Ay port bebe ne oluyor ben çok yabancıyım bu konulara hahahAnakucakları da port bebelerde çok kısa süre kullanılıyor. Kış hamileliği bir de ne kadar çıkabileceğiz zaten.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziUzuldum kotu tecrubeniz icin insallah bu sefer saglikla kucaginiza almak nasip olur ben hic cevremde giden duymamistim o yuzden bilgim yoktu tesekkurler
Anakucakları da port bebelerde çok kısa süre kullanılıyor. Kış hamileliği bir de ne kadar çıkabileceğiz zaten.
Ay port bebe ne oluyor ben çok yabancıyım bu konulara hahah
Aşırı sıcak memlekette oturuyorum zorla 3litre içmeye çalışıyorum bide Su kokusu diye bişey çıktı bende kokuyor su midem almiyor ama mecbur .kilo konusunda tek düşündüğüm pıhtılaşma sorunu için önemli yoksa bebiş sağlıklı olsunda kaç kilo olursa olsunsu bıle ıcemedım ki midemden. şu bı kac gundur daha ıyıyım ınsallah gecer odem . yuzum gozum zaten amelıyattan cıkmısım gıbı korkunc sis:)) gececek gececek ..oglumda 78 e hamıle kaldım dogumdan 1 hafta sonra 81 dım oyle de kaldı 1 yıl :)) bunda da ınsallah oyle olur yaglanmam :)
Aaa anladım canım aynen bence de gerek yok buna yaEki Görüntüle 3620197
Travel bebek arabalarının şöyle bir full yatak şeysi var 6 aya kadar bunun içinde bayağı konforlu gidiyorlar. Gece uykusuna bile girebilir içinde mesela öyle rahat. Ama ilk 6 ay bebek arabasına oto koltuğu da takılabildiğinden çok gerek yok. Uzun gezilerde falan konforlu olur.
Aaaa bana da su kokuyor ya. Hep Abant içeriz. Eşime diyorum Abant da bozdu değiştirelim. Gitmiş buzdağ almış onu da seviyordum pahalı diye almıyorduk. Yok bu daha berbat dedimAşırı sıcak memlekette oturuyorum zorla 3litre içmeye çalışıyorum bide Su kokusu diye bişey çıktı bende kokuyor su midem almiyor ama mecbur .kilo konusunda tek düşündüğüm pıhtılaşma sorunu için önemli yoksa bebiş sağlıklı olsunda kaç kilo olursa olsun
Bende icemiyordum suAşırı sıcak memlekette oturuyorum zorla 3litre içmeye çalışıyorum bide Su kokusu diye bişey çıktı bende kokuyor su midem almiyor ama mecbur .kilo konusunda tek düşündüğüm pıhtılaşma sorunu için önemli yoksa bebiş sağlıklı olsunda kaç kilo olursa olsun
Bende öyleyim. Pek bir değişiklik olmadı. 56 kilo hamile kaldım. Sıcaklardan yememde azaldı 54 kiloya düştümSelam kızlar, 12+5 olduk bugün. Ne mide bulantısı, ne göğüs hassasiyeti ne de uyku. En başından beri hiç yaşamadım. 50 kilo ile hamile kaldım 52 kiloyum şuan. bende mi terslik var, benim gibi olan var mı acaba :) Cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum.İştaha gelince de, sebze yemekleri,serin meyveler vs. yetiyor.Öyle iştah falanda pek yok..Galiba bebek 1 kg doğacak :))
Tablodaki bütün bilgileri yaz ekleyeyim tabi ki
Tabloyu ben bozdum,51 e 49 du. Bir kız daha geliyor,yine 50/50 olduallah allah nasıl sureklı yuzde 50 bu kız erkek oranı
TebriklerNub teorisine göre çıkıntı erkek çıkıntısı degil düz ve 3 çizgi yani bana sorarsan yüzde 80 kız haklı çıkarsam yaz lütfen tersi olursada yaz ama
Bende epey araştırma yapmıştım dediğiniz gibi kabin boy en mantıklısı hem düz pozisyon oluyor hem kapanması rahat birde çift yön özelliği çok mühim benim için. Kraft baktım ama yazdığınız modeli de inceleyeceğim teşekkürlerBebek arabası konusu çok yazılmış ben oğlumda ilk altı ay sling kullandım Aralık doğumlu hemen hemen hergun dışarı çıktım o şekilde 6aydan sonra Bebek arabası kullandım Kraft venice modeli çok memnunum kabin boy tek tuşla kapanıyor ve oldukça hafif
Yaş kaç kaçıncı çocuk, cinsiyet belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?