İnşallah öyle olur teşekkür ederimKorkma canim bişey olmaz inşallah benim de vardı 6 haftaya kadar özellikle karnım da çok agriyordu ama sonra bıçak gibi kesildi senin de bir iki haftaya gecicektir inşallah
Normal canım adet olman gereken gün ve onu takip eden 3 gün sancı olur hatta kahve veya acık pembe akıntıda normal diyorlar rahat ol rabbime bırak dua et bende korktum ama geçiyor o tutunduysa seninle bir şekilde kalacaktırMerhaba 4+1 hamileyim. Kasık ağrılarım şiddetlendi. Geçen hafta bu kadar şiddetli değildi. Bu hafta âdet dönemi ağrıları gibi oldu. Şubat ayında düşük yaptım yine mi düşük yapacağım acaba ? Randevu olmadığı için ve muhtemelen kese görünmeyeceği için doktora gidemiyorum.
Teşekkür ederim. Lekelenme veya kanama yok. Dün ve önceki gün bir kaç defa âdet dönemindeki gibi sancım oldu ama onun dışında hafif kasık ağrıları oluyor. İnşallah endişelenecek bir şey yokturNormal canım adet olman gereken gün ve onu takip eden 3 gün sancı olur hatta kahve veya acık pembe akıntıda normal diyorlar rahat ol rabbime bırak dua et bende korktum ama geçiyor o tutunduysa seninle bir şekilde kalacaktır
Benimde ilk randevum salı günü inşallah son adet tarihim 7 nisanKızlar muayeneye gittiniz mi? Ben salı günü için randevu aldım şimdiden aşırı heyecanlıyım
Bende salıya aldım benimde 8 nisanBenimde ilk randevum salı günü inşallah son adet tarihim 7 nisan
Benim de 9 nisan son adet tarihim perşembeye aldım, sabırsızlanıyorumKızlar muayeneye gittiniz mi? Ben salı günü için randevu aldım şimdiden aşırı heyecanlıyım
Yerlesme kanamasi olabilir canim. Ama sonra adete donerse yani adet gibi kan gelir ise biraz pihti ile kimyasal gebelik de olabilir. Bir iki gun bekle kanama pembe mi kalacak aratacak mi. Benim bu hamileligimden once bir kimyasal yasadim onda bi gun boyu pembe geldi ben yerlesmedir diye dusunmustum sonra baya baya kanama basladi yani dusuk oldu.Merhaba,
Sat 18 Nisan
Dün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bugün ise galiba regl oldum. Ne hissedeceğimi bilmiyorum. Galiba dememin sebebi sıvı pembemsi kanama geldi lekelenme değildi sonra da kesildi. Bu durum hakkında ne yapmalıyım ne hissetmeliyim kızlar?
Benim de 1-2 gün varken 12 çıkmıştı bekletin bakalım yukselir muhtemelenBenim regle 4 ya da 5 gün var beta 6.6 çıkmış
6-8 arası duyuluyor canim duyarsın inşallah bebisinin kalbinibana doktor mayis 30 a randevu verdi.
O zaman 6+5 olacagim bugun ise 4+6 yim.
Sizce kalp atisi duyar miyim? Keseyi minik de olsa gordum dun sabah
Amin canim ins6-8 arası duyuluyor canim duyarsın inşallah bebisinin kalbini
Çok sevindim kuzumSağlık ocağından sonuçlar çıkmış değerim 1695
Dün 6+3tü kalp atışını dinleyemedik doktor alttan muayene etmek istemedi ama ultrasonda gördük pıt pıt hareket ediyordu. Büyük bir ihtimalle sizde gittiğiniz de duyabilirsiniz.bana doktor mayis 30 a randevu verdi.
O zaman 6+5 olacagim bugun ise 4+6 yim.
Sizce kalp atisi duyar miyim? Keseyi minik de olsa gordum dun sabah
Betanız kaçken gördünüzDün 6+3tü kalp atışını dinleyemedik doktor alttan muayene etmek istemedi ama ultrasonda gördük pıt pıt hareket ediyordu. Büyük bir ihtimalle sizde gittiğiniz de duyabilirsiniz.
Tüpe yakın kese olabilecegini düsündügüm bisey var dedi sanırım yarın tekrar gidicemtuplerden gecmeye calısıyor ne yahubazen dr ların bazılarının doktor olmadıgını dusunuyorum dollenmeden 6 gun sonra tuplerden gecmıs gıtmıs oluyo adete 1 hafta kala yanı bu dege 4+ haftada cıkar yanı yerlesmısetmıs ne tüpü
Merhaba benimde durumum aynı biraz dışarıya çıkın iyi geliyor.Bende gecen hafta aynı durumdaydımMerhaba sat:24 nisan bugün test pozitif çıktı..
Benim durumum farklı 3.bebegim
Nasıl oldu inanın anlamıyorum. Kötü birsey demek istemiyorum asla...
Rabbim en iyisini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?