Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Yaa bende böyle bazen damar atması gibi hissediyorum ama anlayamıyorum bebiş mi başka şey mı ya artık gerçekten hissetmek istiyorum insan çok merak ediyooorr Önümüzdeki pazartesi mi gideceksin sende kontrolee
Haftaya cuma gidicem baya var daha
16.hafta olmus olcak ama cinsiyet artik kesin netlesir sanirim ya
Daha birsey almadim cocuga sadece oglumun crocsuna toka alirken kiza da iki tane aldim 2 sene sonra takar diye sjhddk

Daha birsey almadim cocuga sadece oglumun crocsuna toka alirken kiza da iki tane aldim 2 sene sonra takar diye sjhddk
Yaa bende bayılıyorum bebeklerde vans ve crocs yaza giysin diye almak isityorum 6,7 aylık olmuş olacak seneye yaza kısmetsee

Sende perşembeden perşembeye hafta alıyorsun o zaman aramızda 1 hafta varr :)) Bu perşembe tam 14 oluyorum bende

Yaa bende bayılıyorum bebeklerde vans ve crocs yaza giysin diye almak isityorum 6,7 aylık olmuş olacak seneye yaza kısmetsee
6 7 aylikken daha yurumedigi icin o zamanlar almamistim ben
Benimki hic emeklemedi zaten direkt yurudu 1 yasindan 1 ay sonra
Su an 19 aylik yuruyor kosuyor ondan bu yaz alalim dedik ayaklari da maşallah pogaca gibi o yuzden igor sandalet falan olmadi ayagina
Etler fiskirdi yukardan mecbur en rahat olani aldik onla takiliyor simdilik

Sende perşembeden perşembeye hafta alıyorsun o zaman aramızda 1 hafta varr :)) Bu perşembe tam 14 oluyorum bende
Aynen persembe guncelleniyor:)
Benim son sat 25 nisan normalde hesapladigimda 13 haftalik gozukuyor ama 14+4um su an
Doktorum da birsey demedi

Bak 12+2de bacak arasini gorduk biz doktorun kafa biriyse az darla kesin bakar bence 12de bile anlasiliyor cinsiyet ama risk almak istemiyor bazilari
Zorlarım iyi biri ama ultrason cihazı çok kötü inşallah görür ikili taramayı da o gün yaptıracam ama radyoloji uzmanı yapıyor sanırım o da anlar mı acaba

Zorlarım iyi biri ama ultrason cihazı çok kötü inşallah görür ikili taramayı da o gün yaptıracam ama radyoloji uzmanı yapıyor sanırım o da anlar mı acaba
Ikili taramada burun ve enseye bakiyorlar daha cok ama rica edersen mesela su sekil "her doktor farkli bir cinsiyet soyledi cok merak ediyorum siz uzmansiniz daha iyi gorebilirsiniz size sormak istedim" gibi az pohpohlar tarzda konusunca bakasi yoksa da bakar bence

canım konserve ıstedı. barbunya plakı ya da o tadı sarmaya benzemeyen yaprak sarmasını ama ılla kı konserve yanı bırı pişirsin istemem

Yaaaaa her doktor farklı demek ki bende üniversite hastanesine gidiyorum benim doktorum ikiliyi yapalım üçlüye dörtlüye gerek yok zaten kanıtlanmış bir doğruluk payı yok demişti riskli bile çıksa kesin değil kafanı hiç karıştırma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…