Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızlar benim bebiş sizce kız mı erkek mi? 11. Haftadayım allahım çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_0406.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 48
Çok güzel benimde listemde kıvanç vardı ama eşim kabul etmiyor
Bana da kimin ismi bu falan dediler yok eski isim dediler ama ben degisik isim koycam cabasinda olmadim hic. Sanki cocuga cok enteresan bir isim koymusum gibi davrandi etrafimdaki cahiller cok icime sinerek koydum bahtlari guzel olsun
Kivanç da guzel isim bence
Eskimeyecek isimlerden

Kerem ismini de mi eleştirdiler valla insanları anlamak zor ya

Bu ara etrafimda cok duydugum Mirza var
Buğra da uyumlu olabilir
Buğra eltimin oğlu ya ve eltimden hiç hoşlanmam gerçi elti seven var mı bilmiyorumda benimki ekstra kötülerden. Mirza yı bir arkadaşım daha önerdi ama sanki bana mafyatik dizi karakterini anımsatıyor Sizin cinsiyet belli mi

Eltisini seven var etrafimda bende oyle insanlara tuhaf bakiyorum yani eltiydi gorumceydi baska sevilcek insan mi kalmadi sjfjkskdk
Mirzanin anlami guzel aslinda
Soylemesi biraz sert gibi geliyor kulagimiz alisik olmadigi icin
Bize doktor yuzde 90 kiz dedi bende kiz ismi bakiyorum ama oglumun ismine uyumlu olmasini gozetmiyorum ya:) ikiz olsalar belki uyumlu olsun derdim ama farkli birsey bakiyorum
Yoksa ceren selen karen falan secenekler daraliyor

Kız ismi seçeneği çok ya aynı kıyafet seçeneği gibi kızım olsa parla koycaktım ama fetal sonucuyla yüzde yüz erkek

Bir sürü kız ismi çıkardım kızım olsun istediğim için ama erkek o kadar az ki. Ama seçenek çok olunca karar vermek daha zor bence ilay Türkçe isimlerde geçiyor diye beğenmiştim bir de Alya beğendim. Chatgptye dedim numerolojiye göre bak soy ismimle hangisi daha şanslı neşeli bir enerjiye sahip olur diye hep Alya çıkmıştı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…