- 30 Ocak 2014
- 329
- 219
- 333
Şu anda hamilesin demek pek olası değil. Rabbim hayırlı olanı kısa zamanda hem size hem bize nasip etsinBenden nokta nokta kan geliyor pembe tonda 3 defa geldi ondan önce beyaz akıntı ve sarı akıntı vardı. Sağ kasığımda sanki yıldırımlar çakıyordu kramp şeklinde ve karnımda da ağrı. Adetime 9 gün var acaba hamile miyim ?
Lekeden dolayı mı öyle yazdınız? Hayatımda ilk defa yaşıyorum ve 6 gün evvel deneme yaptık umutlandımŞu anda hamilesin demek pek olası değil. Rabbim hayırlı olanı kısa zamanda hem size hem bize nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla gelsin inşAllah
Daha çok erken belirtiler için o sebeple söyledimLekeden dolayı mı öyle yazdınız? Hayatımda ilk defa yaşıyorum ve 6 gün evvel deneme yaptık umutlandım
Kan verdin mi? Ben olsam bu çizgiyi görünce delirirdim
Yaa zor duruyorum ama sonradan yükseliyo mu yükselmiyo mu diye beklemek daha stresli o yüzden bat geçince vericemKan verdin mi? Ben olsam bu çizgiyi görünce delirirdim
moral bozmaya gerek yok iyi dusun iyi olsun canimBata son 2 gün erken gebelik ve kaset testler negatif veriyor
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzbugun gecikmemin 2. günü hala cok silik cikiyor ikinci cizgi, kan vermek icin cizgini biraz daha belirginlesmesini bekliyorum yarin bir kac farkli markanin gebelik testleriyle denicem belki bendekiler daha az hassastir
Bugün tekrar test yaptın mı? inşAllah bebiş vardırbugun gecikmemin 2. günü hala cok silik cikiyor ikinci cizgi, kan vermek icin cizgini biraz daha belirginlesmesini bek
Ben 8 nisan pik gördümKızlar benim 16 nisan öğlen pik gece çatlamıştı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatifti. Yarın kan versem varsada yoksada çıkar dimi
Kürtaj hikayem olduğu için artık kendimi yormak istemiyorum direk kanda netleştirip önüme bakmak istiyorum. Arafta kalmam dimi yarın kam versem?
Bn 47 çıktı betam cuma günü öğrendimHamilelik öğrenen varmı acaba?
Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllahBn 47 çıktı betam cuma günü öğrendim
Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah
Bende marasliyimKahramanmaraşBu ay inşallah güzel haberler alırız bacım
Afşin sizAaa ne güzelNeresinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?