Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Bence de doktorum yeri biraz dar zayıfsın diye 20. Haftada net hissedersin demişti 1 hafta daha şans veriyorum keyfi bilir
Haha nazlanmaya gerek yok şaka maka az kalmış hissedersen paylaş bizimle de bizde hazır bekleyelim

Boşver sen onları canım inan çevremde bakıyorum kız evlat daha hayırlı anne babaya her konuda böyle yani ben öyle düşünüyorum kız evlat gibisi yok eşinide anneni de boşver ne yazık ki bizim kültürlerde böyle ya erkek olmayınca sanki eksik Allah hayırlı evlat versin erkek olup hayırsız olacağına..Allah’ımsağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ekmek cokmu yiyorsun ilk gebelikte bende çok almıştım ekmek çok yerdim canım cekiyoduya senin gibiydim doğuma 70le girdim, ama veriliyor geri Düşmüstüm 50ye canını sıkma
Hayır,ne ekmek ne hamur ne de sağlıksız gıdalar asla yemiyorum. Önceden de yemezdim. Bir defa bile tatlı sürmedim ağzıma daha. Klasik kahvaltı,öğlen çorba salata,akşam da en geç 7 de bir parça balık salata,ya da et salata ekmeksiz.
Anlayamadım nasıl bu kadar aldım :)

Benim fetal dna da % 99,9 çıktığı halde ,hala yok yahu bu erkek karnı boşver sen onları diyen çok bilmişler çooook fazlaca var. Gülüp geçiyorum. Minnoş kızıma zıbınlar alıp eşimle beraber seviniyoruz. Boşver başkalarını. Takma,siz erkek yapın de geç :) :)

Dinozor kamyon araba iş makinesi sevmezisin canım
Yok bacım ya ben kendi barbiemi yapıl giydirip beraber fink atmak istiyordumda işte kısmet sağlıkla doğsun oğluşcuğum yapacak bir şey yok kalan aylarda mental ve fiziki olarak erkek çocuğa hazırlanmalıyız

Kizlar baş ağrısı yaşıyan var mı ? Benim mütemadiyen haftada bir ağrıyor ama müthiş bir ağrı.Migren vs de yok bende gebelikten önce bilmezdim baş agrisini

Aminn öyle valla haklısın kızda olsa erkek de olsa bizden birşeyler kalacak diye seviniyorum ama kocamda işte gereksiz erkeğe bırakma hevesi, soyadı muhabbeti, çok garip ama yapacak bişey yok zihniyet meselesi

Ay aynen valla zaten hamile kaldığımdan beri yok bu erkek yok karnın farklı yok bunun arkası erkek diye diye adamıda işlediler adam beklentiye girdi

Amin canım çok sağol kız evlat çok tatlı hepsi tatlı yeterki hayırlı güzel insanlar olsunlar kimsede umrumda değil valla

Yok kızz 12+2 de kız dediyse kızdır, o çok nasır oluyormuş dr biliyo bu haftalarda
Valla benim 14.haftada kız dedi iki çizgi gösterdi ama 15de şüpheye dustu eger bidahakine erkek pipisi gorursek demekki sonradan gelişmeye başlamış böyle bsey varmış herşey olablyormuş diyecem

Kizlar baş ağrısı yaşıyan var mı ? Benim mütemadiyen haftada bir ağrıyor ama müthiş bir ağrı.Migren vs de yok bende gebelikten önce bilmezdim baş agrisini
Bende baş ağrısı yaşıyorum ve aşırı iç skntisı bunalım oluyor supriz bir gebelik ondan sanırım alışamadım sanirm

Hmm Bolbol yürüyüş yapmani tavsiye ederim oda baya iyi oluyor kilo için gercekten

Yaaa doktorum bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi yani gitmim mi?? Ozaman 14 haftalık oluyor
15 yada 16git bence dayanabilirsen, valla böyle sık haftalar gidince bilinmezlik çok oluyor sürekli haftaya atıyor en net öğrenmek daha iyi 16 17 gbi ya keşke bnde net öğrenebileceğim haftada gitseydm smdi bı tahmin duydum merakta kaldm gidiyorm yeni gelişiyor olablr dyor haftaya atıyor üf

Valla benim 14.haftada kız dedi iki çizgi gösterdi ama 15de şüpheye dustu eger bidahakine erkek pipisi gorursek demekki sonradan gelişmeye başlamış böyle bsey varmış herşey olablyormuş diyecem
Benim dr de %10 yanılma payı var bazı erkek bebekler 13 den sonra belli oluyor dedi. Demek senin değişirse sana denk gelmiş olcak e ne zaman gireceksin bir daha devlette mi dedi bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…