Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ben 4+1 de göremedim beta 787 ydi doktor 1500 ve üstü vajinal 3000-4000 gibi karından görürüz dedi cuma çağırdı beta düşükse henüz görünmeyebilir haftaya göre değil de betaya göre biraz da

Kızlarrrr!

48 saat sonrası 280 olan betam 675 çıktı !!!
Progrsteron ise 37. Sizce düşük mü progesteron lütfen yardım fikir verin.

Yarın sabah doktora gidip ilk muayene olcam. Nolur fikir verin bu değerler iyi mi bu sabah kan verdim ve 4+4 üm 675 çıktı betam.

Chatcpt ye tarihleri ile beraber beta değerlerini girince çok güzel yorumlar yapıyor. Denesene sende

Bence bekle canim gidersen muhtemelen vajinal bakicak görmek için 3-4 gün bekleyebilirsin

Chatcpt ye tarihleri ile beraber beta değerlerini girince çok güzel yorumlar yapıyor. Denesene sende
Chatgpt kankam tabiki ona danışıyorum her şeyi ama burda gerçek tecrübe sahipleri mükemmel kadınlar var ve onlara daha çok güveniyorum aşko

Bence bekle canim gidersen muhtemelen vajinal bakicak görmek için 3-4 gün bekleyebilirsin
Progesteron destek gerek var mı yok mu onu sormak için gidicem , çok pimpirikliyim ben ya. Bir de şimdiye kadar 2 kimyasal yaşadım rahim duvarı bebişimin sağlam tutunması çok önemli.

Offf çok iyi anlıyorum ben de tam olarak böyleyim. 4+4üm ben de sürekli endişeliyim çarşamba inşallah keseyi görmeye gideceğiz ama ben sürekli hiç belirtim yok karnımda şişlik hissi yok o yok bu yok diye kendimi geriyorum nasıl geçecek bu zamanlar. Bir de ilk gebeliğim boş gebelikti maalesef o yüzden iyice korkuyorum

Daha çok minik 1000 üstü vajinal 3000 üstü karından gozukuyor bir kaç güne görürsün inşallah canım strese sokma kendini
Benımde aynı sat 13 nisan kanda 659 cıktı pzt kan verdım bugün bir aha verdım daha sonuc e nabıza yansımadı beklıyorum

Maşallah yüksek çıkmış benim pazartesi 114tü dün 450 olmuştu inşallah sağlıkla artmaya devam edeimi

Maşallah yüksek çıkmış benim pazartesi 114tü dün 450 olmuştu inşallah sağlıkla artmaya devam eder
Böyle okuyunca yüksekmi cıktı diye tedırgın oluyorum bende o yuzden dkda bi e nabıza giriyorum valla

Böyle okuyunca yüksekmi cıktı diye tedırgın oluyorum bende o yuzden dkda bi e nabıza giriyorum valla
Benim doktorum değerlerin tek başına yüksek ya da düşük olmadığını söyledi. Önemli olan düzenli artması. Benim yumurtlamam 2-3 gün geç oldu ben takip için doktora gidiyordum o yüzden biliyorum benimli muhtemelen o sebeple sizinkilere göre düşüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…