Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
randevuyu aldım detaylı ıcın . 23+2 olmus olucaz bana gec gıbı geldı ama dr normal sure ıcınde dedı. ınsallah kontrol ıcın yeterlı hareketı buluruz bebekte . 13 eylul de gidicem. o yuzden de 20 agustosa normal kontrol randevusu aldım devletten . lakın kendı dr umu bulamadım yer de yokbı seferlık baska doktora muayene olmak sorunyaratır mı

Kilo aldınız mı 3.gebelik hala kilo almadım dışardan gebelikte belli değil halbuki 3.de göbek erken çıkar derler bu bebek nerede yaa

Benim 2. Gebelik 4kg verdim. Öyle bulantımda yok ama sıcaktan heralde canım istemiyor. Ama göbeğim çıktı biraz. İlk gebelikte bu haftalarda yoktu göbek

Kızlar ben 5 6 aylık hamile gibiyim şu an. Çok şiştim. Kilo da almamışım neden böyle oldu bilmiyorum. 2. Gebelik bu arada.
Arkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı
Kilon az boşver bundan sonra dikkat edersin

Bence sorun yaratmaz rutin kontrol olacak zaten
Detaylidan sonra asil doktoruna gorunursun sonuc icin

Yarın bende öğrenirim inşallah benim doktorum 15-16'dan önce asla cinsiyetle ilgili bir şey konuşmaz. Sorunca hep daha zaman var der. Yarın bakalım biz sormadan söyleyecek mi çok merak ediyorum.
Bebek hareketlerine gelince 20'de kemikler sertleşmeye başladığı için 20'den önce mümkün olmadığını söylemişti. Benimde 2. gebeliğim ben geçen gün düz uzanırken pıt pıt hissettim ama. İlk bebeğimde 20'de hissetmeye başlamıştım o zaman nasıl hissetiysem bunda da aynısı oldu bağırsak olmadığına eminim o yüzden aynı histi. Kilo da aldım bayağı ben ya 67 ile hamile kalmıştım boyum 1.73 en son tartıldığımda 71 kiloydum.

Valla kızlar bende bugün cinsiyet öğrendim ama yani sinirlerim çok bozuk. İnsanlar çok garip. Eşim 2. Kız diye şimdiden 3. Çocuğun derdine düştü, annem kız diye yaslara girdi felan yok erkek belirliyormuş cinsiyeti, yok kocam tutturamamış. Herkesi 1 kaşık suda boğasım var. Anneme telefonda 2 kızıma da kurban olun dedim.

Ayy hala var bu tür şeyler yaa Eşin kızına karşı nasıl? Büyükler işliyor hep böyle düşünceleri ya

Ayy hala var bu tür şeyler yaa Eşin kızına karşı nasıl? Büyükler işliyor hep böyle düşünceleri ya
Kızıma karşı iyi de nedense 2. Erkek olacak gibi düşünüyordu, kız olunca şaşırdı. Eşimin fabrikası var, yok fabrikayı damatlara mı bırakacakmış felan. Sanki sultan süleymana veliaht arıyor

Ayıp etmisler , yani insan olmayanı elbette ister ama nasip diye birşey var.Siz üzülüp bebeğinizi strese sokmayın.Soylediginiz de iyi olmuş valla

Valla ben bu devirde iki uc kizi olanlari daha mutlu goruyorum
Yani soyle mesela iki uc oglu olan kiz ariyor ama iki uc kizi olan cinsiyetten yine de mutlu oluyor
Eskidendi o kizin insandan sayilmamasi
Eskidendi erkek cocuk inadi
Hala da var bazi bazi malesef
Cocuklarimizin kaderini bilemeyiz
Belki evlenecekler cocuklari olacak bosanacaklar
Ne mal varliklari varsa da cocuklarina kalacak
Atiyorum fabrika varmis kizinin biri evlense cocugu olsa bosansa diger kardesiyle o mülkü bolusup gul gibi gecinir
Zaten okur calisir ekstra geliri de olmus olur
Tabi en guzel hayatlari sürsünler temennimiz o da
Bunlari dile getirirenler utansin yani
Nice kizlar gordum ailesini bir erkek icin birakip kacan
Nice erkekler gordum karisi icin ailesini silen eden
Konu cinsiyet degil
Allah hayirli merhametli evlatlar nasip etsin
Yoksa kizmis erkekmis neye yarar Allah kaderlerimizi guzel etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…