Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Merhaba benimde durumum aynı biraz dışarıya çıkın iyi geliyor.Bende gecen hafta aynı durumdaydım
Sizinde mi 3 napcaz ya Rabbım herseyin en iyisini bilirsin demekten başka çare yok. Yumurtlama günüme 4 gün var diye umursamamistm çok şaşkınım anneme bile anlatmadım
2 kızım var bu arada kızımın teki henüz 2,5 yaşında offf

Eveeet bende Benim bir kiz bir oğlum var.Biri 8 yasında digeri daha 1 yasinda.gittiniz mi dr a son adet tarihim 9 nisan benim persembe gunu dr randevum var.

Eveeet bende Benim bir kiz bir oğlum var.Biri 8 yasında digeri daha 1 yasinda.gittiniz mi dr a son adet tarihim 9 nisan benim persembe gunu dr randevum var.
Benim 24 nisan canım ben erken gebelik testi aldım ama saatler sonra pozitif oldu sonra okudum o testte kuruma çizgisi çok yazmışlar oh dedim kuruma çizgisi sonra bugün eczanede den normal test aldım hatta iki farklı marka aldım kuruma çizgisi çıkar diye.
Ama ilk beş dk içinde
Silik çizgiyi yakaladım hemen kankami aradım saolsin o biraz konuştu dha eşime söylemeden kendimi burda buldum
Eşim ne diyecek bilmiyorum

Kan vermedim canım
Perşembe beklenen adet perşembe falan veriyim dedim

Selam kızlarrr herkes iyidir umarım 4+6dayım hala asla hamile gibi hissetmiyorum ilk doktor randevum çarşamba günü. Hamile olduğumu resmen unutuyorum arada bir giren regl ağrısı be göğüs ucu hassasiyeti dışında hiçbir şeyim yok hala. Sizler nasılsınız?

Bende 5 im tam bugün valla benimde arada belime kasığıma ağrı giriyor göğüs uçlarımda hafif ağrı var onun dışında iyiyim şükür başta iyiydim de bu ara heyecan bastı ya yaşadığım yerde haftada iki gün kan alıyorlar geçen salı verdim öğrendim bu salı gelsin diye iple çekiyorum bazen endişeleniyorum falan inşallah yavrularımız sağlıklıdır ve sağlıkla kavuşuruz

Kızlar selam bir sorum olacak.
Son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim.
Pazartesi kan tahlili yapmıştım beta 650ydi.
Daha doktora görünmedim. Randevu bulamıyorum.
Ama benim pazartesi yolculuk yapmam lazım 2 saat mesafe.
Sıkıntı olur mu sizce?
Kanamam vs. Yok.

6+4teyim bende de durum aynı. Bazen regl ağrısı gibi ağrı olduğunda hamile olduğumu unutup günüm mü geldi ya düşündüğüm oluyor göğüs ağrısı vs de hala devam ediyor. Dün bilmeden fazla yürüdüm gece çok şiddetli bel ağrısı oldu özellikle ona dikkat edin ben yandım siz yanmayın çok yürüyecekseniz bile dinlene dinlene yürüyün yoksa çok pişman oluyorsunuz

Ben iki kere kan verdim doktorum artık vermene gerek yok dedi çarşamba gününü bekliyorum keseyi bebeği kalp atışını görene kadar diken üstünde olacağım herhalde inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz

Valla ben hareket etmeye korkuyorum işe gidip gelirken yürüyorum normalde 10 dklık mesafeyi 20 dkda yürüyorum

Valla ben 45 ile öğrendim şimdi durum ne bilmiyorum bu ay ovülasyon testi ile takip ettim geç döllenme olduğu kesin inşallah o günleri görürsem sağlıkla bebek bir hafta önde olacaktır muhtemelen inşallah artış iyidir bende 6. hafta sonu 7. hafta gibi giderim hastaneye muhtemelen diye düşünüyorum. Amiin inşallah

Benimde 9 nisandı adet tarihim her ay iki gun one ceker 7 sinde cok cok az bir kanama geldi tamam zaten baska bir durum beklemedigim icin regl oldum dedim kendimce.Ertesi gunu tık yok bir gun daha gecti yine yok sonra 9 unda yani adet gunumde aldim test hemen cikti zaten ben ve esim sok tabiki.Hemen kan testi verdim beta 132 cikti

Ben böyle araba mesafelerinde 2 saatte bir molayla gidilebilir diye biliyorum canım ama sen yine de iyice araştır.Mola imkanı varsa da durarak gidersiniz

Ben böyle araba mesafelerinde 2 saatte bir molayla gidilebilir diye biliyorum canım ama sen yine de iyice araştır.Mola imkanı varsa da durarak gidersiniz
Özel arabayla gideceğiz zaten yavaş yavaş dinlene dinlene giderim diye düşündüm. Ama aklımda soru işaretide yok değil

Kesinlikle yavaş yürüyün bende alışkanlık olduğu için hep hızlı yürüyorum dün düşünemedim her yere hızlı hızlı dinlenmeden neredeyse 1 saat yürüyüşümdür. Dün o ağrıyı çekince akillandim artık evde bile odadan odaya yavaş adımlarla yürüyorum. Çok çok dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…