Aa yazmamışım kusura bakmaYaş kaç kaçıncı çocuk, cinsiyet belli mi
Bende sarı akıntı vardı enfeksiyon çıktıMerhabalar, kahverengi akıntısı olan varmı acaba :)
Son adet tarihim 3 u ve 16. Hafta içindeyim. Program yanlış mı hesapladi acaba 28 Ocak diye
Bende halâ ilaç içiyorumBen 16 girdim hala mide bulantisi kusmam var ozaman bende sıkntı var
Bilmiyorumki ya doktorlarda çok karıştırdı normalde benim sat farklı ama bebeğin gelişimine göre karar veriyolarSon adet tarihim 3 u ve 16. Hafta içindeyim. Program yanlış mı hesapladi acaba 28 Ocak diye
Benim 16+5 oldu ben de 1.5 2 litre içmeye zorluyorum kendimi zayıf mısın acaba doktorum karın içi dar olunca da oluyor demişti geçerli bir bilgi mi merak ettim3 4 lt yakın şu içiyorum ama daha da iç çok sıcak dedi ve tatlı ye arıtrır dedi senin kaç haftalık inşallah artar seninde
gec yada erken dollenme durumunda son adet tarıhını guncellıyorlar evet. 2 haftayı gecmedıkce sorun etmıyorum dedı doktorum da:))Bilmiyorumki ya doktorlarda çok karıştırdı normalde benim sat farklı ama bebeğin gelişimine göre karar veriyolar
Sular bana da kokuyor dün bir ara kustum hatta. 12+4 olduk bugün mide bulantılarımın geçip hayata yine enerjik bakabileceğim günleri iple çekiyorum.Aşırı sıcak memlekette oturuyorum zorla 3litre içmeye çalışıyorum bide Su kokusu diye bişey çıktı bende kokuyor su midem almiyor ama mecbur .kilo konusunda tek düşündüğüm pıhtılaşma sorunu için önemli yoksa bebiş sağlıklı olsunda kaç kilo olursa olsun
Selam kızlar, 12+5 olduk bugün. Ne mide bulantısı, ne göğüs hassasiyeti ne de uyku. En başından beri hiç yaşamadım. 50 kilo ile hamile kaldım 52 kiloyum şuan. bende mi terslik var, benim gibi olan var mı acaba :) Cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum.İştaha gelince de, sebze yemekleri,serin meyveler vs. yetiyor.Öyle iştah falanda pek yok..Galiba bebek 1 kg doğacak :))
Bende soğuk içmeye çalışıyorum. Prilam olmasa daha da kabus gibi geçecek günlerim. Allah o ilacı bulandan razı olsun.Bende icemiyordum su
Prilam kullaniyorum biraz icebiliyorum bide suyu buzluga atiyorum sisemle
Buzsuz icemiyorum
Benim var dünden beri malesefMerhabalar, kahverengi akıntısı olan varmı acaba :)
Kızlar benim gibi göbeği önden giden var mı ya15 haftalığız henüz ama göbek maşallah 6 aylık gibi. Son bir hafta içinde böyle birden büyüdü sanki
Dert etme ödemdir o gazdır gaz bağırsaklar şekil değiştiriyor mide şoktaKızlar benim gibi göbeği önden giden var mı ya15 haftalığız henüz ama göbek maşallah 6 aylık gibi. Son bir hafta içinde böyle birden büyüdü sanki
Benim normalde 3 nisan olan sati 6 ya çektiler doğum 11 Ocak gözüküyor senin de 8 olması lazım 28 zorgec yada erken dollenme durumunda son adet tarıhını guncellıyorlar evet. 2 haftayı gecmedıkce sorun etmıyorum dedı doktorum da:))
ayy tebrikler neşeyle sağlıkla gelsinKızlar merhaba16. Haftadayım cinsiyetimiz kız
sağlıkla gelsiin inşallah
hayırlı olsun sağlıkla gelsinEvettttttt kızlar.
Geliyor bir hanımcık dahaFetal Dna temiz çıktı.
Sağlıkla gelsin güzel kızım
aegamze
Cinsiyet kız,tamini doğum 29 ocak
15 haftadayım hala bulantı devam geceleri 2 prilam atıp yatıyorum anca öyle ama bıraksam mı acaba bulantım bitmiş midir denemek istiyorum ama korkuyorum daKızlar mide bulantısı yaşayanlar ama haftası benden ileri olanlar ne zaman geçmeye başladı bulantılarınız ya da tam bitti dediğiniz bir hafta var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?