Al benden de o kadar bende stokke'lerin duruşa bayılıyorum ilk gebeliğimde almadım belki bunda alırım diyorum ama bilemiyorum.Kızlar bende Stokke'nin bebek arabalarının duruşunu çok seviyorumm. Ama sanırım kullanışsız. Maxi-Cosi için ne düşünüyorsunuzz. Leona 2
İşte bende emin olamadım. Ebebeğin sitesinde var da mağazalarda hiç denk gelmedi banaa. Bide normal bebek arabası gibi puseti yok sanki yada üzerindeki puset de büyük bebek arabası yok gibi anlayamadım pek sen biliyor musunnAl benden de o kadar bende stokke'lerin duruşa bayılıyorum ilk gebeliğimde almadım belki bunda alırım diyorum ama bilemiyorum.
Erkek gibiArkadaşlar bugün doktora gittim cinsiyeti söylemedi tahminde bulunabilirmisiniz 15 +1 bebeğim
oof 88 le dıyete nbasladım 80e dustum hamıle oldugumu ogrendım. 3 ay hıc yıyemedım . mıde bulantısından . 1 haftadadır ıstıfra etmıyorum. su an 87 yım. salatalıkla geldıgım nokta bu ne dandık iş yahu:S tamam odemlıyım.. kanım artsa yagım artsa depolara bebek ıcın tamam 87 nedır yahu...Kalça ve bacaklarım çatladı sonradan Krem sürmek aklıma geldi72 kilo hamile kaldım 83 doğurdum sonra 75 oldum şimdi 80 kiloda hamile kaldım henüz kilo almadım ama 90 da doğururum herhalde
çook el kaldırıp zıplamasam da benı kalabalıkta secebılırsın50 kiloları görünce bayilasim geliyor ayyyokmu kız 80 üstü bana destek olacak olan
Canım linlkini atabilir misinKabin boy mesela bu üstüne puset eklenebiliyor. Bunu tek elle kapatabilirsiniz tek parça şeklinde bagaja koyabilirsiniz. Port bebe de üç kademe bunlarda üç kademe tam yatabiliyorlar tam oturabiliyorlar
Neo 2 Bebek ArabasıCanım linlkini atabilir misin
Neo 2 Bebek Arabası
Bagi Neo 2 Bebek Arabası - ebebek
Bununla uyumlu pusette şu canım
Bagi Capsule I-size 0-13 Kg Oto Koltuğu Black - Fiyatı, Yorumları
Bagi Capsule I-size 0-13 Kg Oto Koltuğu Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Renklere bakmak lazım tabi ben şuan öylesine attım
tüm önerileri kaydedip sonra karar vereceğim
Çok teşekkür ederim canım valla tüm önerileri kaydedip sonra ona göre alacağımNeo 2 Bebek Arabası
Bagi Neo 2 Bebek Arabası - ebebek
Bununla uyumlu pusette şu canım
Bagi Capsule I-size 0-13 Kg Oto Koltuğu Black - Fiyatı, Yorumları
Bagi Capsule I-size 0-13 Kg Oto Koltuğu Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Renklere bakmak lazım tabi ben şuan öylesine attım
Ödem bende de oluyor bol içmeye çalış ve haşlanmış yumurta muhakkak ye bugün kontrolüm vardı 1kilo almışımoof 88 le dıyete nbasladım 80e dustum hamıle oldugumu ogrendım. 3 ay hıc yıyemedım . mıde bulantısından . 1 haftadadır ıstıfra etmıyorum. su an 87 yım. salatalıkla geldıgım nokta bu ne dandık iş yahu:S tamam odemlıyım.. kanım artsa yagım artsa depolara bebek ıcın tamam 87 nedır yahu...
Perinatologa giden arkadaslar doktor mu yonlendirdi sizi yoksa detayli seyler ogrenmek icin kendiniz mi gidiyorsunuz
su bıle ıcemedım ki midemden. şu bı kac gundur daha ıyıyım ınsallah gecer odem . yuzum gozum zaten amelıyattan cıkmısım gıbı korkunc sis:)) gececek gececek ..oglumda 78 e hamıle kaldım dogumdan 1 hafta sonra 81 dım oyle de kaldı 1 yıl :)) bunda da ınsallah oyle olur yaglanmam :)Ödem bende de oluyor bol içmeye çalış ve haşlanmış yumurta muhakkak ye bugün kontrolüm vardı 1kilo almışım
riskliyse ya da cogulsa o zaman gıtmek gerekıyor. :)Perinatologa giden arkadaslar doktor mu yonlendirdi sizi yoksa detayli seyler ogrenmek icin kendiniz mi gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?