- 31 Ocak 2025
- 43
- 32
- 3
Ayyy bunlarda kendilerine doktor diyorlar daha çok başındasın değerin gayette normal artmış 2 günde bir hcg 2 katına çıkar . Kendini boş yere uzup aglama canım yaAmin çok inşallahdoktora gittim bugün. Bi mide ilacı yazar belki diye. Amacım zaten keseyi görmek değildi değerlerimin daha yükselmesi gerektiğini biliyorum. Dün kan verdim 4+1 de 390 civarı geldi beta hcg dedim neden bu kadar az dedi sinirlerimi bozdu biraz. 390dan 3 gün önce 99du. Beğenmedi 3 gündeki artışı dış gebelikten şüphelendim dedi. Dış gebelik değilde boş gebelik olursa sorun değil zaten kürtaj yaparız geçer dedi. Böyle rahat konuşması sinirimi bozdu 2 günde 2 katına çıkması gerekmiyor mu dedim. Hayır her gün en az 2 katına çıkmalı dedi. Eve geldim ağlıyorum şimdi
Ben de 5. Haftamdayım sat 16 nisan beta değerim 5113 çıktı bugün. Herhangi bir bulantı yaşamadım ara ara sağ kasıkta anlık batma hissediyorum. Yerleşme kanaması lekelenme vs hiçbir şey yaşamadım pazartesi keseye bakmaya gideceğimKızlar merhaba bende şuan 5. Haftamdayım ve hiç belirti yaşamadım sizde nasıl/nasıldı durumlar merak ettim
Ayyy bunlarda kendilerine doktor diyorlar daha çok başındasın değerin gayette normal artmış 2 günde bir hcg 2 katına çıkar . Kendini boş yere uzup aglama canım ya
Aynı durumdayım benimde sağ taraf sağlıkla alalım kucağımıza inşallahBen de 5. Haftamdayım sat 16 nisan beta değerim 5113 çıktı bugün. Herhangi bir bulantı yaşamadım ara ara sağ kasıkta anlık batma hissediyorum. Yerleşme kanaması lekelenme vs hiçbir şey yaşamadım pazartesi keseye bakmaya gideceğim
Sen içini ferah tut biraz daha bekle kendin hcg takibini yap 1 haftaya da keseni görmeye git benceÇok teşekkür ederim canımminşallah dediğin gibidir bir sıkıntı yoktur
Bazı doktorların derdi ne acaba gerçekten? İnsanları boş yere üzüp stres yapıyorlar hele de böyle bir dönemde. Değerleriniz gayet güzel artmış. 99 olan değerinizin 2 gün sonra 200 civarında olması beklenir. Bu da 2 gün sonra 400 civarında olmalı. sizin 4 gün dolmadan 3 günde bile 390 olmuş zaten. İlk defa sizden duydum deseydiniz her gün iki kat artışıKızlar 4+1de 390 çok mu düşük bir değer ya. Gerçekten her gün mü 2 katına çıkmalı? Benim 3 günde önce 5 katına çıktı sonra 3 günde 4 katına çıktı. Gerçekten çok mu düşük değerlerim. Doktor beğenmedi hiç
Yani sen o doktora gitme bence ne alaka saçmalamış resmen değerin gayet iyi doğrusu iki günde bir en az iki katı artış sen canını sıkma üzülmeKızlar 4+1de 390 çok mu düşük bir değer ya. Gerçekten her gün mü 2 katına çıkmalı? Benim 3 günde önce 5 katına çıktı sonra 3 günde 4 katına çıktı. Gerçekten çok mu düşük değerlerim. Doktor beğenmedi hiç
1657 cıktı tüplerden gecmeye calısıyo pazar günü bidaha görelim dediAllah'ım Hayırlısıyla kalp atısını gormeyı de dogurmayı da tüm heycanlarıyla guzellıklerıyle nasıp etsın ınsallah:) cok erken daha gercekten. 3 4 gune bile gorulur kıvama geliyor kese. Haftaya mı randevun tekrar?
tuplerden gecmeye calısıyor ne yahu1657 cıktı tüplerden gecmeye calısıyo pazar günü bidaha görelim dedi
Wow şerefsize bakkBilmiyorum ki canım. Doktorun tavrı çok rahatsız etti beni zaten. Boş gebelikse zaten önemli değil kürtaj yapar geçeriz ne demek. Senin için bu durum sıradan olabilir ama ben anne olma hayali ile oraya gidiyorum
Benim 4+0 280 çıktı sonra 675 oldu şimdi bilmiyorum kaç ama sizinki gayet güzel bir değer. Doktoru kesinlikle değiştirin.Bazı doktorların derdi ne acaba gerçekten? İnsanları boş yere üzüp stres yapıyorlar hele de böyle bir dönemde. Değerleriniz gayet güzel artmış. 99 olan değerinizin 2 gün sonra 200 civarında olması beklenir. Bu da 2 gün sonra 400 civarında olmalı. sizin 4 gün dolmadan 3 günde bile 390 olmuş zaten. İlk defa sizden duydum deseydiniz her gün iki kat artışıİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, gönlünüzü ferah tutun.
Benim de sat 18 Nisan döngünüz kaç gün?Merhaba benim de son reglim 18 Nisan. Dün beta 71,61 çıktı düşük mü ki sizce yarın yine kan vericem
Anladım kalp atışı 6 ıncı haftada duyuluyormu acaba bende 5+3 ümde4+5 bugün ama beta 5400
Benim de oyle oldu sarınıp burunup yattım hatta pedimi koyup. Kocama da adet olcam heralde çay falan da yok diye hayıflanmıstım. Ama olmadım. 3 gün sonra test yaptım kopkopyu cızgı. Yani ciddi ciddi bel kasık karın kıvrandım. Eger oncesınde test yapmış ve hamıle cıkmıs olsaydım korkudan aglardım. Su an ben de kontrole gıtmedım. Tahmınen 6 haftalık falanım. 8 inden beri ara ara kasıkta biraz zonk oluyor gidiyor baska bıso hıssetmıyorum. 21 inde randevum kotu dusunme hemen rabbim hayırlısını versin hepımıze. Kan ver istersen randevu alamıyorsan da. Belki üsütmüssündür az su icmişssindir vs.daha once Düsük yapmıs bırı olarak seni cok ıyı anlıyorum o yuzden yazmak ıstedım elimizden pek de bişi gelmiyor sabırla beklemek lazım:/Merhaba 4+1 hamileyim. Kasık ağrılarım şiddetlendi. Geçen hafta bu kadar şiddetli değildi. Bu hafta âdet dönemi ağrıları gibi oldu. Şubat ayında düşük yaptım yine mi düşük yapacağım acaba ? Randevu olmadığı için ve muhtemelen kese görünmeyeceği için doktora gidemiyorum.
Teşekkür ederim. Pazartesi gününden beri griptim. Bugün geçti gibi sadece burun tıkanıklığı var. İnşallah ağrıların sebebi düşük değildirBenim de oyle oldu sarınıp burunup yattım hatta pedimi koyup. Kocama da adet olcam heralde çay falan da yok diye hayıflanmıstım. Ama olmadım. 3 gün sonra test yaptım kopkopyu cızgı. Yani ciddi ciddi bel kasık karın kıvrandım. Eger oncesınde test yapmış ve hamıle cıkmıs olsaydım korkudan aglardım. Su an ben de kontrole gıtmedım. Tahmınen 6 haftalık falanım. 8 inden beri ara ara kasıkta biraz zonk oluyor gidiyor baska bıso hıssetmıyorum. 21 inde randevum kotu dusunme hemen rabbim hayırlısını versin hepımıze. Kan ver istersen randevu alamıyorsan da. Belki üsütmüssündür az su icmişssindir vs.daha once Düsük yapmıs bırı olarak seni cok ıyı anlıyorum o yuzden yazmak ıstedım elimizden pek de bişi gelmiyor sabırla beklemek lazım:/
Korkma canim bişey olmaz inşallah benim de vardı 6 haftaya kadar özellikle karnım da çok agriyordu ama sonra bıçak gibi kesildi senin de bir iki haftaya gecicektir inşallahMerhaba 4+1 hamileyim. Kasık ağrılarım şiddetlendi. Geçen hafta bu kadar şiddetli değildi. Bu hafta âdet dönemi ağrıları gibi oldu. Şubat ayında düşük yaptım yine mi düşük yapacağım acaba ? Randevu olmadığı için ve muhtemelen kese görünmeyeceği için doktora gidemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?