öyle yapınİnanamıyorum ne kötü kalplisiniz gece nasıl rahat uyuyorlar . Ben 4 aylık oldum 3 kilo aldım toplamda direkt basenlerim göğsüm büyüdü görünürde kilom yok yani ama ona rağmen kayinvalidem kayinbabam espri yaptığını zannederek şişko oldu ha bak kilo alma veremezsin çok yeme dikkat et bak şimdiden alırsan doğumda daha şişko olursun lafları falan aşırı kırıcı ya
O kadar haklısınız ki. Bu toplumda herşey suç. Yapmazsan sürekli onu sorarlar, yaparsın suriyeli gibi derler. Yani sanane istersem yapmam istersem 5 tane yaparım. Tek ihtiyacımız biraz moral ama kimin umrunda. Bu güzel günler bir daha gelmez bence her durumda çok şanslıyız. Sizde kavuşmuşsunuz çok şükür, Allah kucağınıza almayı da nasip etsinKızlar gebeliklermizin çocuklarımızın hesabını kimseye vermek zorunda değiliz. Dünyada milyonlarca bebek sahibi olmak istemeyen insan olduğu gibi 2-3-4 çocuk yapıp kalabalık bir aile olmak isteyen de var doğal olarak. Herkesin özgür hür iradesi isteyen istediği kadar bakabilecek çocuk yapabilir kime ne. Sakın moral bozmak yok Allah bize kısmet etti ben 2.5 yıldır deneyip tüp bebekle kavuştum şuan 12 haftanın içindeyim. Derlet ya olduğunda da olmadığında da haahor var. Sakın sakın en ufak bir şekilde bu insanlara kulak verip de moralinizi düşürmeyin
Valla etraf neyse de en yakınlarımız bile bizi tebrik edeceklerine çok tuhaf davrandı. Çocuğunuza yazık felan dediler. Bir kocam destekçi. Başkada kimse ne tebrik etti ne sevindi. Ama bana çok garip geliyor bu kadar acıtasyon. Ne güzel tek büyümeyecekler diye seviniyorumBenimde bebegim 18 aylik daha
Tam 2 yasina girdiginde kardesi dogmus olacak
Henuz kendi ailem disinda kimseye soylemedim ama gobegim artik belli ediyor kendini
Bende bu tarz laflar duyacagimi tahmin ediyorum cunku cevrem cahil dolu
Ay kız olursa benimle aklımda Alya varBir sürü kız ismi çıkardım kızım olsun istediğim için ama erkek o kadar az ki. Ama seçenek çok olunca karar vermek daha zor benceilay Türkçe isimlerde geçiyor diye beğenmiştim bir de Alya beğendim. Chatgptye dedim numerolojiye göre bak soy ismimle hangisi daha şanslı neşeli bir enerjiye sahip olur diye hep Alya çıkmıştı bana
kızlar kızım oluyorr bebiş bize fake attı
Nedense tek olmadığıma çok sevindimtek değilsiniz ikinciyi öğrendiğimde bir numaram oğlum 1 yaşına gircekti aralarında bir buçuk yaş olucak şimdi ikici karnımda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?