Dün sağlık ocağında verdiğim değer de 1.695 çıkmış çok şükürAa super degerler o haldetebrikler
Ins hepimiz bebislerimize saglikla kavusuruz asiri mutlu ama evhamli bir surecten geciyoruz
1400 civar olur vajinal ile görür kesin haberdar edin mutlaka güzel haberlerle inşallah
İnşallah 2 sene önce düşük yaptığımda betam 400lerdeyken karnımdan yolk kesesi bile gözüküyodu belki karından gözükür1400 civar olur vajinal ile görür kesin haberdar edin mutlaka güzel haberlerle inşallah
Ben 4+6da keseyi görmüştümBugün 4+4 olduk çok şükür,benimle tarihleri yakın ya da aynı olan var mı? Kese için ne zaman gidiceksiniz?
Benim 4+2 canım. Dün 390 gibi bir değer çıkmıştı beta. Bir daha kan testi vermeyeceğim haftaya cuma ya da perşembe randevu alıp gitmeyi düşünüyorumBugün 4+4 olduk çok şükür,benimle tarihleri yakın ya da aynı olan var mı? Kese için ne zaman gidiceksiniz?
6 haftalık oldukAl bendede o kadar nefes alamıyorum o kadar yiyorum bide ara sıra hafif bulantı hissi geliyor senin ne kadarlik
Güzel haberleri bekliyoruz,Benn şu an gidiyorumm
Benimde Çarşamba 1742 çıkmıştı bida vermene gerek yok dedi doktorumBenim 4+2 canım. Dün 390 gibi bir değer çıkmıştı beta. Bir daha kan testi vermeyeceğim haftaya cuma ya da perşembe randevu alıp gitmeyi düşünüyorum
Hadi inşallahBen 4+6da keseyi görmüştüm
Hadi ya cihazı çok iyiymiş o zaman doktorun bizimde ona gitmemiz lazımİnşallah 2 sene önce düşük yaptığımda betam 400lerdeyken karnımdan yolk kesesi bile gözüküyodu belki karından gözükür
Benim de son adet tarihim 9 nisan, ben de 21-22 veya 23ünde gitmeyi düşünüyorum inşallah kalp atışı duyulurMerhabalar benim son adet 9 nisan gebelik testi yatım pozitif dr gittim kese göründü 22 mayısta kalp atışı için gideceğim 2.gebeliğim 7 yıl sonra inş sağlıkla gelsin bebişler :)
Hadi güzel haberler ver inşallahBenn şu an gidiyorumm
Doktor bana 22 sinde duyulur dedi bakalım inş ilk hamilelikte çok uğraşmıştım riskli geçmişti bunda daha sakin geçer inş :)Benim de son adet tarihim 9 nisan, ben de 21-22 veya 23ünde gitmeyi düşünüyorum inşallah kalp atışı duyulur
Benim ilk hamilelik o yüzden heyecanlı ve sabırsızımDoktor bana 22 sinde duyulur dedi bakalım inş ilk hamilelikte çok uğraşmıştım riskli geçmişti bunda daha sakin geçer inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?