- 17 Nisan 2019
- 2.603
- 2.676
- 133
Çok üzüldüm kızlarda evlat okuyacaklar öğrenecekler ve çoğu erkekten fabrikayı iyi yönetecekler belki.. Ben çok isterdim ikincininde kız olmasını rabbim erkek nasip etti başımızın üstünde yeri var elbette. Sabır diliyorum sizeKızıma karşı iyi de nedense 2. Erkek olacak gibi düşünüyordu, kız olunca şaşırdı. Eşimin fabrikası var, yok fabrikayı damatlara mı bırakacakmış felan. Sanki sultan süleymana veliaht arıyor
Yeterince su içmeyince oluyor bendeKizlar baş ağrısı yaşıyan var mı ? Benim mütemadiyen haftada bir ağrıyor ama müthiş bir ağrı.Migren vs de yok bende gebelikten önce bilmezdim baş agrisini
16.haftada gideceegim bakalm cuma günü inşallah özelde söyledi yaBenim dr de %10 yanılma payı var bazı erkek bebekler 13 den sonra belli oluyor dedi. Demek senin değişirse sana denk gelmiş olcake ne zaman gireceksin bir daha devlette mi dedi bunu
Ay yok çağırdıysa gitYaaa doktorum bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi yani gitmim mi?? Ozaman 14 haftalık oluyor
Ağzı olan konuşuyor sıkma canını 2 kız kardeş ayrı güzelValla kızlar bende bugün cinsiyet öğrendim ama yani sinirlerim çok bozuk. İnsanlar çok garip. Eşim 2. Kız diye şimdiden 3. Çocuğun derdine düştü, annem kız diye yaslara girdi felan yok erkek belirliyormuş cinsiyeti, yok kocam tutturamamış. Herkesi 1 kaşık suda boğasım var. Anneme telefonda 2 kızıma da kurban olun dedim.
Bende oluyor sonra genelde burnum kaniyorKizlar baş ağrısı yaşıyan var mı ? Benim mütemadiyen haftada bir ağrıyor ama müthiş bir ağrı.Migren vs de yok bende gebelikten önce bilmezdim baş agrisini
Hadi bakalim kacta randevuİnşallah cinsiyet öğrenenler kervanına bugün bende katılırım.
Ben hissediyorum ozellıkle geceleri böyle sırt ustu uyanınca kıpırtı hissediyorum15 haftalık bebişler bende de hala tık yokk
Valla çok şaşırdım bize kesin gibi konuştu16.haftada gideceegim bakalm cuma günü inşallah özelde söyledi ya
Randevun kaçta bize de yaz çıkınca:)İnşallah cinsiyet öğrenenler kervanına bugün bende katılırım.
18:30 canım inşallah söyler artık.Hadi bakalim kacta randevu
18:30 canımmm çıkınca hemen yazacağım.Randevun kaçta bize de yaz çıkınca:)
Banada 14.hafta kesin gibi konuştu ya bacak arasında iki çizgi gösterdi kız diye ama 15.hafta çıkıntı farklılaşms gibi yeni gelişiyor belkide erkektir kızda olablr dedi bende çok şaşırdım ama olabiliyormuş sonradan gelişen felan bakalm neolacak benmValla çok şaşırdım bize kesin gibi konuştu
Ben dedim nezaman gelim merak ediyorum diye bir hafta sonra gel dedi ya aynı doktor arkadaşım 12 haftalıkken söylediAy yok çağırdıysa gitkaçırma net olmazsa stres oluşturmasın diye diyorum yoksa git çağırıldıysan durmaaa
Bu kez görür umarımBen dedim nezaman gelim merak ediyorum diye bir hafta sonra gel dedi ya aynı doktor arkadaşım 12 haftalıkken söyledibenimkine pozisyonundan dolayı göremiyorum dedi
Valla kızlar bende bugün cinsiyet öğrendim ama yani sinirlerim çok bozuk. İnsanlar çok garip. Eşim 2. Kız diye şimdiden 3. Çocuğun derdine düştü, annem kız diye yaslara girdi felan yok erkek belirliyormuş cinsiyeti, yok kocam tutturamamış. Herkesi 1 kaşık suda boğasım var. Anneme telefonda 2
Benim 15 gündür flan hergun ağrıyordu şükür Bi bugün yokKizlar baş ağrısı yaşıyan var mı ? Benim mütemadiyen haftada bir ağrıyor ama müthiş bir ağrı.Migren vs de yok bende gebelikten önce bilmezdim baş agrisini
vucudu aklı tam olsun saglıkı olsun... annesıne babasına cevredekı tum canlılara saygılı sevgı dolu olsun he kız he erkek.. basımı taslara vurdurcak evladın cınsıyetının onemı var mı? yuzumu yerden kaldırtmayacak evladın? ustunde cınsıyet etıketı olsa nolur... aah ahh. allahım aratmasın evladı. kız kıza ıkı kardes rahatlıgı var abımı ne zaman arayıp dert anlattım kı.. kız kardese benzemez.. ıkı aynı cınsıyet daha ıyı gecınır gıbı gelıyor. oglum var bı oglum daha olcak galıba netlesmese de. mıllet kız olsun kız olsun baska cocugun olmaz zaten bu saaatten sonra yasın da geldı (36) daha doguramazsın cesıt olsun dedi.. ınsan uzuluyor :) eşim bellı etmese de kız cocuk ıster de allah korkusundan dıle getıremıyor ama gozler yalan soylemez. kızı olunca erkeklere bı hızmetcı daha yetısıyor anası bakmıs yetmemıs karısı etrafında doneencek sonra kızı.. agzına beslıyormus kız babacı oluyormus falan garıp bı ego.. senınkı de baska bı cins..Valla kızlar bende bugün cinsiyet öğrendim ama yani sinirlerim çok bozuk. İnsanlar çok garip. Eşim 2. Kız diye şimdiden 3. Çocuğun derdine düştü, annem kız diye yaslara girdi felan yok erkek belirliyormuş cinsiyeti, yok kocam tutturamamış. Herkesi 1 kaşık suda boğasım var. Anneme telefonda 2 kızıma da kurban olun dedim.
Anneannemin tek kizi annem keske hepsi kiz olsaydi diyorAminnöyle valla haklısın kızda olsa erkek de olsa bizden birşeyler kalacak diye seviniyorum ama kocamda işte gereksiz erkeğe bırakma hevesi, soyadı muhabbeti, çok garip ama yapacak bişey yok zihniyet meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?