Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Ben 16+1im ama hiiç kıpırtı hareket hissetmiyorum arada baloncuk baloncuk hissi oluyor ama o uzun zamandır oluyor bağırsak hareketleri olduğuna eminim nerdeyse

Cinsiyetiniz ne erkekleri erken hissedip kızları gecmi hssediyoruz acaba
Alakasi yok ic karnin darligiyla genisligiyle alakali
Ben oglumu 20.haftada hissetmistim mesela
Simdi 16dayim ara ara baloncuk patlamasi gibi hissediyorum dumduz yattigimda saniyelik
Ama bagirsak hareketleri de olabilir
20den sonra durmuyorlar zaten

Daha erken sanki bende de his yok bazen bende mi sorun var diyorum odaklanamıyor muyum acaba
Aynısını düşündüm bence de erken 20. Haftadan sonra yavaş yavaş başlar diye düşünüyorum yakında grupta başlarız kimler hisseti diye sormaya

Aynısını düşündüm bence de erken 20. Haftadan sonra yavaş yavaş başlar diye düşünüyorum yakında grupta başlarız kimler hisseti diye sormaya
Bence de doktorum yeri biraz dar zayıfsın diye 20. Haftada net hissedersin demişti 1 hafta daha şans veriyorum keyfi bilir

Çatlayan var mı daha erken mi kilo almadım ama gobus ve meme acayip kaşınıyor bende

Eklentiler

• 439D6168-896E-4711-85AE-BFB404C04F24.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 42
Evet bazı doktorlar doguncaya kadar bile yüzde yüz demiyorlar gercekten benimki diyorumda 16 haftada özel kız dedi yüzde yüz devlette gene yüzde 90 falan dediler yani saglıklı olsunlar tabi önemli olan o

Size yuzdeyuz dediniz demedim zaten
Bana yorum yapan doktor bacak arasini bos gordugu icin kiz dedi zaten fal acmadi yani
Hanımefendi bacak arasını görse dahi 12 haftada oluşum yeni başlar bende saglık personeliyim ve hiç bir doktor yüzde yüz demez diyorum iyi cesaret söylemiş bir bebegin genital bölgesi 16 haftada tam anlamıyla oluşur her neyse uzatmaya gerek yok . Ama ben size tahminde bulundum ve doktorların bile yanıldıgı bu konuda yanılmam normal ama attıgınız ultrasonda genital bölge görünmüyor yani onu açıkca söyliyim.

Iyi de siz cok gerildiniz nedense ben size ucretli tahmin yaptirmisim da doktorla ayni seyi soylemediginiz icin size yukleniyormusum gibi gerildiniz yani
Olabilir doktorun kendi insiyatifidir, kimi doktor 10.haftada bile tahmin yapar degismez, kimi detaylida bile erkek der kiz dogar vs.
Yanilabilir insanlar
Her saglik personeli de bu isten anlayacak diye birsey yok zaten, adam okulunu okumus
yarin sonuc farkli cikarsa kalkip umugunu sıkacak degilim doktorun
Attigim ultrasonda bacakarasi yok zaten nub denen birsey var, doktor 11.haftada bundan tahmin etti 12+2de de bacak arasini bos gordu
12.haftada organlar olusmaya baslar erkeklerde hafif de olsa kabarti olusur sadece benim doktorum degil takip ettigim bircok doktor 12.haftada tahmin yapiyor
Kaldi ki bebegim erkek bile ciksa ehehe erkekmis yaa diyip gulup gececegim bir durumu siz baya abarttiniz neyse

Kızlar ya bana yorum yok mu e benim fotoda yandan ama 12+5 ten foto doktor göremedi ama ense ölçümü yapan radyoloji uzmanı erkeğe benziyor dedi

Eklentiler

• IMG_3529.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_3530.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…