Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Anakucakları da port bebelerde çok kısa süre kullanılıyor. Kış hamileliği bir de ne kadar çıkabileceğiz zaten.

Çıkmak lazım ya günde en azında 30-40 dk hava aldırmak lazım. Lohusa kafasına da iyi geliyor. Portbebeye çok gerek olmasa da oto koltuğu alınacak. Bebek arabasına takılabilirse iyi oluyor. Ben oğlumda ilk dönem çok kullandım. Tabi o yazdı ama bu sefer de oğlum var onu okula getir götür yapıcam mecbur kullanılacak yani. En kötü ikinci el falan bulmak lazım.

Ay port bebe ne oluyor ben çok yabancıyım bu konulara hahah

Travel bebek arabalarının şöyle bir full yatak şeysi var 6 aya kadar bunun içinde bayağı konforlu gidiyorlar. Gece uykusuna bile girebilir içinde mesela öyle rahat. Ama ilk 6 ay bebek arabasına oto koltuğu da takılabildiğinden çok gerek yok. Uzun gezilerde falan konforlu olur.

Aşırı sıcak memlekette oturuyorum zorla 3litre içmeye çalışıyorum bide Su kokusu diye bişey çıktı bende kokuyor su midem almiyor ama mecbur .kilo konusunda tek düşündüğüm pıhtılaşma sorunu için önemli yoksa bebiş sağlıklı olsunda kaç kilo olursa olsun

Aaa anladım canım aynen bence de gerek yok buna ya

Bebek arabası konusu çok yazılmış ben oğlumda ilk altı ay sling kullandım Aralık doğumlu hemen hemen hergun dışarı çıktım o şekilde 6aydan sonra Bebek arabası kullandım Kraft venice modeli çok memnunum kabin boy tek tuşla kapanıyor ve oldukça hafif

Aaaa bana da su kokuyor ya. Hep Abant içeriz. Eşime diyorum Abant da bozdu değiştirelim. Gitmiş buzdağ almış onu da seviyordum pahalı diye almıyorduk. Yok bu daha berbat dedim
/dedim galiba ağzımın tadı gitti ya

Bende icemiyordum su
Prilam kullaniyorum biraz icebiliyorum bide suyu buzluga atiyorum sisemle
Buzsuz icemiyorum

Bende öyleyim. Pek bir değişiklik olmadı. 56 kilo hamile kaldım. Sıcaklardan yememde azaldı 54 kiloya düştüm ama öyle olmuyor korkma. Ben ilk çocukta aşırı kusuyordum. 5 ay kustum. Zayıfladım felan. Sonra 10 kilo kendi kendine geldi. Iştahimda normal insan gibiydi. Bebek 2900 doğdu. Yani +10 kilo kaçınılmaz yemesen bile geliyor korkma

Bende epey araştırma yapmıştım dediğiniz gibi kabin boy en mantıklısı hem düz pozisyon oluyor hem kapanması rahat birde çift yön özelliği çok mühim benim için. Kraft baktım ama yazdığınız modeli de inceleyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…