Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Kızlar bende Stokke'nin bebek arabalarının duruşunu çok seviyorumm. Ama sanırım kullanışsız. Maxi-Cosi için ne düşünüyorsunuzz. Leona 2

Kızlar bende Stokke'nin bebek arabalarının duruşunu çok seviyorumm. Ama sanırım kullanışsız. Maxi-Cosi için ne düşünüyorsunuzz. Leona 2
Al benden de o kadar bende stokke'lerin duruşa bayılıyorum ilk gebeliğimde almadım belki bunda alırım diyorum ama bilemiyorum.

Al benden de o kadar bende stokke'lerin duruşa bayılıyorum ilk gebeliğimde almadım belki bunda alırım diyorum ama bilemiyorum.
İşte bende emin olamadım. Ebebeğin sitesinde var da mağazalarda hiç denk gelmedi banaa. Bide normal bebek arabası gibi puseti yok sanki yada üzerindeki puset de büyük bebek arabası yok gibi anlayamadım pek sen biliyor musunn

Arkadaşlar bugün doktora gittim cinsiyeti söylemedi tahminde bulunabilirmisiniz 15 +1 bebeğim

Eklentiler

• 1000150835.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 45
Kalça ve bacaklarım çatladı sonradan Krem sürmek aklıma geldi 72 kilo hamile kaldım 83 doğurdum sonra 75 oldum şimdi 80 kiloda hamile kaldım henüz kilo almadım ama 90 da doğururum herhalde
oof 88 le dıyete nbasladım 80e dustum hamıle oldugumu ogrendım. 3 ay hıc yıyemedım . mıde bulantısından . 1 haftadadır ıstıfra etmıyorum. su an 87 yım. salatalıkla geldıgım nokta bu ne dandık iş yahu:S tamam odemlıyım.. kanım artsa yagım artsa depolara bebek ıcın tamam 87 nedır yahu...

Son düzenleme:
Perinatologa giden arkadaslar doktor mu yonlendirdi sizi yoksa detayli seyler ogrenmek icin kendiniz mi gidiyorsunuz

tüm önerileri kaydedip sonra karar vereceğim

Çok teşekkür ederim canım valla tüm önerileri kaydedip sonra ona göre alacağım

Ödem bende de oluyor bol içmeye çalış ve haşlanmış yumurta muhakkak ye bugün kontrolüm vardı 1kilo almışım

Perinatologa giden arkadaslar doktor mu yonlendirdi sizi yoksa detayli seyler ogrenmek icin kendiniz mi gidiyorsunuz

Buradaki arkadaşları bilmiyorum ama Gebelik takibi ve doğum için perinatoloji tercih edenler olabilir. Riskli gebelikler, önceden kaybı olanlar, ileri yaş gebelikleri gibi.

Ödem bende de oluyor bol içmeye çalış ve haşlanmış yumurta muhakkak ye bugün kontrolüm vardı 1kilo almışım
su bıle ıcemedım ki midemden. şu bı kac gundur daha ıyıyım ınsallah gecer odem . yuzum gozum zaten amelıyattan cıkmısım gıbı korkunc sis:)) gececek gececek ..oglumda 78 e hamıle kaldım dogumdan 1 hafta sonra 81 dım oyle de kaldı 1 yıl :)) bunda da ınsallah oyle olur yaglanmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…