- 7 Kasım 2019
- 6.345
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.891
- 198
allah allah nasıl sureklı yuzde 50 bu kız erkek oranı
nasıp saglıklı hayırlı evlat olsun :)) valla haftada 1 10 gunde 1 ılıskıyle yıne erkek olursa benım aamaaaaannBenim oğlumda Haziran 2021 deydim. hep erkek öndeydi. Bu sefer %50 görünce dedim kız umudu var yine olmadı
selam, ben 39 yaşımdayım ve daha evvel 3 kayıp olduğu için. Ve ilk bebek olacağı için yönlendirildim. :)Perinatologa giden arkadaslar doktor mu yonlendirdi sizi yoksa detayli seyler ogrenmek icin kendiniz mi gidiyorsunuz
Onun resmi satıcısı şuan ebebek sanırım daha önce adını hatırlayamadığım başka bir mağazaydı. Satışta olan model yıllardan beri xplory. Şuradan bakabilirsin bir model daha eklemişler bende sitesini açınca gördüm.İşte bende emin olamadım. Ebebeğin sitesinde var da mağazalarda hiç denk gelmedi banaa. Bide normal bebek arabası gibi puseti yok sanki yada üzerindeki puset de büyük bebek arabası yok gibi anlayamadım pek sen biliyor musunn
Elele Allroad 3 Travel Sistem Bebek Arabası Rose Gri - Fiyatı, Yorumları orta seker cok da pahalı olmasıncılardansanız ben gibi elele de alabılırsınız .) cok ıyı tangır tungur yolda cocugu pek sarsmadan goturuyor ve ayrıca manevrası cok kolay tek parmakla kolay surusu var var ben memnunum :)Bebek arabası bakanlar buna da bakabilir. Üstündeki puseti hiç çıkarmadan koldan yön değiştirebiliyorsunuz.
Prego Concorde Koldan Çift Yönlü Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları
Prego Concorde Koldan Çift Yönlü Travel Sistem Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Anladimm insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz :)selam, ben 39 yaşımdayım ve daha evvel 3 kayıp olduğu için. Ve ilk bebek olacağı için yönlendirildim. :)
Benim kurtajimi yapmıştı doktor baya memnun kalmıştım hamile olduğumu ogrenince direk ben gittim iyiki de gitmişim yine riskli gebeyim.Normalde ikiz hamileydim birinin kalbi durdu ve risk olustu.Bence şansı olan her insan perinatologa gitmeli ben çok memnunum her konuda bana çok güven veriyor doktorum.Perinatologa giden arkadaslar doktor mu yonlendirdi sizi yoksa detayli seyler ogrenmek icin kendiniz mi gidiyorsunuz
Yok sezeryanNormal doğum mu olmuştu
Bilmiyorum çok ısrar ettim söylemedi 10 gün sonra gel dediErkek gibi
Neden soylemedi doktor
Bende bugün 12+4'üm bende de hiç olmadı bulantı normalde et köfte çok severim bu ara yemek istemiyor sadece canım. Ama tiksinme öğürme gibi değil hiç . Sadece canım istemiyor.Selam kızlar, 12+5 olduk bugün. Ne mide bulantısı, ne göğüs hassasiyeti ne de uyku. En başından beri hiç yaşamadım. 50 kilo ile hamile kaldım 52 kiloyum şuan. bende mi terslik var, benim gibi olan var mı acaba :) Cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum.İştaha gelince de, sebze yemekleri,serin meyveler vs. yetiyor.Öyle iştah falanda pek yok..Galiba bebek 1 kg doğacak :))
Eee bu attığın linkteki de yineOnun resmi satıcısı şuan ebebek sanırım daha önce adını hatırlayamadığım başka bir mağazaydı. Satışta olan model yıllardan beri xplory. Şuradan bakabilirsin bir model daha eklemişler bende sitesini açınca gördüm.
Yeni Doğan ve Bebek Puseti | Stokke® Xplory® X
Bebeğinizi size yakınlaştırmak için tasarlanan ve %100 geri dönüştürülmüş PET şişelerden üretilen Stokke® Xplory® X, yeni doğandan itibaren ideal pusettir.www.stokke.com
Şunu atmak istemiştim.Bende bugün 12+4'üm bende de hiç olmadı bulantı normalde et köfte çok severim bu ara yemek istemiyor sadece canım. Ama tiksinme öğürme gibi değil hiç . Sadece canım istemiyor.
Eee bu attığın linkteki de yine
Stokke® Xplory® X
Heh anladım kuzucum buda 6 aydan itibaren ama sanırımm
Evet bu model yoktu yeni çıkmış sanırım diğer bebek arabalarına benziyor. Bundada stok yok. Aslında bu modeller daha uzun süre kullanılıyor.Heh anladım kuzucum buda 6 aydan itibaren ama sanırımm
Uzuldum kotu tecrubeniz icin insallah bu sefer saglikla kucaginiza almak nasip olur ben hic cevremde giden duymamistim o yuzden bilgim yoktu tesekkurlerBenim kurtajimi yapmıştı doktor baya memnun kalmıştım hamile olduğumu ogrenince direk ben gittim iyiki de gitmişim yine riskli gebeyim.Normalde ikiz hamileydim birinin kalbi durdu ve risk olustu.Bence şansı olan her insan perinatologa gitmeli ben çok memnunum her konuda bana çok güven veriyor doktorum.
Evet ya stok da yok. Diğer modele de besafe anakucağı takılabiliyormuşşEvet bu model yoktu yeni çıkmış sanırım diğer bebek arabalarına benziyor. Bundada stok yok. Aslında bu modeller daha uzun süre kullanılıyor.
Anakucakları da port bebelerde çok kısa süre kullanılıyor. Kış hamileliği bir de ne kadar çıkabileceğiz zaten.Evet ya stok da yok. Diğer modele de besafe anakucağı takılabiliyormuşş
Ben 16 girdim hala mide bulantisi kusmam var ozaman bende sıkntı varSelam kızlar, 12+5 olduk bugün. Ne mide bulantısı, ne göğüs hassasiyeti ne de uyku. En başından beri hiç yaşamadım. 50 kilo ile hamile kaldım 52 kiloyum şuan. bende mi terslik var, benim gibi olan var mı acaba :) Cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum.İştaha gelince de, sebze yemekleri,serin meyveler vs. yetiyor.Öyle iştah falanda pek yok..Galiba bebek 1 kg doğacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?