Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Kese şeklinden ve bebeğin konumundan erkek demiştir. Daha nubu belli değil. O özellikleri erkek bebeğe uygun teorilere göre. C cankulagi

Bana kemik yapısından kıza benziyor dedi 11. haftada. Yanılma olabilir dedi de ben de bekliyorum işte. Haftaya tekrsr gidicem. Kız gibi düşünmeye başladık eşimle.Sizin 3 kızınız vardı bildi mi kemik yapısından? O sayfalar bana erkek dedi ama C cankulagi

Ben 9.haftada gitmiştim erken olur diye sormadım cinsiyet oda hicbisey dememişti şuan 11+3 teyim haftaya gidicem.kizlarimin hamileliligi zamanındakinimi soruyorsunuz onlarda 2 sini 4.ayda flan öğrenmiştim hemen gostermemislerdi kendilerini ama ortanca kızımda 12.haftada bilmişti doktor kız diye ama hepsinin doktoru farklıydı buda farkli bakalim bu gittiğimde sorucam ama Aşırı heyecan yapicam kesin

Birde profili renkli olan ücretsiz Bi sayfa daha var ona da sordum tahminin kız dedi ama neye gore bakiyorsunuz dedim o kese şekline göre yorumluyormus yanılma payı var tabiki flan dedi

Birde profili renkli olan ücretsiz Bi sayfa daha var ona da sordum tahminin kız dedi ama neye gore bakiyorsunuz dedim o kese şekline göre yorumluyormus yanılma payı var tabiki flan dedi
Kese erkek. Kız kesesi tam yuvarlak oluyormuş ama çok alakalı değil. Öyle bir teorem.

Ben artık baya baya hareketlerini hissediyorum ya tekrardan bu hissi yaşamak çok duygulandırıyor beni Güya başka çocuk yapmayacaktım ne ara olay buraya geldi anlamadım
Darısı bekleyen bizlerin başına Nasıl bir his ilk kez hissedeceklerin farketmesi için

Aynen öyle oluyor ya oglanlarda bu haftalarda çoktan sonuclanmisti ama yani geç döllenme gibi bi durumda yok sonradan gelişiyor desek ama haftasıyla uyumluydu hep 6.haftada karından kalp atışı duymuştum devlette hemde şaşırmışlardi bilemedim hayırlısı sağlıkla olsun inşallah yakında netleşir bakalım merakla beklyooruz bütün usgleri ataymmi

Nub olan olabilir

10 gün yıllık izinden sonra yarın mesai var nasıl zor geliyor anlatamam yarını atlatırsak salı bebişin cinsiyeti öğrenicez artık inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…