- 7 Kasım 2019
- 6.472
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.042
- 198
I ıh benim rahatlık kimse de yok ahaha. Yok randevu zor buldum zaten 6+ da kalp atışı alınıyor ancak olur:)Sen doktora gittin mi canim
170 boyum 75 kiloyum canım 4+3 um . Sadece ayakta bir şey yapınca böyle nefes nefese kalıyorumSenin boy kilo nasıl canım
Kaç haftaliksin.nefes alamıyor gibi oluyormusun sende
İlk degerın kactı bu ıkıncı deger mu 752Kızlar doktor keseyi göremedi keseye benzer bir sey var ama tekrar kan ver konusalım dedi sağ tarafımda kist vardı büyük, 15 nisan son regl çarşamba beta 752 sizce normal mi kan verdim bekliyorum
İlk değerim bu ikinciyi yeni verdimİlk degerın kactı bu ıkıncı deger mu 752
Olsa olsa 1500 olmustur degerın gozukmemesı de normal ki :)) korkma oyle hemenİlk değerim bu ikinciyi yeni verdim
Ay nolur dua edinOlsa olsa 1500 olmustur degerın gozukmemesı de normal ki :)) korkma oyle hemen
Allah'ım Hayırlısıyla kalp atısını gormeyı de dogurmayı da tüm heycanlarıyla guzellıklerıyle nasıp etsın ınsallah:) cok erken daha gercekten. 3 4 gune bile gorulur kıvama geliyor kese. Haftaya mı randevun tekrar?Ay nolur dua edin
Bugun kan sonucu cıksın doktorla tekrar konusucaz durum üzerineAllah'ım Hayırlısıyla kalp atısını gormeyı de dogurmayı da tüm heycanlarıyla guzellıklerıyle nasıp etsın ınsallah:) cok erken daha gercekten. 3 4 gune bile gorulur kıvama geliyor kese. Haftaya mı randevun tekrar?
Bende de tam tersi canım diyorum acaba anormal bi durum mu geçmiş olsun rabbim hepimize kolay bit hamilelik geçirtsinKızlar 4+2 deyim. Bugün aşırı mide bulantısı, kusma, ağzıma midemden acı su gelmesi gibi şikayetlerle acile gittim. Mide bulantısı için serum yaptı ama hala pek bir düzelme yok. Bu şikayetler için çok erken değil mi sizcebenimle aynı durumu yaşayan var mı?
Sen o kiloda öyle oluyorsan benimki normal o zaman canım170 boyum 75 kiloyum canım 4+3 um . Sadece ayakta bir şey yapınca böyle nefes nefese kalıyorum
Amin çok inşallahBende de tam tersi canım diyorum acaba anormal bi durum mu geçmiş olsun rabbim hepimize kolay bit hamilelik geçirtsin
YaaAmin çok inşallahdoktora gittim bugün. Bi mide ilacı yazar belki diye. Amacım zaten keseyi görmek değildi değerlerimin daha yükselmesi gerektiğini biliyorum. Dün kan verdim 4+1 de 390 civarı geldi beta hcg dedim neden bu kadar az dedi sinirlerimi bozdu biraz. 390dan 3 gün önce 99du. Beğenmedi 3 gündeki artışı dış gebelikten şüphelendim dedi. Dış gebelik değilde boş gebelik olursa sorun değil zaten kürtaj yaparız geçer dedi. Böyle rahat konuşması sinirimi bozdu 2 günde 2 katına çıkması gerekmiyor mu dedim. Hayır her gün en az 2 katına çıkmalı dedi. Eve geldim ağlıyorum şimdi
Ay bende çok rahatım kizlar çok heyecanlı l kendimi garip hissediyorumI ıh benim rahatlık kimse de yok ahaha. Yok randevu zor buldum zaten 6+ da kalp atışı alınıyor ancak olur:)
Bilmiyorum ki canım. Doktorun tavrı çok rahatsız etti beni zaten. Boş gebelikse zaten önemli değil kürtaj yapar geçeriz ne demek. Senin için bu durum sıradan olabilir ama ben anne olma hayali ile oraya gidiyorumYaaben 14ünde ilk defa kan verdim ve 315 çıkmıştı korktum şimdi acaba boş gebelik felan olabilir mi
Hahahhahaha Allah seni yaa . Amin inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalımSen o kiloda öyle oluyorsan benimki normal o zaman canımRabbim hepimize sağlık kolay gebelikler ,doğumlar bebekler nasip eylesin inşallah
Keşke doktorunu degiştirsen canım boşver doktorlara kalsa sağlam bebeklere de yanlış yorumlar yapıyorlar zaten neler duyuyoruz hayırlısı olsun diyelimBilmiyorum ki canım. Doktorun tavrı çok rahatsız etti beni zaten. Boş gebelikse zaten önemli değil kürtaj yapar geçeriz ne demek. Senin için bu durum sıradan olabilir ama ben anne olma hayali ile oraya gidiyorum
Kızlar 4+1de 390 çok mu düşük bir değer ya. Gerçekten her gün mü 2 katına çıkmalı? Benim 3 günde önce 5 katına çıktı sonra 3 günde 4 katına çıktı. Gerçekten çok mu düşük değerlerim. Doktor beğenmedi hiçAmin çok inşallahdoktora gittim bugün. Bi mide ilacı yazar belki diye. Amacım zaten keseyi görmek değildi değerlerimin daha yükselmesi gerektiğini biliyorum. Dün kan verdim 4+1 de 390 civarı geldi beta hcg dedim neden bu kadar az dedi sinirlerimi bozdu biraz. 390dan 3 gün önce 99du. Beğenmedi 3 gündeki artışı dış gebelikten şüphelendim dedi. Dış gebelik değilde boş gebelik olursa sorun değil zaten kürtaj yaparız geçer dedi. Böyle rahat konuşması sinirimi bozdu 2 günde 2 katına çıkması gerekmiyor mu dedim. Hayır her gün en az 2 katına çıkmalı dedi. Eve geldim ağlıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?