Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kizlar bu yerleşme kanaması sadece battan önce mi oluyor 6. Haftada falan olan bişey mi bu

Kizlar bu yerleşme kanaması sadece battan önce mi oluyor 6. Haftada falan olan bişey mi bu
Ben dün doktora gittiğimde sordum 5. Hafta civarında kahverengi leke olmuştu onun için yerleşme dedi ama kanama yoktu yani kan var mıydı diye özellikle sordu, kahverengi leke ise sanırım çok sorun değil ama ilaç verecekti şuanda hiç olmadığı için onu da vermedi

Bi şey olmaz diye düşünüyorum ben dün yolculuk yaptım tam 6. Haftamdayım son aylarda problem oluyor diye biliyorum, 3 saatlik falandı yolculuk mola da vermeye ihtiyaç duymadım, hatta bugün de yolculuk yapıcam aynı yolu geri gidicem

Canim her gebelik ayni olmaz bazen düşük artabilir ben 7 haftadayim 6 haftadan sonra az artıyormuş %15 artis olmus bende 2 gunde
sen 4 haftaliksin ama ogunki hersey bunu etkilemis olabilir keseni görürsün inşallah sen içini ferah tut ki yavrunda rahatca büyüsün

Ben kalp atışını duydum kızlar cok sukur sağlıklı bebeğim kesem bos degilmis cohaz kaynakli görünmemiş minnos

Kimyasal geçmişiniz nedir ilac mi kullandınız

Canım kendini yorma ve dikkat et soguk duyarli olabilirsin mutlaka corap giy tutunma ağrısı yasiyor olabilirsin bolca dinlen

En yakın zamanda kan testi ver emin ol canım kadin dogumcu görsün seni emin olmadan üzülme

bana doktor mayis 30 a randevu verdi.
O zaman 6+5 olacagim bugun ise 4+6 yim.

Sizce kalp atisi duyar miyim? Keseyi minik de olsa gordum dun sabah
Duyabilirsin ben 6+6da dun duydum çok şükür dr un karar verir ama kabini dinlemek bebegi yoran bir uygulamaymış hazir hissederse dener ben cok duygulandim 2 .bebegim olmasina rağmen darısı sana inşallah

Canim bn kızıma hamileyken haberim yoktu 5 haftalikken ankara antalya git gel yaptim üstüne bide ankara adana git gel yaptim cok şükür bisey olmamisti suan 2 yasinda minnosum

Canim bn kızıma hamileyken haberim yoktu 5 haftalikken ankara antalya git gel yaptim üstüne bide ankara adana git gel yaptim cok şükür bisey olmamisti suan 2 yasinda minnosum
Maşallah.
Bende yavaş yavaş giderim mesafe kısa zaten.
Allahın izniyle bişey olmaz inşallah

Prodoctor ve avox testi kızlar adı var bence normal 25₺ ye aldığım test daha koyu çıkardı avox incecik

Herkese merhabalar sevgili anne adayları. Gruba beni de ekler misiniz? Sat 10 Nisan beta hcg 4557. 4+5 günlük. Asla beklediğim bir gebelik değildi öğrendiğim günden beridir ağlıyorum çünkü kızım henüz 9 aylık. Hakkımızda hayırlısı diyeyim.

kızlar merhaba, hepinizi tebrik ederim sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza ben de geçtiğimiz salı hamile olduğumu öğrendim. gerçi ilk üç ay dolana kadar hamileyim demekten çekiniyor insan :) salı gittiğimde doktorum haftaya 23’ü cuma günü gel dedi. günü beklemek o kadar zormuş ki.. keşke diyorum geç öğrenseydik :)) sürekli kese görünecek mi ne olacak diye bazen heyecanlanıyorum bazense endişeleniyorum kullandığım uygulamaya göre 6+2yim. şu an belirtilerim; geceleri hafif regl batmaları gibi hisler, şişkinlik ve her gün nerdeyse şeffaf akıntı… siz nasılsınız? belirtileriniz neler, nasıl besleniyorsunuz bu süreçte

Tebrik ederim :) ben de perşembe günü öğrendim hamile olduğumu henüz kontrole gitmedim ama adet sancısı gibi bir ağrı var kasıklarda hiç geçmeyen ve dediğiniz gibi akıntı devam ediyor.. inşallah her şey yolundadır ilk çocuğunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…