- 11 Nisan 2025
- 234
- 155
- 18
Yazin bile hafif besleneyim demiyorum elimden gelse her gun pizza mizza yicemAy bende bende. Asla ekşi,tatlı,tuzlu canım istemiyor.Ya da ne bileyim insanlar erik,üzüm,kiraz aşerirken ben hiçbir şey aşermedim.Varsa yoksa ekmeğe dayalı şeyler. Tost-adana dürüm/kebap-döner-hamburger-pizza-börek-simit.
Otur bi sebze yemeği ye.yok canım asla istemiyor.Yerim diye yapıyorum.yanına bulgur pilavı yapıyorum onu yiyorum salatayla.Sebze yemeği eşime kalıyor
Yok canım çok şükür herşey yolunda. Dün 12+6 dık perinatologda ikili tarama randevum vardı. Yüzde 70 80 erkek dedi cinsiyet için:)
3 4 lt yakın şu içiyorum ama daha da iç çok sıcak dedi ve tatlı ye arıtrır dedi senin kaç haftalık inşallah artar senindeSıvı tüketimin nasıl canım bana da aynısını söyledi doktorum bir de havuç ye dedi
98 ile kaldım50 kiloları görünce bayilasim geliyor ayyyokmu kız 80 üstü bana destek olacak olan
Kordon bağının damarına bakıldığını bilmiyordum inşallah yanlış görmüştür.. sevindim herşeyin iyi olmasınaYok canım çok şükür herşey yolunda. Dün 12+6 dık perinatologda ikili tarama randevum vardı. Yüzde 70 80 erkek dedi cinsiyet için:)
Herşeyi normal gördü sadece kordon bağında 3 damar olması gerek sende 2 damar dedi. Ayrıntılıda tekrar bakacağız dedi
Ay ne bileyim öyle gibi geldiNo no nooooniye herkes erkek diyor yaa kiz dedi doktorum
Fururum doktoru haa
Nerden anladin yurdagul nerden anladinAy ne bileyim öyle gibi geldi
Ayy valla alışveriş en zevklisi, ama daha çok erken bence. Ben 7. Ay gibi yapmayı düşünüyorum ama benim 2. Çocuk yani beşik felan var sadece kıyafet alacağımKızlar merhaba 14haftalık olduk. Alışverişe ne zaman başlamak mantıklı olur? Hoş daha cinsiyeti bile öğrenmedim ama insan sabırsızlanıyo
Nub diyolar ya orasına baktım ama demek kibrn yanlış bakıyorumNerden anladin yurdagul nerden anladin
+1Ayy valla alışveriş en zevklisi, ama daha çok erken bence. Ben 7. Ay gibi yapmayı düşünüyorum ama benim 2. Çocuk yani beşik felan var sadece kıyafet alacağımbir de ilkinde çok gereksiz şeyler almışım. Fazla düşünüp abartmaya gerek yok bence. Hastaneye de küçük bir çanta yetiyor
Bende de bi pembe park yatak var 9 yıldır duruyor hala taş gibi. Erkek de olsa kullanmayı düşünüyorum çok saçma olur muAyy valla alışveriş en zevklisi, ama daha çok erken bence. Ben 7. Ay gibi yapmayı düşünüyorum ama benim 2. Çocuk yani beşik felan var sadece kıyafet alacağımbir de ilkinde çok gereksiz şeyler almışım. Fazla düşünüp abartmaya gerek yok bence. Hastaneye de küçük bir çanta yetiyor
Varmı aklınızda bir model+1sadece bebek arabası alacağım ben bakınıyorum
Travel aslaVarmı aklınızda bir model
Ay yanlış yazmışım ya anladın sen beni dimiTravel aslakızımda travelı satmıştım sonradan travel almıştım ama o da pusete uygun değil 2. Çocuğu yapmaya niyetim yoktu şimdi yine bagi marka alırım muhtemelen pusetlilerinden
Ben portbebe ile kullanabileceğim araba bakıcam. Anam çokta pahalılarTravel aslakızımda travelı satmıştım sonradan travel almıştım ama o da pusete uygun değil 2. Çocuğu yapmaya niyetim yoktu şimdi yine bagi marka alırım muhtemelen pusetlilerinden
Öyle öyle ciddi herşeye zam gelmiş ben bu işlerden uzak kalmışım 5 senedeBen portbebe ile kullanabileceğim araba bakıcam. Anam çokta pahalılar
benm üstünden 9 yıl geçti ona ne demeliÖyle öyle ciddi herşeye zam gelmiş ben bu işlerden uzak kalmışım 5 senede
Travel sistem ve diğerleri arasındaki fark ne oluyor? İnternete de yazdım bana hepsi aynı geliyorTravel aslakızımda travelı satmıştım sonradan travel almıştım ama o da pusete uygun değil 2. Çocuğu yapmaya niyetim yoktu şimdi yine bagi marka alırım muhtemelen pusetlilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?