Daha küçük diye sort üstü yatma olayına pek dikkat etmiyordum beenKoltukta oturup ayakları uzatın ya da yatakta oturarak ayakları uzatın en iyi o şekilde hissediliyor başlardadümdüz sırtüstü yatmak önerilmiyor bebeği besleyen damarlar o pozisyonda çalışamıyormuş
bana dr yatakta ınsan done done yatıyor kım nasıl uyudugunu nasıl bılsın. zaten rahatsız oldugunda bebek senı uyandırıp dondurur kucukken de sırt ustu yatmak herangı bı zarar vermez demıstı :)) daha damara bası yapacak sıkıntıya sokacak boyutta degıl :)Koltukta oturup ayakları uzatın ya da yatakta oturarak ayakları uzatın en iyi o şekilde hissediliyor başlardadümdüz sırtüstü yatmak önerilmiyor bebeği besleyen damarlar o pozisyonda çalışamıyormuş
Seninkini atar mısın canım bende bakayım.Ay benimkine benzettim nub kısmını
Benim için farketmez ama eşim kız diye ölüyor.Evet nubu duz gibi geldi bana canim
Ayy teşekkür ederim canım.Maşallah canım, teoriden felan anlamam ama baktığımda çok tatlı, sevimli bir kız olarak hissettim.
Belli olunca yazacağım canım. 2 hafta sonra bir daha göreceğiz belki o zaman söyler.Nub yukarı doğru sanki erkek gibi
Evet malesefSizde de mi astım var? Ben kullanmıyorum ama fenalardayım
Seninkini atar mısın canım bende bakayım.
Benim için farketmez ama eşim kız diye ölüyor.
Ayy teşekkür ederim canım.
Belli olunca yazacağım canım. 2 hafta sonra bir daha göreceğiz belki o zaman söyler.
Ya ben aslında kiloluda değilim haftayadan umutluyumKilolu olmak da sanırım geç hissetmemize sebep oluyor. Yani ben bu göbeğimle çok geç hissederim diye düşünüyorum ikinci gebelik olmasına rağmen
Ay evet evet ağustosun 12 si benim taaaÇabucak hissetmek istiyor insan doktor da ayda bir çağırmaya başlayınca evham başladı yine
Ben buraya sabah yazdıktan sonra böyle bir pıt pıt hissettim ama iyice hissetmek için vakit var güçlenmeleri lazımKızlar hareket hisseden var mıbenim haftalarda kimler vardı
Kaçıncı haftadasın sen canım? Artık ben düz yatınca karnım acıyorDaha küçük diye sort üstü yatma olayına pek dikkat etmiyordum been
Bugün hissettim sağda böyle sanki deri geriliyorda altında bi zonklama oluyor gibi sonra birden geçiyor ama inşallah harekettir ya korktum bi an çünküBen buraya sabah yazdıktan sonra böyle bir pıt pıt hissettim ama iyice hissetmek için vakit var güçlenmeleri lazımsen hissediypr musun canım
Bugün tam 13. Hafta canımm. Seen?Kaçıncı haftadasın sen canım? Artık ben düz yatınca karnım acıyor
Yaa çok güzel bir hisBugün hissettim sağda böyle sanki deri geriliyorda altında bi zonklama oluyor gibi sonra birden geçiyor ama inşallah harekettir ya korktum bi an çünkü
16+2 oldum bendeBugün tam 13. Hafta canımm. Seen?
Benim doktorumda tam tersini söyledi:) zaten beni rahatsız ediyor düz yattığımda karnım acıyorbana dr yatakta ınsan done done yatıyor kım nasıl uyudugunu nasıl bılsın. zaten rahatsız oldugunda bebek senı uyandırıp dondurur kucukken de sırt ustu yatmak herangı bı zarar vermez demıstı :)) daha damara bası yapacak sıkıntıya sokacak boyutta degıl :)
Oh maşallaah seninki biraz daha kocamanmışş16+2 oldum bende
Evet ya ben arada aralık annelerine de takılıyorum sezeryan doğum olunca ocağa kalmam muhtemelenOh maşallaah seninki biraz daha kocamanmışş
Muhtemelen evet canımm kalmazsınn Aralık sonu oluurEvet ya ben arada aralık annelerine de takılıyorum sezeryan doğum olunca ocağa kalmam muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?