- 17 Temmuz 2021
- 8.224
- 26.046
- 498
Haftaya cuma gidicem baya var dahaYaa bende böyle bazen damar atması gibi hissediyorum ama anlayamıyorum bebiş mi başka şey mı ya artık gerçekten hissetmek istiyorum insan çok merak ediyooorrÖnümüzdeki pazartesi mi gideceksin sende kontrolee
Yaa bende bayılıyorum bebeklerde vans ve crocs yaza giysin diye almak isityorum 6,7 aylık olmuş olacak seneye yaza kısmetseeHaftaya cuma gidicem baya var daha
16.hafta olmus olcak ama cinsiyet artik kesin netlesir sanirim ya
Daha birsey almadim cocuga sadece oglumun crocsuna toka alirken kiza da iki tane aldim 2 sene sonra takar diye sjhddk
Sende perşembeden perşembeye hafta alıyorsun o zaman aramızda 1 hafta varr :)) Bu perşembe tam 14 oluyorum bendeHaftaya cuma gidicem baya var daha
16.hafta olmus olcak ama cinsiyet artik kesin netlesir sanirim ya
Daha birsey almadim cocuga sadece oglumun crocsuna toka alirken kiza da iki tane aldim 2 sene sonra takar diye sjhddk
6 7 aylikken daha yurumedigi icin o zamanlar almamistim benYaa bende bayılıyorum bebeklerde vans ve crocs yaza giysin diye almak isityorum 6,7 aylık olmuş olacak seneye yaza kısmetsee
Aynen persembe guncelleniyor:)Sende perşembeden perşembeye hafta alıyorsun o zaman aramızda 1 hafta varr :)) Bu perşembe tam 14 oluyorum bende
Hadi inşallah canım bir oğlun vardı sanırımValla doktor once yuzde90 sonra yuzde100kiz dedi haftaya kontrolum var son kez sorcam
Sagolasin canim inşallah nasip bakalim haftayi iple cekiyorum cikar cikmaz yazicam buraya:))Hadi inşallah canım bir oğlun vardı sanırımkız olması güzel olmuş gönlünce olsun
Bende cuma günü 12+2 oluyorum randevum var bakalım cinsiyet tahmini yapacak mı belki bende ögrenirimSagolasin canim inşallah nasip bakalim haftayi iple cekiyorum cikar cikmaz yazicam buraya:))
Hayırlı olsun tekrardan canım ve de geçmiş olsunnKızlar nasılsınız? Ben düğünü atlattım şükür bir de düştüm o gün kuaförde neyseki bir şey olmadı.
Bak 12+2de bacak arasini gorduk biz doktorun kafa biriyse az darla kesin bakarBende cuma günü 12+2 oluyorum randevum var bakalım cinsiyet tahmini yapacak mı belki bende ögrenirim
Bir kızım varNe güzel o duyguyuda tattircak rabbim kav kızınız var
Zorlarım iyi biri ama ultrason cihazı çok kötüBak 12+2de bacak arasini gorduk biz doktorun kafa biriyse az darla kesin bakarbence 12de bile anlasiliyor cinsiyet ama risk almak istemiyor bazilari
Ikili taramada burun ve enseye bakiyorlar daha cok ama rica edersen mesela su sekil "her doktor farkli bir cinsiyet soyledi cok merak ediyorum siz uzmansiniz daha iyi gorebilirsiniz size sormak istedim" gibi az pohpohlar tarzda konusunca bakasi yoksa da bakar benceZorlarım iyi biri ama ultrason cihazı çok kötüinşallah görür ikili taramayı da o gün yaptıracam ama radyoloji uzmanı yapıyor sanırım o da anlar mı acaba
17+3 benim hala şişlik ve ödem var ayakkabılarım dahi sıkıyor çok kilolu da değilim 50 kiloyum ama haftayla ilgili yok benceKaçıncı haftadasın?
Benim de sat 28 Nisan. Ama tüp bebek bizimki :)Aynen persembe guncelleniyor:)
Benim son sat 25 nisan normalde hesapladigimda 13 haftalik gozukuyor ama 14+4um su an
Doktorum da birsey demedi
Bizde 18 nisan son adet tüp bebekBenim de sat 28 Nisan. Ama tüp bebek bizimki :)
Ben mesleğim gereği çok iç içeyim bu da ikinci çocuğum olacak içinde ki sesi dinle o hiç bir zaman yanıltmıyormükemmeli yapmaya çalışmak sadece insanı stresli anne yapıyor. Hepimiz çiçek gibi anneleriz
Yaaaaa her doktor farklı demek ki bende üniversite hastanesine gidiyorum benim doktorum ikiliyi yapalım üçlüye dörtlüye gerek yok zaten kanıtlanmış bir doğruluk payı yok demişti riskli bile çıksa kesin değil kafanı hiç karıştırma dediBi de benim doktorum ikiliden sonra 15 gun sonra gel uclu test yapicaz dedi bende o an soramadim ama cogu kisi yaptirmak istemiyormus bunu yaptirsam mi bilemedim yani doktora karsi cikip isine karismak da istemiyorum belki devlette zorunlu olan bi prosedurdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?