Ben dün doktora gittiğimde sordum 5. Hafta civarında kahverengi leke olmuştu onun için yerleşme dedi ama kanama yoktu yani kan var mıydı diye özellikle sordu, kahverengi leke ise sanırım çok sorun değil ama ilaç verecekti şuanda hiç olmadığı için onu da vermediKizlar bu yerleşme kanaması sadece battan önce mi oluyor 6. Haftada falan olan bişey mi bu
Bi şey olmaz diye düşünüyorum ben dün yolculuk yaptım tam 6. Haftamdayım son aylarda problem oluyor diye biliyorum, 3 saatlik falandı yolculuk mola da vermeye ihtiyaç duymadım, hatta bugün de yolculuk yapıcam aynı yolu geri gidicemKızlar selam bir sorum olacak.
Son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim.
Pazartesi kan tahlili yapmıştım beta 650ydi.
Daha doktora görünmedim. Randevu bulamıyorum.
Ama benim pazartesi yolculuk yapmam lazım 2 saat mesafe.
Sıkıntı olur mu sizce?
Kanamam vs. Yok.
Canim her gebelik ayni olmaz bazen düşük artabilir ben 7 haftadayim 6 haftadan sonra az artıyormuş %15 artis olmus bende 2 gundeAmin çok inşallahdoktora gittim bugün. Bi mide ilacı yazar belki diye. Amacım zaten keseyi görmek değildi değerlerimin daha yükselmesi gerektiğini biliyorum. Dün kan verdim 4+1 de 390 civarı geldi beta hcg dedim neden bu kadar az dedi sinirlerimi bozdu biraz. 390dan 3 gün önce 99du. Beğenmedi 3 gündeki artışı dış gebelikten şüphelendim dedi. Dış gebelik değilde boş gebelik olursa sorun değil zaten kürtaj yaparız geçer dedi. Böyle rahat konuşması sinirimi bozdu 2 günde 2 katına çıkması gerekmiyor mu dedim. Hayır her gün en az 2 katına çıkmalı dedi. Eve geldim ağlıyorum şimdi
Kimyasal geçmişiniz nedir ilac mi kullandınızKızlaar
Bugün sabah doktora gittim nokta gibi bişe gösterdi bana kese burda bak dedi daha da büyüyor gelişiyor dedi. Progesteron takviye verdi ve 2 hafta sonra tekrar gel değerlerin çok güzel ama kimyasal geçmişinden dolayı yine de takviye veriyorum dedi, sanırım iki hafta sonra kalp atışını duyabilecekmişim
Canım kendini yorma ve dikkat et soguk duyarli olabilirsin mutlaka corap giy tutunma ağrısı yasiyor olabilirsin bolca dinlenMerhaba 4+1 hamileyim. Kasık ağrılarım şiddetlendi. Geçen hafta bu kadar şiddetli değildi. Bu hafta âdet dönemi ağrıları gibi oldu. Şubat ayında düşük yaptım yine mi düşük yapacağım acaba ? Randevu olmadığı için ve muhtemelen kese görünmeyeceği için doktora gidemiyorum.
En yakın zamanda kan testi ver emin ol canım kadin dogumcu görsün seniMerhaba,
Sat 18 Nisan
Dün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bugün ise galiba regl oldum. Ne hissedeceğimi bilmiyorum. Galiba dememin sebebi sıvı pembemsi kanama geldi lekelenme değildi sonra da kesildi. Bu durum hakkında ne yapmalıyım ne hissetmeliyim kızlar?
Duyabilirsin ben 6+6da dun duydum çok şükürbana doktor mayis 30 a randevu verdi.
O zaman 6+5 olacagim bugun ise 4+6 yim.
Sizce kalp atisi duyar miyim? Keseyi minik de olsa gordum dun sabah
Canim bn kızıma hamileyken haberim yoktu 5 haftalikken ankara antalya git gel yaptim üstüne bide ankara adana git gel yaptim cok şükür bisey olmamisti suan 2 yasinda minnosumKızlar selam bir sorum olacak.
Son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim.
Pazartesi kan tahlili yapmıştım beta 650ydi.
Daha doktora görünmedim. Randevu bulamıyorum.
Ama benim pazartesi yolculuk yapmam lazım 2 saat mesafe.
Sıkıntı olur mu sizce?
Kanamam vs. Yok.
Maşallah.Canim bn kızıma hamileyken haberim yoktu 5 haftalikken ankara antalya git gel yaptim üstüne bide ankara adana git gel yaptim cok şükür bisey olmamisti suan 2 yasinda minnosum
İnşallah bişey olmazBi şey olmaz diye düşünüyorum ben dün yolculuk yaptım tam 6. Haftamdayım son aylarda problem oluyor diye biliyorum, 3 saatlik falandı yolculuk mola da vermeye ihtiyaç duymadım, hatta bugün de yolculuk yapıcam aynı yolu geri gidicem
Umarım öyledir. Teşekkür ederimCanım kendini yorma ve dikkat et soguk duyarli olabilirsin mutlaka corap giy tutunma ağrısı yasiyor olabilirsin bolca dinlen
Amiiin inşallahOcak anneleri grubu isteyen tüm annelere güzel haberler getirsin
Ben dün 11 saat yolculuk yaptım hiç bir şey de olmadı canım için rahat olsunMaşallah.
Bende yavaş yavaş giderim mesafe kısa zaten.
Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
Tebrik ederim :) ben de perşembe günü öğrendim hamile olduğumu henüz kontrole gitmedim ama adet sancısı gibi bir ağrı var kasıklarda hiç geçmeyen ve dediğiniz gibi akıntı devam ediyor.. inşallah her şey yolundadır ilk çocuğunuz mukızlar merhaba, hepinizi tebrik ederim sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınızaben de geçtiğimiz salı hamile olduğumu öğrendim. gerçi ilk üç ay dolana kadar hamileyim demekten çekiniyor insan :) salı gittiğimde doktorum haftaya 23’ü cuma günü gel dedi. günü beklemek o kadar zormuş ki.. keşke diyorum geç öğrenseydik :)) sürekli kese görünecek mi ne olacak diye bazen heyecanlanıyorum bazense endişeleniyorum kullandığım uygulamaya göre 6+2yim. şu an belirtilerim; geceleri hafif regl batmaları gibi hisler, şişkinlik ve her gün nerdeyse şeffaf akıntı… siz nasılsınız? belirtileriniz neler, nasıl besleniyorsunuz bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?