Bende her ihtimali düşünerek biberon ve mama almam lazım… kimisi hastanede bile hemen mamaya başlıyormuş anne sütü geç geliyormuş veya gelse bile bebeğe yeterli miktarda gelmiyormuş vsVallahi ben meme reddi yaşarsak allah korusun ne olur ne olmaz diye düşündüm daha sonra da ek gıdaya geçince su gibi şeyler için kullanırım diye
Benim geldiler annemle babam annem yapıyor yemekleri sağolsun hep en sevdiklerimden yiyorum vallahi. Benim 2 haftaya kadar hiç iştahım yoktu yeni yeni iştahım geldi 21+3 deyim 3.5 kilo artisim olmuş. Cuma günü detayliya gidiyoruz bir şey çıkmaz inşallah . Şuan bir tek onu düşünüyorum.Benimde dikkat etmem lazım, annem yakında yanıma gelecek bir ay kadar kalacak, tüm yemekleri sana ben yapicam diyoriyi hoş ama kilolar daha hızlı alınacak, anne yemeği daha iştahlı yenilir. Her akşam yürüyüşe çıkmam lazım o zaman
Ay hadi güzel haberler alırsın inşallahBenim geldiler annemle babam annem yapıyor yemekleri sağolsun hep en sevdiklerimden yiyorum vallahi. Benim 2 haftaya kadar hiç iştahım yoktu yeni yeni iştahım geldi 21+3 deyim 3.5 kilo artisim olmuş. Cuma günü detayliya gidiyoruz bir şey çıkmaz inşallah . Şuan bir tek onu düşünüyorum.
Anladım canım gelince haber verir misin ben de sipariş vereceğim fikrini de alayım öyle sipariş vereyim stokta bulursamYok henüz ulaşmadı canım 2 gün önce almıştım anca bugün sürat kargoya verilmiş. Aydından gelecekmiş 2 günü bulabilir iş yerime vermiştim siparişini.
Aynı şekilde benim de tecrübeli bir arkadaşım mama da almamı söyledi ne olur ne olmaz diye onu artık yakın zamanda alırım ben de.Bende her ihtimali düşünerek biberon ve mama almam lazım… kimisi hastanede bile hemen mamaya başlıyormuş anne sütü geç geliyormuş veya gelse bile bebeğe yeterli miktarda gelmiyormuş vs
Ayrıca annemin ve ablalarımın sütü hep az olmuş, mamayla başlayan bile olmuş. Genetik sanırım… bakalım bende nasıl olacak
Çok az kalmış detaylıya cuma günü güzel haberlerini bekliyoruzBenim geldiler annemle babam annem yapıyor yemekleri sağolsun hep en sevdiklerimden yiyorum vallahi. Benim 2 haftaya kadar hiç iştahım yoktu yeni yeni iştahım geldi 21+3 deyim 3.5 kilo artisim olmuş. Cuma günü detayliya gidiyoruz bir şey çıkmaz inşallah . Şuan bir tek onu düşünüyorum.
Ya yazmadan edemicem Daydi maşallah ne kadar şanslısın kayınvalide konusundaSenin detaylı ne zaman canım belli mii?
Kız sorma baksana yetişemiyorum 8-10 mesaj toplu yazıyorum bileydik insnları daha önce dürterdik ya ahaha inşallah kalıcı oluur.
Bende park beşik konusunda sıfırım. Hiç bilmiyorum hangisi iyidir hangisi kötüdür.
İşte ben bunu dememek için hamile kaldığımda tartılmadım bile hahaha. Ama ete bayılan ben et yemek istemez oldum paso ver bana makarna hamur işi mantı her gün yiyeyim. Öyle bir iştahh.
Evet evet kesinlikle yediler. Onlar bizi yerken biz tüp bebek tedavisi görüyorduk haberleri yoktu. Ama sonradan söyleyince çok üzüldüler. Bebek için duygulanıp ağladılar sonra üzüntüden ağladılar. Biz size söylüyorduk arada yapın yapın diye meğer siz nelerle uğraşmışsınız diye hahaah. Dedik olsun oldu da bitti maşallaah allah sağlık versin bu saatten sonra :))
Valla ben bir liste buldum netten onu tamamlamaya çalışıyorum orda olanlardan gidiyorum anne sütü kaşığı falan bilmezdim yani ondan aldım.
Evet evet hatta gördüğüm bir influencer da yeni doğduğunda bile büyük boyunu alın emzik kısmını küçük büyük değiştirerek uzun zaman kullanırsınız diyordu. Bence çok mantıklı. Antikolik diye geçiyor bide bu biberon
Kız bi bu kadar da yerin altında var ahahah. Babaannesi sağolsun düğünümde de çeyiz sermeyi çok severdi. Geçen gün onlara gittik yine aynı koltuğun üstüne cocikime alışveriş yapmış bizim için sermiş. Yaa anne dedim senin bu çeyiz sevdan ne olacak. Kız bir tane oğlum vardı içimde kaldı bir de torunum için serdim demesene öyle diyor hahaah. Dedim canın ne istiyorsa onu yap
Ay canım inşallah ya sağolAynı şekilde benim de tecrübeli bir arkadaşım mama da almamı söyledi ne olur ne olmaz diye onu artık yakın zamanda alırım ben de.
Hiç kendini şartlama farklı da olabilir süreç senin sütün bol olsun inşallah
Ahh ahh çoğumuzun sorunu aynı sanırım benim de gördüğüm muamele aynı. Hele hamile halimle o kadar üzdüler ki beni taşa anlatsam taş çatlar. İkinci torun üstelik bu da erkek diye resmen biz doyduk gibi muamele görüyorum. Sözler hareketler ah ah cidden bende aynı fikirdeyim anneannemiz yeter şükürler olsunYa yazmadan edemicem Daydi maşallah ne kadar şanslısın kayınvalide konusundaeşin tek çocuk yanlış anlamadıysam belki ondan dicem ama belkide alakasi yok, bazı kayınvalideler o kadar iyi ki 5 tane gelini olsa bile hepsine bu inceliği gösterebiliyor.
Ben 20 haftalık hamileyim daha bir kere aramadı (aramız 25 dkk) ve daha neler neler yazsam roman olur. Küs değiliz, sadece yapısı öyle, değişik cinste insanlaryani derin dondurucudan soğuklar, kendi aralarında bile öyle hatta bazen eşime sen evlatlık mısın diyorum onlarla alakan yok diyorum
neyse ben formülü buldum yıllar önce onlara karşı beklentiyi sıfıra indirdim artık gram takmıyorum, bakmayın böyle uzun uzun yazdığıma içimi dökesim gelmiş. Neyse burası bir derdim var kategorisine dönmesin şimdi
Benim bebeğimeeee anneannesi yeterde artar inşallahAllah annelerimize saglikli uzun ömürler versin
Kizlar zibin linki atarken arada varsa gorumce elti falan cekistirelim bak o konulara girersek en az 500 sayfa yazarim benYa yazmadan edemicem Daydi maşallah ne kadar şanslısın kayınvalide konusundaeşin tek çocuk yanlış anlamadıysam belki ondan dicem ama belkide alakasi yok, bazı kayınvalideler o kadar iyi ki 5 tane gelini olsa bile hepsine bu inceliği gösterebiliyor.
Ben 20 haftalık hamileyim daha bir kere aramadı (aramız 25 dkk) ve daha neler neler yazsam roman olur. Küs değiliz, sadece yapısı öyle, değişik cinste insanlaryani derin dondurucudan soğuklar, kendi aralarında bile öyle hatta bazen eşime sen evlatlık mısın diyorum onlarla alakan yok diyorum
neyse ben formülü buldum yıllar önce onlara karşı beklentiyi sıfıra indirdim artık gram takmıyorum, bakmayın böyle uzun uzun yazdığıma içimi dökesim gelmiş. Neyse burası bir derdim var kategorisine dönmesin şimdi
Benim bebeğimeeee anneannesi yeterde artar inşallahAllah annelerimize saglikli uzun ömürler versin
Atarım atarım canım tabii. Philips ile yan yana görsellerini eklerim hatta karşılaştırmalı gibii.Anladım canım gelince haber verir misin ben de sipariş vereceğim fikrini de alayım öyle sipariş vereyim stokta bulursam
Evet onu bende duydum yaa. Yoksa babayı eczaneye falan gönderiyorlarmış gelmeyince bida telaşe nöbetçiye falan denk gelirsek bide. SMA mı öneriyorlardı. Siz hiç baktınız mı mama işine.Aynı şekilde benim de tecrübeli bir arkadaşım mama da almamı söyledi ne olur ne olmaz diye onu artık yakın zamanda alırım ben de.
Hiç kendini şartlama farklı da olabilir süreç senin sütün bol olsun inşallah
Ah canım sağolasın gerçekten şanslıyım ya severim kayınvalıdemi. İkimiz de eşimle tek çocuğuz o yüzden çocuğum şanslı olacak allaha şükür ilk torun ilk göz ağrısı o olacak. Kimseden maddi birşey istemiyoruz aslına bakarsan insan olsunlar maneviyatları destekleri önemli. Kayınvalidem aşçı zaten bir fabrikada çalışıyor. Bebişime bilfiil 40 gün boyunca kendi annemle bakacağız. Kayınvalidem ne kadar destekleyebilirse işte. Gelince de bize yemek yapsa yeter meselaa. Bakalım her şeyi ileride göreceğiz. Allah güzel ağız tadıyla günler nasip etsin inşallaahYa yazmadan edemicem Daydi maşallah ne kadar şanslısın kayınvalide konusundaeşin tek çocuk yanlış anlamadıysam belki ondan dicem ama belkide alakasi yok, bazı kayınvalideler o kadar iyi ki 5 tane gelini olsa bile hepsine bu inceliği gösterebiliyor.
Ay sınırlarımi yitirdim hamilelikteAyy canın çektiğini yeeee ama dozunda
Ay ben size eltimi anlatmaya başlıyim , doğuma kadar zaman nasıl geçer anlamayız kızKizlar zibin linki atarken arada varsa gorumce elti falan cekistirelim bak o konulara girersek en az 500 sayfa yazarim ben
Ya dört duvarı kimse bilmiyor işte bizim de ilk iki sene çok zordu evliliğimiz , aslında düşünmedik ama olmuyor diye baya üstümüze geldiler laf söz çok oldu.Pek takilmadim ama düşünmeye başladıktan sonra baya takiyordum.Bide bej ic Anadolu ya gelin geldim burda evlenir evlenmez herkes çocuk yapıyor , benimle evlenenler 2. Yi bile yaptı du bakalım biz tekini alicaz inşallah kucağımızaSenin detaylı ne zaman canım belli mii?
Kız sorma baksana yetişemiyorum 8-10 mesaj toplu yazıyorum bileydik insnları daha önce dürterdik ya ahaha inşallah kalıcı oluur.
Bende park beşik konusunda sıfırım. Hiç bilmiyorum hangisi iyidir hangisi kötüdür.
İşte ben bunu dememek için hamile kaldığımda tartılmadım bile hahaha. Ama ete bayılan ben et yemek istemez oldum paso ver bana makarna hamur işi mantı her gün yiyeyim. Öyle bir iştahh.
Evet evet kesinlikle yediler. Onlar bizi yerken biz tüp bebek tedavisi görüyorduk haberleri yoktu. Ama sonradan söyleyince çok üzüldüler. Bebek için duygulanıp ağladılar sonra üzüntüden ağladılar. Biz size söylüyorduk arada yapın yapın diye meğer siz nelerle uğraşmışsınız diye hahaah. Dedik olsun oldu da bitti maşallaah allah sağlık versin bu saatten sonra :))
Valla ben bir liste buldum netten onu tamamlamaya çalışıyorum orda olanlardan gidiyorum anne sütü kaşığı falan bilmezdim yani ondan aldım.
Evet evet hatta gördüğüm bir influencer da yeni doğduğunda bile büyük boyunu alın emzik kısmını küçük büyük değiştirerek uzun zaman kullanırsınız diyordu. Bence çok mantıklı. Antikolik diye geçiyor bide bu biberon
Kız bi bu kadar da yerin altında var ahahah. Babaannesi sağolsun düğünümde de çeyiz sermeyi çok severdi. Geçen gün onlara gittik yine aynı koltuğun üstüne cocikime alışveriş yapmış bizim için sermiş. Yaa anne dedim senin bu çeyiz sevdan ne olacak. Kız bir tane oğlum vardı içimde kaldı bir de torunum için serdim demesene öyle diyor hahaah. Dedim canın ne istiyorsa onu yap
Benim doktor ilk aydan beri yürüyüş önerdi ama bilin bakalım onu kim dinlemediBenimde dikkat etmem lazım, annem yakında yanıma gelecek bir ay kadar kalacak, tüm yemekleri sana ben yapicam diyoriyi hoş ama kilolar daha hızlı alınacak, anne yemeği daha iştahlı yenilir. Her akşam yürüyüşe çıkmam lazım o zaman
Benim iştahım da hiç yok ya bir şeyleri hep zorla zorla yiyorumBenim geldiler annemle babam annem yapıyor yemekleri sağolsun hep en sevdiklerimden yiyorum vallahi. Benim 2 haftaya kadar hiç iştahım yoktu yeni yeni iştahım geldi 21+3 deyim 3.5 kilo artisim olmuş. Cuma günü detayliya gidiyoruz bir şey çıkmaz inşallah . Şuan bir tek onu düşünüyorum.
Elti deyince kendiminkinin hakkını yedirmem kötülükte bir numaradır ahsjAy ben size eltimi anlatmaya başlıyim , doğuma kadar zaman nasıl geçer anlamayız kız
Ahahaaa benim 1 ocak görünüyor normal olursa araf dediğin budurAy kızlar noluyor noluyor oku oku bitiremedim ilk defaBende Aralıkta takılıyordum sezeryan olacağı için aralık sonu doğururum o grupta haftam küçük kalıyor bu grupta büyük gibi araftayım
Benim son 2 haftadır açıldı karnım birden kaziniyor kızımın karnı açtı herhalde diyip yiyorumBenim iştahım da hiç yok ya bir şeyleri hep zorla zorla yiyorumhiç bir yiyecek çekici gelmiyor banaaa 2.5 kilo almışım ben de çok korkuyorum fazla kilodannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?