Ben 9.haftada gitmiştim erken olur diye sormadım cinsiyet oda hicbisey dememişti şuan 11+3 teyim haftaya gidicem.kizlarimin hamileliligi zamanındakinimi soruyorsunuz onlarda 2 sini 4.ayda flan öğrenmiştim hemen gostermemislerdi kendilerini ama ortanca kızımda 12.haftada bilmişti doktor kız diye ama hepsinin doktoru farklıydı buda farkli bakalim bu gittiğimde sorucam ama Aşırı heyecan yapicam kesin
Birde profili renkli olan ücretsiz Bi sayfa daha var ona da sordum tahminin kız dedi ama neye gore bakiyorsunuz dedim o kese şekline göre yorumluyormus yanılma payı var tabiki flan dedi
Uç tarafında bir çıkıntı var o. Ama 10. haftadan sonra belirginleşiyor.Nub ne oluyor
Kese erkek. Kız kesesi tam yuvarlak oluyormuş ama çok alakalı değil. Öyle bir teorem.Birde profili renkli olan ücretsiz Bi sayfa daha var ona da sordum tahminin kız dedi ama neye gore bakiyorsunuz dedim o kese şekline göre yorumluyormus yanılma payı var tabiki flan dedi
Benim oglumun da kesesi yuvarlakti inanmiyorum ben keseyeKese erkek. Kız kesesi tam yuvarlak oluyormuş ama çok alakalı değil. Öyle bir teorem.
Aynen benım arladaşında yusyuvarlaktı, erkek çıktı. Onlar da para kazanmak için yapıyorlar işteBenim oglumun da kesesi yuvarlakti inanmiyorum ben keseye
Aynen iki secenek var zaten yuzde50 sansAynen benım arladaşında yusyuvarlaktı, erkek çıktı. Onlar da para kazanmak için yapıyorlar işte
Ayyy çok heyecanlı sağlıkla kucağınıza alalımbanada oluyor arada segirme gerilme gibi birşey
Darısı bekleyen bizlerin başınaBen artık baya baya hareketlerini hissediyorum ya tekrardan bu hissi yaşamak çok duygulandırıyor beniGüya başka çocuk yapmayacaktım ne ara olay buraya geldi anlamadım
İlkse gıdıklanır gibi pıt pıt atıyor bir şeyDarısı bekleyen bizlerin başınaNasıl bir his ilk kez hissedeceklerin farketmesi için
Henüz hissetmedim biran evvel hissedeceğimiz zamanlar gelse bazen gerçekten yokluyorum ama tık yokİlkse gıdıklanır gibi pıt pıt atıyor bir şey
Aynen öyle oluyor ya oglanlarda bu haftalarda çoktan sonuclanmisti ama yani geç döllenme gibi bi durumda yok sonradan gelişiyor desek ama haftasıyla uyumluydu hep 6.haftada karından kalp atışı duymuştum devlette hemde şaşırmışlardi bilemedimYa ben fotolara baktım. Kızda da az bir şey çıkıntı olabiliyor yani. Erkeğinki daha büyük ama. Kızın klitorisi olabiliyormuş yani. Sizi çok umutlandırmayayım da. 2 erkeğin üstüne bir kız çok iyi gider. İnşallah kızınız olur. Tabi olmazsada evlat sonuçta ama gönülden bir şey geçiyor. Kızın olan erkek, erkek olan kız istiyor
Benimde ilk zamanalr öyleydi ama şimdi pek öyle değil hep aynı gibiBenim sabahlari 2 aylik hamilelik ogleden sonra 6 7 aylik hamilelik gibi karnim
Nub olan olabilirAynen öyle oluyor ya oglanlarda bu haftalarda çoktan sonuclanmisti ama yani geç döllenme gibi bi durumda yok sonradan gelişiyor desek ama haftasıyla uyumluydu hep 6.haftada karından kalp atışı duymuştum devlette hemde şaşırmışlardi bilemedimhayırlısı sağlıkla olsun inşallah yakında netleşir bakalım merakla beklyooruz bütün usgleri ataymmi
Nub olan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?