Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Çok üzüldüm kızlarda evlat okuyacaklar öğrenecekler ve çoğu erkekten fabrikayı iyi yönetecekler belki.. Ben çok isterdim ikincininde kız olmasını rabbim erkek nasip etti başımızın üstünde yeri var elbette. Sabır diliyorum size

Ağzı olan konuşuyor sıkma canını 2 kız kardeş ayrı güzel keşke benim de bi ablam olsaydı çok güzel duygular anılar yaşicaklar birlikte kız çocukları harika bir şey

Valla çok şaşırdım bize kesin gibi konuştu
Banada 14.hafta kesin gibi konuştu ya bacak arasında iki çizgi gösterdi kız diye ama 15.hafta çıkıntı farklılaşms gibi yeni gelişiyor belkide erkektir kızda olablr dedi bende çok şaşırdım ama olabiliyormuş sonradan gelişen felan bakalm neolacak benm

Ay yok çağırdıysa git kaçırma net olmazsa stres oluşturmasın diye diyorum yoksa git çağırıldıysan durmaaa
Ben dedim nezaman gelim merak ediyorum diye bir hafta sonra gel dedi ya aynı doktor arkadaşım 12 haftalıkken söyledi benimkine pozisyonundan dolayı göremiyorum dedi

Hanimlar birşey sormak istiyorum daha geçen cuma özelde ki druma gittim hersey çok güzel sata gore 4gunluk bir fark var sadece. Ama bugün Dr um idrar tahlili isteyince devlete gittim gitmişken de muayene olayim dedim merak işte uzun uzun bakti bakti ya sanki 1 hafta geriden geliyor suyu da az gibi dedi zaten görüntü çok değişikdi kalite olarak. 17.7 mm ölçü halbuki 5 gün önce 18.3mm di . kalp atışını dinledim bu arada . Daha da uzun bakacakdi ama eşim sinirlendi zaten hiç istemedi devlette muayene olmami. Bizim isimiz var diye çıktık. İyi mi oldu moralimiz bozuldu vs vs gerildik. Bende ya devlette zaten anca bu kadar olur ben moralimi bozmadım diye konuştum ama bende tedirgin oldum benim gibi bir tecrube yaşayan var mi ?

Kizlar baş ağrısı yaşıyan var mı ? Benim mütemadiyen haftada bir ağrıyor ama müthiş bir ağrı.Migren vs de yok bende gebelikten önce bilmezdim baş agrisini
Benim 15 gündür flan hergun ağrıyordu şükür Bi bugün yok

vucudu aklı tam olsun saglıkı olsun... annesıne babasına cevredekı tum canlılara saygılı sevgı dolu olsun he kız he erkek.. basımı taslara vurdurcak evladın cınsıyetının onemı var mı? yuzumu yerden kaldırtmayacak evladın? ustunde cınsıyet etıketı olsa nolur... aah ahh. allahım aratmasın evladı. kız kıza ıkı kardes rahatlıgı var abımı ne zaman arayıp dert anlattım kı.. kız kardese benzemez.. ıkı aynı cınsıyet daha ıyı gecınır gıbı gelıyor. oglum var bı oglum daha olcak galıba netlesmese de. mıllet kız olsun kız olsun baska cocugun olmaz zaten bu saaatten sonra yasın da geldı (36) daha doguramazsın cesıt olsun dedi.. ınsan uzuluyor :) eşim bellı etmese de kız cocuk ıster de allah korkusundan dıle getıremıyor ama gozler yalan soylemez. kızı olunca erkeklere bı hızmetcı daha yetısıyor anası bakmıs yetmemıs karısı etrafında doneencek sonra kızı.. agzına beslıyormus kız babacı oluyormus falan garıp bı ego.. senınkı de baska bı cins..

Aminn öyle valla haklısın kızda olsa erkek de olsa bizden birşeyler kalacak diye seviniyorum ama kocamda işte gereksiz erkeğe bırakma hevesi, soyadı muhabbeti, çok garip ama yapacak bişey yok zihniyet meselesi
Anneannemin tek kizi annem keske hepsi kiz olsaydi diyor erkekler evlenince gelinlerden korkusuna fazla gelip gidemiyor yardim edemiyor ailesini kurunca onunla ilgilenmek zorundalar ( ki olmasi gereken ) ama kiz cocuk daha hayirli yaslilikta vs tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…