- 30 Temmuz 2025
- 104
- 45
- 13
- 29
Yarın bekliyorum sana ne diyecek hemen saat 1bucukta buraya bilgilendirAyy niye söylemiyorsa bizim dr 13. Haftada söyleyecek dedi, yarın 1 de randevum var cinsiyet öğrencez çok heycanlıyım
17de söyler artık ya valla önceden söyleyip bı öyle bi boyle demesi çok kötüymüş keşke hiç 13de soylemeseydi banaBende bu gidisle yine ogrenemezsem tek seferlik ozele gidicem yetti artik bilmek istiyorum ona gore alisveris falan yapma hevesim var 17.haftaya girdik doktora gittigimde 17nin sonu olacak soyle artik be adam
senın bebek kız
Benim sabahlari 2 aylik hamilelik ogleden sonra 6 7 aylik hamilelik gibi karnimKilo aldınız mı 3.gebelik hala kilo almadım dışardan gebelikte belli değil halbuki 3.de göbek erken çıkar derler bu bebek nerede yaa
Hangi sayfa ücretsiz olan profil resmi siyah olanmiKızlar şu ücretsiz sayfaya gönderdim. Erkek dedi. Bana paralı olanda erkek demişti. Ama doktor kemik yapısı kıza benziyor dedi. Demekki tutturamıyorlar
Bu olay çok şaşırtıcı. Mesela neye göre yüzde yüz kız diyorlar 16 hafta gelmeden. Sonra nasıl erkek çıkabiliyor. Banada 11. haftada kemik yapısından kıza benziyor ama yanılma payı var dedi. Ben ısrar ettim diye söyledi. Bakalım benimki ne çıkacak. İnsan merak ediyor yaBen size yüzde yüz erkek diye bişey söylemedim erkege benzettim ama net degil falan demişimdir ama kafa yapısından dolayı erkege benziyor genital bölge net degil zaten size tahmin yapan doktora helal olsun kız bebekte 12 haftada yüzde yüz olasılık vermek biraz şasırtıcı benim kızımada erkek dediler ama kız çıktı 16 haftada
Evet. Sizin nubu olan foto var mı?Hangi sayfa ücretsiz olan profil resmi siyah olanmi
Hangi sayfa ücretsiz profil resmi siyah olanmi erkek dedi
Valla nubdan flan anlamıyorum ki ben ama oraya sordum erkeğe benziyor dedi bana inşallah da doğru olmasını umut ediyorumEvet. Sizin nubu olan foto var mı?
Ya ben fotolara baktım. Kızda da az bir şey çıkıntı olabiliyor yani. Erkeğinki daha büyük ama. Kızın klitorisi olabiliyormuş yani. Sizi çok umutlandırmayayım da. 2 erkeğin üstüne bir kız çok iyi gider. İnşallah kızınız olur. Tabi olmazsada evlat sonuçta ama gönülden bir şey geçiyor. Kızın olan erkek, erkek olan kız istiyorAmin inşallah kızdır ama ya erkekse diye Kendmide kıza alistirmak istemiyorum
Siz kaçıncı haftayı attınız?Valla nubdan flan anlamıyorum ki ben ama oraya sordum erkeğe benziyor dedi bana inşallah da doğru olmasını umut ediyorum
9.haftayi attim size attigimiSiz kaçıncı haftayı attınız?
Nub zaten 11 de belli oluyor.9.haftayi attim size attigimi
He oylemiNub zaten 11 de belli oluyor.
Ama 9.haftadan itibaren bakiyormuşNub zaten 11 de belli oluyor.
Siizn bebegın tekrar fotoyu atar mısınız?Ama 9.haftadan itibaren bakiyormuş
Siizn bebegın tekrar fotoyu atar mısınız?
Siz kaçıncı haftadasiniz nezaman gitceksiniz kontroleSiizn bebegın tekrar fotoyu atar mısınız?
Siz kaçıncı haftadasiniz nezaman gitceksiniz kontrole belli değil cinsiyet degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?