- 15 Eylül 2020
- 17
- 19
- 38
- 38
Ya şöyle, erken baktırınca, bu sefer 2 günde bir artış tabiki yapılması gerekecek, bu sefer onun stresi olacak. Erkenden Dr a gitsem yok kese görünecek mi, o görünse kalp atışı olacak mı hepsi stres sebebisiz pozitif gördüğünüz halde ne kadar sabırlısınız hayran kaldım gerçekten bende en erken ne zaman test yapabilirim peşindeyimbat 9 mayıs gözüküyor ne zaman yapsam çıkar sızce 20-25 nisan aralığında ovülasyon olduğunu düşünüyorum yani reglim biter bitmez
bende bu farkındalığa sahibim aslında dediklerinize katılıyorum çok mantıklı ama ilk bebeğim olacağı için ve en büyük hayalim annelik olduğu için sabretmekte o kadar zorlanıyorum ki anlatamamYa şöyle, erken baktırınca, bu sefer 2 günde bir artış tabiki yapılması gerekecek, bu sefer onun stresi olacak. Erkenden Dr a gitsem yok kese görünecek mi, o görünse kalp atışı olacak mı hepsi stres sebebio yüzden pazartesi kan baktıracağım iyi çıkarsa sonraki haftada Dr a giderim
Bence en erken yumurtlamadan 15 gün sonrası ama yine de gecikmeyi beklemek zor olsa da hayal kırıklığını en aza indirir naçizane fikrim
Yok ben anlıyorum sizi, sakın yanlış anlamayınbende bu farkındalığa sahibim aslında dediklerinize katılıyorum çok mantıklı ama ilk bebeğim olacağı için ve en büyük hayalim annelik olduğu için sabretmekte o kadar zorlanıyorum ki anlatamam
estagfurullah yanlış anlamadım tabi ki :) hatta motive oldum ben de en azından bi 12 mayısa kadar beklemeye çalısıcam umarım aklım çelinmez hatta siteye de girmesem iyi olur burdakiler erkenden başlıyor testlere pozitif de görenler oluyo insan bi gaza gelmiyor değilYok ben anlıyorum sizi, sakın yanlış anlamayınBilmişlik yapmak değildi niyetim ama o stres daha yorucu geliyor bana. Bende hergün test yapıyorum silikleşme oluyor mu diye. O kadar çok şey okuyoruz ki burda herşey ihtimal.
Umarım hayaliniz gerçek olsun, en güzel şekilde en kısa sürede bulsun sizi minik mucizeniz
Hepimiz için en güzeli olur umarımestagfurullah yanlış anlamadım tabi ki :) hatta motive oldum ben de en azından bi 12 mayısa kadar beklemeye çalısıcam umarım aklım çelinmez hatta siteye de girmesem iyi olur burdakiler erkenden başlıyor testlere pozitif de görenler oluyo insan bi gaza gelmiyor değilgüzel dilekleriniz için teşekkürler inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
Ya şöyle, erken baktırınca, bu sefer 2 günde bir artış tabiki yapılması gerekecek, bu sefer onun stresi olacak. Erkenden Dr a gitsem yok kese görünecek mi, o görünse kalp atışı olacak mı hepsi stres sebebio yüzden pazartesi kan baktıracağım iyi çıkarsa sonraki haftada Dr a giderim
Bence en erken yumurtlamadan 15 gün sonrası ama yine de gecikmeyi beklemek zor olsa da hayal kırıklığını en aza indirir naçizane fikrim
Aynen öyle, gelecekse zaten gelecek, ama olmayacaksa naparsak yapalım nafile…Ben çift çizgiyi gördüğüm gibi hemen test yaptırmıştım. 590 küsur çıkmıştı beta. Hiç takip etmedim 2 günde bir. Bana da o çok gereksiz ve stresli geliyor.
Kadın doğumcuya gittiğimde bu kadar erken öğrenmenize hiç gerek yok demişti bana.
Çünkü dediğiniz gibi kese kalp atışı o bu derken boşuna endişelenebiliyor insan. Ve doktor da hiç takip et demedi bana beta artışı için. 10 gün sonra tekrar çağırmıştı sanırım. Yani sözün özü yapılacak en güzel şey sakince beklemek. O bebeğin doğacağı varsa doğacak.
Biz baya arafta kalmışız.Bende iki gruba gidip geliyorum31 aralık ya da 1 ocak annesi olacağım inşallah
Çok güzel maşallahKızlar betam 26 Nisan 129
29 Nisan 462 çıktı nasıl sizce?
Gayet güzel canımKızlar betam 26 Nisan 129
29 Nisan 462 çıktı nasıl sizce?
Bugün 5 gün olduGayet güzel canımbat geçmiş miydi
Büyük ihtimalle aralık grubuna dahil oluruz gibi geliyorBiz baya arafta kalmışız.Bende iki gruba gidip geliyorum
Son Adet Tarihi (SAT)=29 Mart 2025önncelikle aramızdaki hamişlere hayırlı olsun :) bu betaları bata kaç gün kala gördünüz özellikle düşük değerler gören arkadaşları merak ediyorum bir de idrarda mı kanda mı baktırdınız nasıl belirtileriniz var lütfen aydınlatın bizlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?