Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Ya şöyle, erken baktırınca, bu sefer 2 günde bir artış tabiki yapılması gerekecek, bu sefer onun stresi olacak. Erkenden Dr a gitsem yok kese görünecek mi, o görünse kalp atışı olacak mı hepsi stres sebebi o yüzden pazartesi kan baktıracağım iyi çıkarsa sonraki haftada Dr a giderim

Bence en erken yumurtlamadan 15 gün sonrası ama yine de gecikmeyi beklemek zor olsa da hayal kırıklığını en aza indirir naçizane fikrim

bende bu farkındalığa sahibim aslında dediklerinize katılıyorum çok mantıklı ama ilk bebeğim olacağı için ve en büyük hayalim annelik olduğu için sabretmekte o kadar zorlanıyorum ki anlatamam

gebelikte ağrı acaba tam yumurtalıkta mı oluyor bel ağrısı da tam ortada mı oluyor benim mesela biraz daha üst kısımda batma ollup geçiyor bazen böyle de olabilir mi

bende bu farkındalığa sahibim aslında dediklerinize katılıyorum çok mantıklı ama ilk bebeğim olacağı için ve en büyük hayalim annelik olduğu için sabretmekte o kadar zorlanıyorum ki anlatamam
Yok ben anlıyorum sizi, sakın yanlış anlamayın Bilmişlik yapmak değildi niyetim ama o stres daha yorucu geliyor bana. Bende hergün test yapıyorum silikleşme oluyor mu diye. O kadar çok şey okuyoruz ki burda herşey ihtimal.
Umarım hayaliniz gerçek olsun, en güzel şekilde en kısa sürede bulsun sizi minik mucizeniz

estagfurullah yanlış anlamadım tabi ki :) hatta motive oldum ben de en azından bi 12 mayısa kadar beklemeye çalısıcam umarım aklım çelinmez hatta siteye de girmesem iyi olur burdakiler erkenden başlıyor testlere pozitif de görenler oluyo insan bi gaza gelmiyor değil güzel dilekleriniz için teşekkürler inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi

Hepimiz için en güzeli olur umarım evet heyecandan haftasına teste başlıyorlar insanın kafası karışıyor

Ben çift çizgiyi gördüğüm gibi hemen test yaptırmıştım. 590 küsur çıkmıştı beta. Hiç takip etmedim 2 günde bir. Bana da o çok gereksiz ve stresli geliyor.
Kadın doğumcuya gittiğimde bu kadar erken öğrenmenize hiç gerek yok demişti bana.
Çünkü dediğiniz gibi kese kalp atışı o bu derken boşuna endişelenebiliyor insan. Ve doktor da hiç takip et demedi bana beta artışı için. 10 gün sonra tekrar çağırmıştı sanırım. Yani sözün özü yapılacak en güzel şey sakince beklemek. O bebeğin doğacağı varsa doğacak.

Aynen öyle, gelecekse zaten gelecek, ama olmayacaksa naparsak yapalım nafile…
Elimiz yüreğimizde bekeleyeceğiz annelik zaten hep bi kalp ağrısı var mı, yok mu, doğsa iyi mi , kötü mü, bundan sonra rahat yok

Kizlar selamlar var mı pozitif gören beta takibi yapan.Ben baya erken pozitif gördüm değerim 12 çıktı takip yapicaz bakalım.İnsallah grup çok uğurlu gelsin.Saglikla sihhatle alalım yavrularimizi kucagimiza

önncelikle aramızdaki hamişlere hayırlı olsun :) bu betaları bata kaç gün kala gördünüz özellikle düşük değerler gören arkadaşları merak ediyorum bir de idrarda mı kanda mı baktırdınız nasıl belirtileriniz var lütfen aydınlatın bizlerii

Son Adet Tarihi (SAT)=29 Mart 2025

Yumurtlama Tarihi=8 Nisan 2025

Beta HCG 13 Nisan=0.2

Beta HCG 16 Nisan=2.0
Progesteron 16 Nisan=14.30 ng/mL

Beta HCG 19 Nisan=21.4

Beta HCG 21 Nisan=99.5
Progesteron 21 Nisan=29.13 ng/mL

Beta HCG 23 Nisan=275

Bat Günü 25 Nisan
Beta HCG 25 Nisan=724
Progesteron 25 Nisan=31.44 ng/mL

Beta HCG 27 Nisan=1671 3mm kese olabilir dendi

Beta HCG 29 Nisan=6783 Kese görüldü 6mm

Merhaba kızlar, ben de 5+2 hamileyim bugün, aslında Aralık annesi olacağım, ikinci doğumum ilki sezeryan olmuştu ama Aralık anneleri grubunda yalnız hissettim, çok önde onların günleri, burada birbirimizi daha iyi anlayabiliriz beklenen doğum tarihi 31 Aralık görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…