Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
Benim oğlumda Haziran 2021 deydim. hep erkek öndeydi. Bu sefer %50 görünce dedim kız umudu var yine olmadı
nasıp saglıklı hayırlı evlat olsun :)) valla haftada 1 10 gunde 1 ılıskıyle yıne erkek olursa benım aamaaaaann nasıl tutturduysam gununu derım

Selam kızlar, 12+5 olduk bugün. Ne mide bulantısı, ne göğüs hassasiyeti ne de uyku. En başından beri hiç yaşamadım. 50 kilo ile hamile kaldım 52 kiloyum şuan. bende mi terslik var, benim gibi olan var mı acaba :) Cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum.İştaha gelince de, sebze yemekleri,serin meyveler vs. yetiyor.Öyle iştah falanda pek yok..Galiba bebek 1 kg doğacak :))

Onun resmi satıcısı şuan ebebek sanırım daha önce adını hatırlayamadığım başka bir mağazaydı. Satışta olan model yıllardan beri xplory. Şuradan bakabilirsin bir model daha eklemişler bende sitesini açınca gördüm.

Elele Allroad 3 Travel Sistem Bebek Arabası Rose Gri - Fiyatı, Yorumları orta seker cok da pahalı olmasıncılardansanız ben gibi elele de alabılırsınız .) cok ıyı tangır tungur yolda cocugu pek sarsmadan goturuyor ve ayrıca manevrası cok kolay tek parmakla kolay surusu var var ben memnunum :)

Perinatologa giden arkadaslar doktor mu yonlendirdi sizi yoksa detayli seyler ogrenmek icin kendiniz mi gidiyorsunuz
Benim kurtajimi yapmıştı doktor baya memnun kalmıştım hamile olduğumu ogrenince direk ben gittim iyiki de gitmişim yine riskli gebeyim.Normalde ikiz hamileydim birinin kalbi durdu ve risk olustu.Bence şansı olan her insan perinatologa gitmeli ben çok memnunum her konuda bana çok güven veriyor doktorum.

Bende bugün 12+4'üm bende de hiç olmadı bulantı normalde et köfte çok severim bu ara yemek istemiyor sadece canım. Ama tiksinme öğürme gibi değil hiç . Sadece canım istemiyor.
Eee bu attığın linkteki de yine

Stokke® Xplory® X​

Uzuldum kotu tecrubeniz icin insallah bu sefer saglikla kucaginiza almak nasip olur ben hic cevremde giden duymamistim o yuzden bilgim yoktu tesekkurler

Ben 16 girdim hala mide bulantisi kusmam var ozaman bende sıkntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…