Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Aa super degerler o halde tebrikler
Ins hepimiz bebislerimize saglikla kavusuruz asiri mutlu ama evhamli bir surecten geciyoruz
Dün sağlık ocağında verdiğim değer de 1.695 çıkmış çok şükür

Şimdi tek düşündüğüm bir şey sağlıklı bir kese görüyor olmak

Bebiş bekleyen tüm annelerimizin bu süreci umarım çok kolay geçer bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar inşallah

Bugün 4+4 olduk çok şükür,benimle tarihleri yakın ya da aynı olan var mı? Kese için ne zaman gidiceksiniz?
Benim 4+2 canım. Dün 390 gibi bir değer çıkmıştı beta. Bir daha kan testi vermeyeceğim haftaya cuma ya da perşembe randevu alıp gitmeyi düşünüyorum

Merhabalar benim son adet 9 nisan gebelik testi yatım pozitif dr gittim kese göründü 22 mayısta kalp atışı için gideceğim 2.gebeliğim 7 yıl sonra inş sağlıkla gelsin bebişler :)
Benim de son adet tarihim 9 nisan, ben de 21-22 veya 23ünde gitmeyi düşünüyorum inşallah kalp atışı duyulur

Benimde sonucum cıkmıs pzt 659 du perş sabah kan vermiştim 1956 olmuş haftaya perş gidicrm ultroson içinde biraz daha gecsın istedim bakalım

Kızlar muayeneye gittiniz mi? Ben salı günü için randevu aldım şimdiden aşırı heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…