- 22 Mart 2022
- 219
- 257
- 53
bıraz da odem oluyor. 3 4 kg normal dedı dr ben 16. haftadamda gıttıgımde. e yag dokun artacak kan mıktarın bebıs falan :))1 kg fazladan dert degıl bence :)) ben de 7 kg almıstım bu afta 1.5 kg odem gıttı yuzum gozum bakılır konuma geldı daha da odemım gıttıgınde ana hatlarıyla kac almısım ogrenıcem :)Günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorumben yeni haftaya yeni kilolarla başladım kilo durumunuz nedir ben sabah tartıldım ve BEŞ KİLO almışım 16. Haftadayım kızımda asla bu kadar almamıştım ya
Kızlar ikili taramada aç karnına felan gitmek gerekmiyor değil mi
Ödem kaçıncı haftada gidiyormuş? Ay inşallah benimki de ödemdirbıraz da odem oluyor. 3 4 kg normal dedı dr ben 16. haftadamda gıttıgımde. e yag dokun artacak kan mıktarın bebıs falan :))1 kg fazladan dert degıl bence :)) ben de 7 kg almıstım bu afta 1.5 kg odem gıttı yuzum gozum bakılır konuma geldı daha da odemım gıttıgınde ana hatlarıyla kac almısım ogrenıcem :)
İkili ve detaylı farklı detaylı da organlara vs de bakılabiliyor daha iyi bir cihaz gerekiyor ve perinatolog olması avantajlı bu nedenle kadın doğum uzmanları detaylı için yönlendirme yaparlarAnladım kızlarr. Doktorum ikili yapıcaz 2 hafta sonra demişti ama ben fetal'e karar verince yapmadık tabii. İkili yapıyorsa detaylı da yapıyordur diyebilir miyizz?
Bir de renkli ultrasonu kaçıncı haftalarda yapıyorlar acabaa?
Vallaa benim hala gitmedi şiş vücudumÖdem kaçıncı haftada gidiyormuş? Ay inşallah benimki de ödemdir
ya o odem doguma kadar senle gıdebılır onu bılemeyız de ben mıde bulantısından ıkı bır tuzlu domates tuzlu salatalık yıye yıye su da ıcemedım ıcsem cıkıyordu zaten ancak yemek yemeye gecınce vehavalar sıcak dıye baya su ıcınce duzelmeye basladım :)Ödem kaçıncı haftada gidiyormuş? Ay inşallah benimki de ödemdir
Kaçıncı haftadasın?Vallaa benim hala gitmedi şiş vücudum
Anladım canım. Bakalım benim sürecim nasıl ilerleyecek neyse sağlık olsun ne diyeyimya o odem doguma kadar senle gıdebılır onu bılemeyız de ben mıde bulantısından ıkı bır tuzlu domates tuzlu salatalık yıye yıye su da ıcemedım ıcsem cıkıyordu zaten ancak yemek yemeye gecınce vehavalar sıcak dıye baya su ıcınce duzelmeye basladım :)
Ozel hastanede mesela benim doktorum op.dr olarak geciyor bana detayli usg yapan dr.gurkan bey diye biriBende özel hastaneye gidiyorum. Doktorlar riskli bir durum olursa perinatolojiye yönlendirmiyorlar mı ya Yaşadığım şehirde perinatoloji olduğunu hiç sanmıyorum
Hayirli olsun tekrardanKızlar nasılsınız? Ben düğünü atlattım şükür bir de düştüm o gün kuaförde neyseki bir şey olmadı.
Cinsiyeti öğrendiniz mi bayadır giremedim burayaKime diyon bunu
Ah hadi gözün aydın canımm atlatmışsın. Aman dikkat et birşey olmamasına sevindim.Kızlar nasılsınız? Ben düğünü atlattım şükür bir de düştüm o gün kuaförde neyseki bir şey olmadı.
Anladım canım bakalım 16 ağustosta kontrolüm var 16+2 olacağım o zaman gittiğimde söyler söylemezse de sorarım bakalım. Çünkü ayda bir çağırıyor artıkOzel hastanede mesela benim doktorum op.dr olarak geciyor bana detayli usg yapan dr.gurkan bey diye biriameliyata girmiyor kendisi falan
Ama uni hastanelerinde falan detaylida organlari incelemesi icin perinatolojiye yonlendiriyorlar diye biliyorum
Sadece riskli durumlarda gidilmiyor yav
Bi arkadasim cinsiyete her doktor birsey diyor diye perinatolojiye gitti net olarak ogrendi
Valla doktor once yuzde90 sonra yuzde100kiz dedi haftaya kontrolum var son kez sorcamCinsiyeti öğrendiniz mi bayadır giremedim buraya
Bende haftaya tam 16+1 olacagim gittigimdeAh hadi gözün aydın canımm atlatmışsın. Aman dikkat et birşey olmamasına sevindim.
Anladım canım bakalım 16 ağustosta kontrolüm var 16+2 olacağım o zaman gittiğimde söyler söylemezse de sorarım bakalım. Çünkü ayda bir çağırıyor artık
Bende haftaya tam 16+1 olacagim gittigimde
Hocam bi dahakine detayli var mi diye sorarim kesin
Bugun pit pit brseyler hissettim sirtustu uzanirken bu haftalarda hissetmek mumkun mu acaba ya
Haftaya cuma gidicem baya var dahaYaa bende böyle bazen damar atması gibi hissediyorum ama anlayamıyorum bebiş mi başka şey mı ya artık gerçekten hissetmek istiyorum insan çok merak ediyooorrÖnümüzdeki pazartesi mi gideceksin sende kontrolee
Yaa bende bayılıyorum bebeklerde vans ve crocs yaza giysin diye almak isityorum 6,7 aylık olmuş olacak seneye yaza kısmetseeHaftaya cuma gidicem baya var daha
16.hafta olmus olcak ama cinsiyet artik kesin netlesir sanirim ya
Daha birsey almadim cocuga sadece oglumun crocsuna toka alirken kiza da iki tane aldim 2 sene sonra takar diye sjhddk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?