- 23 Nisan 2025
- 46
- 46
- 3
- 25
Chatcpt ye tarihleri ile beraber beta değerlerini girince çok güzel yorumlar yapıyor. Denesene sendeKızlarrrr!
48 saat sonrası 280 olan betam 675 çıktı !!!
Progrsteron ise 37. Sizce düşük mü progesteron lütfen yardım fikir verin.
Yarın sabah doktora gidip ilk muayene olcam. Nolur fikir verin bu değerler iyi mi bu sabah kan verdim ve 4+4 üm 675 çıktı betam.
Bence bekle canim gidersen muhtemelen vajinal bakicak görmek için 3-4 gün bekleyebilirsinKızlarrrr!
48 saat sonrası 280 olan betam 675 çıktı !!!
Progrsteron ise 37. Sizce düşük mü progesteron lütfen yardım fikir verin.
Yarın sabah doktora gidip ilk muayene olcam. Nolur fikir verin bu değerler iyi mi bu sabah kan verdim ve 4+4 üm 675 çıktı betam.
Ya bir geçti ya geçmedi maşallah baya yüksek14 yada 15 mayıs gösteriyordu reglim geçmeden aldım bu sonucu yani
Canim ya eğer yanlış hatırlamıyorsam forumda görüyordum seni gebelik çok istiyordun burda olmana çok sevindimYa bir geçti ya geçmedi maşallah baya yüksek
Bende 4 kala öğrendim. Ne zaman doktora gideceksiniz
Evet 3 aydır deniyorduk bu ay ovülasyon yaptım cidden dedikleri gibi kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükürCanim ya eğer yanlış hatırlamıyorsam forumda görüyordum seni gebelik çok istiyordun burda olmana çok sevindim
Chatgpt kankam tabiki ona danışıyorum her şeyi ama burda gerçek tecrübe sahipleri mükemmel kadınlar var ve onlara daha çok güveniyorum aşkoChatcpt ye tarihleri ile beraber beta değerlerini girince çok güzel yorumlar yapıyor. Denesene sende
Progesteron destek gerek var mı yok mu onu sormak için gidicem , çok pimpirikliyim ben ya. Bir de şimdiye kadar 2 kimyasal yaşadım rahim duvarı bebişimin sağlam tutunması çok önemli.Bence bekle canim gidersen muhtemelen vajinal bakicak görmek için 3-4 gün bekleyebilirsin
YarınnnYa bir geçti ya geçmedi maşallah baya yüksek
Bende 4 kala öğrendim. Ne zaman doktora gideceksiniz
Offf çok iyi anlıyorum ben de tam olarak böyleyim. 4+4üm ben deKızlar bugün 4+4 oldum çok istedim bekledim ama bir türlü mutlu olamıyorum önce beta artacak mı kimyasal mı diye stres yaptım sevinemedim betam güzel arttı şimdi dış gebelik olabilir mi keseyi görecek miyim derdindeyim muhtemelen keseyi gördükten sonra da kalp atışı duyulacak mı derdine düsücem stresten uyuyamıyorum egzama çıkarttım resmen siz nasıl rahatlatıyorsunuz kendimizi nolur yardım edin
1400 civar olur vajinal ile görür kesin haberdar edin mutlaka güzel haberlerle inşallahYarınnn
Daha çok minik 1000 üstü vajinal 3000 üstü karından gozukuyor bir kaç güne görürsün inşallah canım strese sokma kendini
Benımde aynı sat 13 nisan kanda 659 cıktı pzt kan verdım bugün bir aha verdım daha sonuc e nabıza yansımadı beklıyorumSelam kızlarr, benim sat 13 nisan. Dün 114 betayla öğrendim gebeliğimi yarın tekrar kan vereceğim çook gerginim bu ikinci hamileliğim ilkinde boş gebelik olmuştu maalesef... inşallah Ocak annesi olurum sağlıklatüm mesajları okuyamadım ama hamişlerimize sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum
Maşallah yüksek çıkmışBenımde aynı sat 13 nisan kanda 659 cıktı pzt kan verdım bugün bir aha verdım daha sonuc e nabıza yansımadı beklıyorum
Maşallah yüksek çıkmışbenim pazartesi 114tü dün 450 olmuştu inşallah sağlıkla artmaya devam edeimi
Böyle okuyunca yüksekmi cıktı diye tedırgın oluyorum bende o yuzden dkda bi e nabıza giriyorum vallaMaşallah yüksek çıkmışbenim pazartesi 114tü dün 450 olmuştu inşallah sağlıkla artmaya devam eder
Benim doktorum değerlerin tek başına yüksek ya da düşük olmadığını söyledi. Önemli olan düzenli artması. Benim yumurtlamam 2-3 gün geç oldu ben takip için doktora gidiyordum o yüzden biliyorum benimli muhtemelen o sebeple sizinkilere göre düşüktürBöyle okuyunca yüksekmi cıktı diye tedırgın oluyorum bende o yuzden dkda bi e nabıza giriyorum valla
Sağlık ocağından sonuçlar çıkmış değerim 1695Haha gerçekten sabretmek çok zor bütün işler bir süre bekleyecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?