- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.770
- 83
- 30
Seninki göstermemişKızlar ya bana yorum yok mu e benim fotoda yandan ama12+5 ten foto doktor göremedi ama ense ölçümü yapan radyoloji uzmanı erkeğe benziyor dedi
Benimki gostermis de nolmus 16.haftaya kadar kabul gormuyor snhfgjkSeninki göstermemiş
Ben sanmıyorum ilk çocuğum kızdı bu erkek ikisinide aynı zamanlarda hissettim kilomda ikisinde aynıydı belki ondandır dr yağ dokusu ile ilgili demişti çünküCinsiyetiniz ne erkekleri erken hissedip kızları gecmi hssediyoruz acaba
Kilo aldınız mı 3.gebelik hala kilo almadım dışardan gebelikte belli değil halbuki 3.de göbek erken çıkar derler bu bebek nerede yaa
Benim 2. Gebelik 4kg verdim. Öyle bulantımda yok ama sıcaktan heralde canım istemiyor. Ama göbeğim çıktı biraz. İlk gebelikte bu haftalarda yoktu göbek
Kilon az boşver bundan sonra dikkat edersinArkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı
Bence sorun yaratmaz rutin kontrol olacak zatenrandevuyu aldım detaylı ıcın . 23+2 olmus olucaz bana gec gıbı geldı ama dr normal sure ıcınde dedı. ınsallah kontrol ıcın yeterlı hareketı buluruz bebekte . 13 eylul de gidicem. o yuzden de 20 agustosa normal kontrol randevusu aldım devletten . lakın kendı dr umu bulamadım yer de yokbı seferlık baska doktora muayene olmak sorunyaratır mı
Ay kız diz çökmüş dua ediyor minnoş yaaaKızlar ya bana yorum yok mu e benim fotoda yandan ama12+5 ten foto doktor göremedi ama ense ölçümü yapan radyoloji uzmanı erkeğe benziyor dedi
Canımdan evet duruşu çok farklı amakimse yorum yapamıyor doktor evirdi çevirdi görünmüyor dediAy kız diz çökmüş dua ediyor minnoş yaaaçok tatlı maşallahh
Niye söylemedi mi cinsiyetiniBenimki gostermis de nolmus 16.haftaya kadar kabul gormuyor snhfgjk
Ayy hala var bu tür şeyler yaaValla kızlar bende bugün cinsiyet öğrendim ama yani sinirlerim çok bozuk. İnsanlar çok garip. Eşim 2. Kız diye şimdiden 3. Çocuğun derdine düştü, annem kız diye yaslara girdi felan yok erkek belirliyormuş cinsiyeti, yok kocam tutturamamış. Herkesi 1 kaşık suda boğasım var. Anneme telefonda 2 kızıma da kurban olun dedim.
Kızıma karşı iyi de nedense 2. Erkek olacak gibi düşünüyordu, kız olunca şaşırdı. Eşimin fabrikası var, yok fabrikayı damatlara mı bırakacakmış felan. Sanki sultan süleymana veliaht arıyorAyy hala var bu tür şeyler yaaEşin kızına karşı nasıl? Büyükler işliyor hep böyle düşünceleri ya
Ayıp etmisler , yani insan olmayanı elbette ister ama nasip diye birşey var.Siz üzülüp bebeğinizi strese sokmayın.Soylediginiz de iyi olmuş vallaValla kızlar bende bugün cinsiyet öğrendim ama yani sinirlerim çok bozuk. İnsanlar çok garip. Eşim 2. Kız diye şimdiden 3. Çocuğun derdine düştü, annem kız diye yaslara girdi felan yok erkek belirliyormuş cinsiyeti, yok kocam tutturamamış. Herkesi 1 kaşık suda boğasım var. Anneme telefonda 2 kızıma da kurban olun dedim.
Kızıma karşı iyi de nedense 2. Erkek olacak gibi düşünüyordu, kız olunca şaşırdı. Eşimin fabrikası var, yok fabrikayı damatlara mı bırakacakmış felan. Sanki sultan süleymana veliaht arıyor
Damat yiyecek lafina da ayri bir sinir oluyorum.Simdiki kadinlarla eskinin adinlari bir mi.kadinda parayi yonetip catur cutur yiyor artik.Kendini uzme canim.hepsine ayar ver.oglan olunca da gelin yiyecek ne degisecek o da el de.
Doktor 11de ve 12+2de kiz dedi ama cuma gunu 16 oluyorum o zaman son kez sorucam sonra supriz olmasinNiye söylemedi mi cinsiyetini
Bana da 12 de kiz dediler bir surpriz olur diye kendimi alistirmadim bende cuma 16 oluyorum kontrolum varDoktor 11de ve 12+2de kiz dedi ama cuma gunu 16 oluyorum o zaman son kez sorucam sonra supriz olmasin
Valla ben bu devirde iki uc kizi olanlari daha mutlu goruyorumKızıma karşı iyi de nedense 2. Erkek olacak gibi düşünüyordu, kız olunca şaşırdı. Eşimin fabrikası var, yok fabrikayı damatlara mı bırakacakmış felan. Sanki sultan süleymana veliaht arıyor
Cuma sen ben ceylin patlatiyoruz bombayiBana da 12 de kiz dediler bir surpriz olur diye kendimi alistirmadim bende cuma 16 oluyorum kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?