Alakasi yokCinsiyetiniz ne erkekleri erken hissedip kızları gecmi hssediyoruz acaba
Aynısını düşündümDaha erken sanki bende de his yokbazen bende mi sorun var diyorum odaklanamıyor muyum acaba
Benim 19 olacak15 haftalık bebişler bende de hala tık yokk
Bence de doktorum yeri biraz dar zayıfsın diye 20. Haftada net hissedersin demişti 1 hafta daha şans veriyorum keyfi bilirAynısını düşündümbence de erken 20. Haftadan sonra yavaş yavaş başlar diye düşünüyorum yakında grupta başlarız kimler hisseti diye sormaya
GeldimmKizz nerdesin neoldu cinsiyeti öğrendinmi
Hoşgelsin prenses.Geldimmkan felan verdik yazamadım. Nubu net olarak gördük dr kız gibi dedi 2. Kızım geliyor ultrasonda ekliyorum
Bacak arasi bakmiyor bu bu doktorlar yahuGeldimmkan felan verdik yazamadım. Nubu net olarak gördük dr kız gibi dedi 2. Kızım geliyor ultrasonda ekliyorum
12+4 tük bugün, yok bu haftalarda ilk gittik teşekkür ederimHoşgelsin prenses.Kaçıncı haftanız? Doktor size erkeğe benziyor dememişmiydi sanki?
Bacak arası niye bakmıyor yaGeldimmkan felan verdik yazamadım. Nubu net olarak gördük dr kız gibi dedi 2. Kızım geliyor ultrasonda ekliyorum
Tek yan etkisi unutkanlik degil mi eger oyleyse durduj yere kimyasal almak istemem birkac ay unutkan takilayimoglumda da kullandım omur boyu da 1 2 yılda bır kullanıcam :) bısı olur mu dıyr korkuyorsan oyle bı zararı yok dıye bılıyorum :)
Sağlıkla gelsin prenses12+4 tük bugün, yok bu haftalarda ilk gittik teşekkür ederim
Kasiniyorsa bence nemli tutmaya calisin yaglarla kremlerle vs o gerginlik hissini azzaltirÇatlayan var mı daha erken mikilo almadım ama gobus ve meme acayip kaşınıyor bende
Evet bazı doktorlar doguncaya kadar bile yüzde yüz demiyorlar gercekten benimki diyorumda 16 haftada özel kız dedi yüzde yüz devlette gene yüzde 90 falan dediler yani saglıklı olsunlar tabi önemli olan oBu olay çok şaşırtıcı. Mesela neye göre yüzde yüz kız diyorlar 16 hafta gelmeden. Sonra nasıl erkek çıkabiliyor. Banada 11. haftada kemik yapısından kıza benziyor ama yanılma payı var dedi. Ben ısrar ettim diye söyledi. Bakalım benimki ne çıkacak. İnsan merak ediyor ya
Hanımefendi bacak arasını görse dahi 12 haftada oluşum yeni başlar bende saglık personeliyim ve hiç bir doktor yüzde yüz demez diyorum iyi cesaret söylemiş bir bebegin genital bölgesi 16 haftada tam anlamıyla oluşur her neyse uzatmaya gerek yok . Ama ben size tahminde bulundum ve doktorların bile yanıldıgı bu konuda yanılmam normal ama attıgınız ultrasonda genital bölge görünmüyor yani onu açıkca söyliyim.Size yuzdeyuz dediniz demedim zaten
Bana yorum yapan doktor bacak arasini bos gordugu icin kiz dedi zaten fal acmadi yani
Ben aynısefa yagıyla bio oil bide liberac aldım hepsini kullanıyorum arkadasım onerdi 3 cüz dogurdu bir tek catlagı yokKasiniyorsa bence nemli tutmaya calisin yaglarla kremlerle vs o gerginlik hissini azzaltir
Iyi de siz cok gerildiniz nedenseHanımefendi bacak arasını görse dahi 12 haftada oluşum yeni başlar bende saglık personeliyim ve hiç bir doktor yüzde yüz demez diyorum iyi cesaret söylemiş bir bebegin genital bölgesi 16 haftada tam anlamıyla oluşur her neyse uzatmaya gerek yok . Ama ben size tahminde bulundum ve doktorların bile yanıldıgı bu konuda yanılmam normal ama attıgınız ultrasonda genital bölge görünmüyor yani onu açıkca söyliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?