Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Bende bu gidisle yine ogrenemezsem tek seferlik ozele gidicem yetti artik bilmek istiyorum ona gore alisveris falan yapma hevesim var 17.haftaya girdik doktora gittigimde 17nin sonu olacak soyle artik be adam
17de söyler artık ya valla önceden söyleyip bı öyle bi boyle demesi çok kötüymüş keşke hiç 13de soylemeseydi bana

Kilo aldınız mı 3.gebelik hala kilo almadım dışardan gebelikte belli değil halbuki 3.de göbek erken çıkar derler bu bebek nerede yaa

Bu olay çok şaşırtıcı. Mesela neye göre yüzde yüz kız diyorlar 16 hafta gelmeden. Sonra nasıl erkek çıkabiliyor. Banada 11. haftada kemik yapısından kıza benziyor ama yanılma payı var dedi. Ben ısrar ettim diye söyledi. Bakalım benimki ne çıkacak. İnsan merak ediyor ya

Amin inşallah kızdır ama ya erkekse diye Kendmide kıza alistirmak istemiyorum
Ya ben fotolara baktım. Kızda da az bir şey çıkıntı olabiliyor yani. Erkeğinki daha büyük ama. Kızın klitorisi olabiliyormuş yani. Sizi çok umutlandırmayayım da. 2 erkeğin üstüne bir kız çok iyi gider. İnşallah kızınız olur. Tabi olmazsada evlat sonuçta ama gönülden bir şey geçiyor. Kızın olan erkek, erkek olan kız istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…