Bat 3 Nisan
Beklenen Adet 1 Mayıs insalalah vardır
Verdim negatif melaesefKan testi verdiniz mi?
Var görünüyor bu teste göre
Hangi testti kullandığınız test?Verdim negatif melaesef
Hangi marka testti? Predictor sandım. O çok iyiydi ama o değil sanırımVerdim negatif melaesef
Gecikmenin 3. Günü testim böyle ama haftaya kan vermeyi düşünüyorum
Bat: 27 Nisandı
ÇağlayanceritAfşin siz
Benim düşüğüm olmuştu onu da çok silik öğrendim ama dediğiniz gibi 0.3 çıkması da ayrı bi tuhaf 1-2 bile değilBu teste göre var ama yalancı pozitif olma ihtimaline karşın kan test vermek en iyisi tabii ki.
Ben predictor testle öğrenmiştim. Arkadaşım da onunla öğrenmişti. Ama şu an sitede çok başka markalarda sıkıntılar yaşandığını görüyorum
Günün geçmiş aslında. Kan verebildinmi?Gecikmenin 3. Günü testim böyle ama haftaya kan vermeyi düşünüyorum
Bat: 27 Nisandı
Adetten 3 gün önce testim böyleydi. Şu an adete 1 gün kala kan verdim negatif çıktı. Güven olmuyormuş çok umutlanmıştım
İnşallahDiğer aya olur inşallah. Sizinki hangi marka? Predictor en iyisi aslında. : (
Yok vermedim, erken davranmak istemediğim için, pazartesiyi bekleyeceğimGünün geçmiş aslında. Kan verebildinmi?
siz pozitif gördüğünüz halde ne kadar sabırlısınız hayran kaldım gerçekten bende en erken ne zaman test yapabilirim peşindeyimYok vermedim, erken davranmak istemediğim için, pazartesiyi bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?