Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Yazin bile hafif besleneyim demiyorum elimden gelse her gun pizza mizza yicem sonrasinda gelen vicdan azabi...

A AyseglK canım sen bayadır yoksun bir sorun yoktur inşallah
Yok canım çok şükür herşey yolunda. Dün 12+6 dık perinatologda ikili tarama randevum vardı. Yüzde 70 80 erkek dedi cinsiyet için:)
Herşeyi normal gördü sadece kordon bağında 3 damar olması gerek sende 2 damar dedi. Ayrıntılıda tekrar bakacağız dedi

Kordon bağının damarına bakıldığını bilmiyordum inşallah yanlış görmüştür.. sevindim herşeyin iyi olmasına

Kızlar merhaba 14haftalık olduk. Alışverişe ne zaman başlamak mantıklı olur? Hoş daha cinsiyeti bile öğrenmedim ama insan sabırsızlanıyo

Kızlar merhaba 14haftalık olduk. Alışverişe ne zaman başlamak mantıklı olur? Hoş daha cinsiyeti bile öğrenmedim ama insan sabırsızlanıyo
Ayy valla alışveriş en zevklisi, ama daha çok erken bence. Ben 7. Ay gibi yapmayı düşünüyorum ama benim 2. Çocuk yani beşik felan var sadece kıyafet alacağım bir de ilkinde çok gereksiz şeyler almışım. Fazla düşünüp abartmaya gerek yok bence. Hastaneye de küçük bir çanta yetiyor

+1 sadece bebek arabası alacağım ben bakınıyorum

Bende de bi pembe park yatak var 9 yıldır duruyor hala taş gibi. Erkek de olsa kullanmayı düşünüyorum çok saçma olur mu mamas&papas arabamız vardı inanamıyorum ama kaybettim prçalarını bulamıyorum…. Arabayı saymazsak benimde ufak tefek şeyler var alacağım ama yinede maliyetli olcak gibi

Travel asla kızımda travelı satmıştım sonradan travel almıştım ama o da pusete uygun değil 2. Çocuğu yapmaya niyetim yoktu şimdi yine bagi marka alırım muhtemelen pusetlilerinden
Ben portbebe ile kullanabileceğim araba bakıcam. Anam çokta pahalılar

Belki bulurum arabayı bulamazsam da böyle birşey bakınacağım

Eklentiler

• 18787DBA-CA34-46F3-B3EC-71F5BCE1F825.webp
    64 KB · Görüntüleme: 36
Travel asla kızımda travelı satmıştım sonradan travel almıştım ama o da pusete uygun değil 2. Çocuğu yapmaya niyetim yoktu şimdi yine bagi marka alırım muhtemelen pusetlilerinden
Travel sistem ve diğerleri arasındaki fark ne oluyor? İnternete de yazdım bana hepsi aynı geliyor daha önce kullanmadığım için belkide.

Canım sen söylermisin farkları ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…