- 18 Eylül 2016
- 2.051
- 7.320
- 158
Haha nazlanmaya gerek yokBence de doktorum yeri biraz dar zayıfsın diye 20. Haftada net hissedersin demişti 1 hafta daha şans veriyorum keyfi bilir
Boşver sen onları canım inan çevremde bakıyorum kız evlat daha hayırlı anne babaya her konuda böyle yani ben öyle düşünüyorum kız evlat gibisi yok eşinide anneni de boşver ne yazık ki bizim kültürlerde böyle ya erkek olmayınca sanki eksik Allah hayırlı evlat versin erkek olup hayırsız olacağına..Allah’ımsağlıkla kucağına almayı nasip etsinValla kızlar bende bugün cinsiyet öğrendim ama yani sinirlerim çok bozuk. İnsanlar çok garip. Eşim 2. Kız diye şimdiden 3. Çocuğun derdine düştü, annem kız diye yaslara girdi felan yok erkek belirliyormuş cinsiyeti, yok kocam tutturamamış. Herkesi 1 kaşık suda boğasım var. Anneme telefonda 2 kızıma da kurban olun dedim.
Daha çok küçük annesiCanımdan evet duruşu çok farklı amakimse yorum yapamıyor doktor evirdi çevirdi görünmüyor dedi
Hissedersem paylaşıcam oğlum çok üşengeç bakalımHaha nazlanmaya gerek yokşaka maka az kalmış hissedersen paylaş bizimle de bizde hazır bekleyelim
Hayırlı cumaalar bizeeCuma sen ben ceylin patlatiyoruz bombayi
Yaaa doktorum bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi yani gitmim mi?? Ozaman 14 haftalık oluyorDaha çok küçük annesigörse dahi net olmaz ya ilerde net şekilde öğrenmek daha iyi sağlıkla gelsin
Hayır,ne ekmek ne hamur ne de sağlıksız gıdalar asla yemiyorum. Önceden de yemezdim. Bir defa bile tatlı sürmedim ağzıma daha. Klasik kahvaltı,öğlen çorba salata,akşam da en geç 7 de bir parça balık salata,ya da et salata ekmeksiz.Ekmek cokmu yiyorsun ilk gebelikte bende çok almıştım ekmek çok yerdim canım cekiyoduyasenin gibiydim doğuma 70le girdim, ama veriliyor geri Düşmüstüm 50ye canını sıkma
Benim fetal dna da % 99,9 çıktığı halde ,hala yok yahu bu erkek karnı boşver sen onları diyen çok bilmişler çooook fazlaca var. Gülüp geçiyorum. Minnoş kızıma zıbınlar alıp eşimle beraber seviniyoruz. Boşver başkalarını. Takma,siz erkek yapın de geç :) :)Valla kızlar bende bugün cinsiyet öğrendim ama yani sinirlerim çok bozuk. İnsanlar çok garip. Eşim 2. Kız diye şimdiden 3. Çocuğun derdine düştü, annem kız diye yaslara girdi felan yok erkek belirliyormuş cinsiyeti, yok kocam tutturamamış. Herkesi 1 kaşık suda boğasım var. Anneme telefonda 2 kızıma da kurban olun dedim.
Yok bacım ya ben kendi barbiemi yapıl giydirip beraber fink atmak istiyordumda işte kısmet sağlıkla doğsun oğluşcuğum yapacak bir şey yok kalan aylarda mental ve fiziki olarak erkek çocuğa hazırlanmalıyızDinozor kamyon araba iş makinesi sevmezisin canım
Çok katılıyorum. Kızımız iyi olur parası olur söz hakkı olur, niye hak görülmüyor anlamıyorumDamat yiyecek lafina da ayri bir sinir oluyorum.Simdiki kadinlarla eskinin adinlari bir mi.kadinda parayi yonetip catur cutur yiyor artik.
Yok kızz 12+2 de kız dediyse kızdır, o çok nasır oluyormuş dr biliyo bu haftalardaDoktor 11de ve 12+2de kiz dedi ama cuma gunu 16 oluyorum o zaman son kez sorucam sonra supriz olmasin
AminnValla ben bu devirde iki uc kizi olanlari daha mutlu goruyorum
Yani soyle mesela iki uc oglu olan kiz ariyor ama iki uc kizi olan cinsiyetten yine de mutlu oluyor
Eskidendi o kizin insandan sayilmamasi
Eskidendi erkek cocuk inadi
Hala da var bazi bazi malesef
Cocuklarimizin kaderini bilemeyiz
Belki evlenecekler cocuklari olacak bosanacaklar
Ne mal varliklari varsa da cocuklarina kalacak
Atiyorum fabrika varmis kizinin biri evlense cocugu olsa bosansa diger kardesiyle o mülkü bolusup gul gibi gecinir
Zaten okur calisir ekstra geliri de olmus olur
Tabi en guzel hayatlari sürsünler temennimiz o da
Bunlari dile getirirenler utansin yani
Nice kizlar gordum ailesini bir erkek icin birakip kacan
Nice erkekler gordum karisi icin ailesini silen eden
Konu cinsiyet degil
Allah hayirli merhametli evlatlar nasip etsin
Yoksa kizmis erkekmis neye yarar Allah kaderlerimizi guzel etsin
Ay aynen valla zaten hamile kaldığımdan beri yok bu erkek yok karnın farklı yok bunun arkası erkek diye diye adamıda işlediler adam beklentiye girdiBenim fetal dna da % 99,9 çıktığı halde ,hala yok yahu bu erkek karnı boşver sen onları diyen çok bilmişler çooook fazlaca var. Gülüp geçiyorum. Minnoş kızıma zıbınlar alıp eşimle beraber seviniyoruz. Boşver başkalarını. Takma,siz erkek yapın de geç :) :)
Amin canım çok sağolBoşver sen onları canım inan çevremde bakıyorum kız evlat daha hayırlı anne babaya her konuda böyle yani ben öyle düşünüyorum kız evlat gibisi yok eşinide anneni de boşver ne yazık ki bizim kültürlerde böyle ya erkek olmayınca sanki eksik Allah hayırlı evlat versin erkek olup hayırsız olacağına..Allah’ımsağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla benim 14.haftada kız dedi iki çizgi gösterdi ama 15de şüpheye dustu eger bidahakine erkek pipisi gorursek demekki sonradan gelişmeye başlamış böyle bsey varmış herşey olablyormuş diyecemYok kızz 12+2 de kız dediyse kızdır, o çok nasır oluyormuş dr biliyo bu haftalarda
Bende baş ağrısı yaşıyorum ve aşırı iç skntisı bunalım oluyor supriz bir gebelik ondan sanırım alışamadım sanirmKizlar baş ağrısı yaşıyan var mı ? Benim mütemadiyen haftada bir ağrıyor ama müthiş bir ağrı.Migren vs de yok bende gebelikten önce bilmezdim baş agrisini
Hmm Bolbol yürüyüş yapmani tavsiye ederim oda baya iyi oluyor kilo için gercektenHayır,ne ekmek ne hamur ne de sağlıksız gıdalar asla yemiyorum. Önceden de yemezdim. Bir defa bile tatlı sürmedim ağzıma daha. Klasik kahvaltı,öğlen çorba salata,akşam da en geç 7 de bir parça balık salata,ya da et salata ekmeksiz.
Anlayamadım nasıl bu kadar aldım :)
15 yada 16git bence dayanabilirsen, valla böyle sık haftalar gidince bilinmezlik çok oluyor sürekli haftaya atıyor en net öğrenmek daha iyi 16 17 gbi ya keşke bnde net öğrenebileceğim haftada gitseydm smdi bı tahmin duydum merakta kaldm gidiyorm yeni gelişiyor olablr dyor haftaya atıyor üfYaaa doktorum bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi yani gitmim mi?? Ozaman 14 haftalık oluyor
Benim dr de %10 yanılma payı var bazı erkek bebekler 13 den sonra belli oluyor dedi. Demek senin değişirse sana denk gelmiş olcakValla benim 14.haftada kız dedi iki çizgi gösterdi ama 15de şüpheye dustu eger bidahakine erkek pipisi gorursek demekki sonradan gelişmeye başlamış böyle bsey varmış herşey olablyormuş diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?