Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ayyy bunlarda kendilerine doktor diyorlar daha çok başındasın değerin gayette normal artmış 2 günde bir hcg 2 katına çıkar . Kendini boş yere uzup aglama canım ya

Kızlar merhaba bende şuan 5. Haftamdayım ve hiç belirti yaşamadım sizde nasıl/nasıldı durumlar merak ettim
Ben de 5. Haftamdayım sat 16 nisan beta değerim 5113 çıktı bugün. Herhangi bir bulantı yaşamadım ara ara sağ kasıkta anlık batma hissediyorum. Yerleşme kanaması lekelenme vs hiçbir şey yaşamadım pazartesi keseye bakmaya gideceğim

Aynı durumdayım benimde sağ taraf sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Bazı doktorların derdi ne acaba gerçekten? İnsanları boş yere üzüp stres yapıyorlar hele de böyle bir dönemde. Değerleriniz gayet güzel artmış. 99 olan değerinizin 2 gün sonra 200 civarında olması beklenir. Bu da 2 gün sonra 400 civarında olmalı. sizin 4 gün dolmadan 3 günde bile 390 olmuş zaten. İlk defa sizden duydum deseydiniz her gün iki kat artışı İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, gönlünüzü ferah tutun.

Yani sen o doktora gitme bence ne alaka saçmalamış resmen değerin gayet iyi doğrusu iki günde bir en az iki katı artış sen canını sıkma üzülme

1657 cıktı tüplerden gecmeye calısıyo pazar günü bidaha görelim dedi

Kızlar ben dün devlete gitmiştim ultrasonla kese görmüştü ama içini görememişti, bugün de özele gittim meraktan bu arada 5+6dayım, özeldeki doktor ultrasonla baktı keseyi gördü içini de gördü kalp atışı da varmış gösterdi bize sadece erken diye dinleyemedik, haftamla da uyumluymuş şuanlık bi sıkıntı yok Allah size de tez zamanda görmek duymak nasip etsin inşallah buradaki herkes sağlıklı gebelik geçiriyodur dualarım sizinle kızlar

1657 cıktı tüplerden gecmeye calısıyo pazar günü bidaha görelim dedi
tuplerden gecmeye calısıyor ne yahu bazen dr ların bazılarının doktor olmadıgını dusunuyorum dollenmeden 6 gun sonra tuplerden gecmıs gıtmıs oluyo adete 1 hafta kala yanı bu dege 4+ haftada cıkar yanı yerlesmısetmıs ne tüpü

Bilmiyorum ki canım. Doktorun tavrı çok rahatsız etti beni zaten. Boş gebelikse zaten önemli değil kürtaj yapar geçeriz ne demek. Senin için bu durum sıradan olabilir ama ben anne olma hayali ile oraya gidiyorum
Wow şerefsize bakk

Benim 4+0 280 çıktı sonra 675 oldu şimdi bilmiyorum kaç ama sizinki gayet güzel bir değer. Doktoru kesinlikle değiştirin.
Bana bakan doktor çok güzel değerler dedi ve bin kere tebrik etti güler pamuk yüzü ile yaşlı bi amca :)) canınızı asla sıkmayın başka hekim bulun canım sevgiler

Merhaba 4+1 hamileyim. Kasık ağrılarım şiddetlendi. Geçen hafta bu kadar şiddetli değildi. Bu hafta âdet dönemi ağrıları gibi oldu. Şubat ayında düşük yaptım yine mi düşük yapacağım acaba ? Randevu olmadığı için ve muhtemelen kese görünmeyeceği için doktora gidemiyorum.

Benim de oyle oldu sarınıp burunup yattım hatta pedimi koyup. Kocama da adet olcam heralde çay falan da yok diye hayıflanmıstım. Ama olmadım. 3 gün sonra test yaptım kopkopyu cızgı. Yani ciddi ciddi bel kasık karın kıvrandım. Eger oncesınde test yapmış ve hamıle cıkmıs olsaydım korkudan aglardım. Su an ben de kontrole gıtmedım. Tahmınen 6 haftalık falanım. 8 inden beri ara ara kasıkta biraz zonk oluyor gidiyor baska bıso hıssetmıyorum. 21 inde randevum kotu dusunme hemen rabbim hayırlısını versin hepımıze. Kan ver istersen randevu alamıyorsan da. Belki üsütmüssündür az su icmişssindir vs.daha once Düsük yapmıs bırı olarak seni cok ıyı anlıyorum o yuzden yazmak ıstedım elimizden pek de bişi gelmiyor sabırla beklemek lazım:/

Teşekkür ederim. Pazartesi gününden beri griptim. Bugün geçti gibi sadece burun tıkanıklığı var. İnşallah ağrıların sebebi düşük değildir

Korkma canim bişey olmaz inşallah benim de vardı 6 haftaya kadar özellikle karnım da çok agriyordu ama sonra bıçak gibi kesildi senin de bir iki haftaya gecicektir inşallah

Merhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…