Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Normal canım adet olman gereken gün ve onu takip eden 3 gün sancı olur hatta kahve veya acık pembe akıntıda normal diyorlar rahat ol rabbime bırak dua et bende korktum ama geçiyor o tutunduysa seninle bir şekilde kalacaktır

Merhaba,
Sat 18 Nisan
Dün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bugün ise galiba regl oldum. Ne hissedeceğimi bilmiyorum. Galiba dememin sebebi sıvı pembemsi kanama geldi lekelenme değildi sonra da kesildi. Bu durum hakkında ne yapmalıyım ne hissetmeliyim kızlar?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Lekelenme veya kanama yok. Dün ve önceki gün bir kaç defa âdet dönemindeki gibi sancım oldu ama onun dışında hafif kasık ağrıları oluyor. İnşallah endişelenecek bir şey yoktur

Yerlesme kanamasi olabilir canim. Ama sonra adete donerse yani adet gibi kan gelir ise biraz pihti ile kimyasal gebelik de olabilir. Bir iki gun bekle kanama pembe mi kalacak aratacak mi. Benim bu hamileligimden once bir kimyasal yasadim onda bi gun boyu pembe geldi ben yerlesmedir diye dusunmustum sonra baya baya kanama basladi yani dusuk oldu.
Senin ins yerlesme kanamasidir ne yazik ki bunu kestirmek cok zor test de yaptirsam yine pozitif cikar cunku. Beklemek en dogrusu ins hamilesindir ve yerlesme kanamasidir canim benim

bana doktor mayis 30 a randevu verdi.
O zaman 6+5 olacagim bugun ise 4+6 yim.

Sizce kalp atisi duyar miyim? Keseyi minik de olsa gordum dun sabah

Kizlar ya uykuda yüz üstü uyuduğum zaman müthiş bir karin ağrısıyla uyanıyorum düz yatınca geçiyor.Veya her hangi bir sebepten karnıma baskı uyguladigim zaman çok hafif de olsa ağrıyor.Sizde de böyle mi

Sağlık ocağından sonuçlar çıkmış değerim 1695
Çok sevindim kuzum pazartesi inşallah keseyi ve bebişini de görürsünüz sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum ben de aksilik olmazsa salı günü kan vereceğim sonucuma göre de randevu alacağım bakalım

bana doktor mayis 30 a randevu verdi.
O zaman 6+5 olacagim bugun ise 4+6 yim.

Sizce kalp atisi duyar miyim? Keseyi minik de olsa gordum dun sabah
Dün 6+3tü kalp atışını dinleyemedik doktor alttan muayene etmek istemedi ama ultrasonda gördük pıt pıt hareket ediyordu. Büyük bir ihtimalle sizde gittiğiniz de duyabilirsiniz.

Tüpe yakın kese olabilecegini düsündügüm bisey var dedi sanırım yarın tekrar gidicem

Merhaba sat:24 nisan bugün test pozitif çıktı..
Benim durumum farklı 3.bebegim
Nasıl oldu inanın anlamıyorum. Kötü birsey demek istemiyorum asla...
Rabbim en iyisini bilir.

Merhaba sat:24 nisan bugün test pozitif çıktı..
Benim durumum farklı 3.bebegim
Nasıl oldu inanın anlamıyorum. Kötü birsey demek istemiyorum asla...
Rabbim en iyisini bilir.
Merhaba benimde durumum aynı biraz dışarıya çıkın iyi geliyor.Bende gecen hafta aynı durumdaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…