Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Vallahi ben meme reddi yaşarsak allah korusun ne olur ne olmaz diye düşündüm daha sonra da ek gıdaya geçince su gibi şeyler için kullanırım diye
Bende her ihtimali düşünerek biberon ve mama almam lazım… kimisi hastanede bile hemen mamaya başlıyormuş anne sütü geç geliyormuş veya gelse bile bebeğe yeterli miktarda gelmiyormuş vs

Ayrıca annemin ve ablalarımın sütü hep az olmuş, mamayla başlayan bile olmuş. Genetik sanırım… bakalım bende nasıl olacak

Benim geldiler annemle babam annem yapıyor yemekleri sağolsun hep en sevdiklerimden yiyorum vallahi. Benim 2 haftaya kadar hiç iştahım yoktu yeni yeni iştahım geldi 21+3 deyim 3.5 kilo artisim olmuş. Cuma günü detayliya gidiyoruz bir şey çıkmaz inşallah . Şuan bir tek onu düşünüyorum.

Ay hadi güzel haberler alırsın inşallah

Yok henüz ulaşmadı canım 2 gün önce almıştım anca bugün sürat kargoya verilmiş. Aydından gelecekmiş 2 günü bulabilir iş yerime vermiştim siparişini.
Anladım canım gelince haber verir misin ben de sipariş vereceğim fikrini de alayım öyle sipariş vereyim stokta bulursam

Aynı şekilde benim de tecrübeli bir arkadaşım mama da almamı söyledi ne olur ne olmaz diye onu artık yakın zamanda alırım ben de.

Hiç kendini şartlama farklı da olabilir süreç senin sütün bol olsun inşallah

Çok az kalmış detaylıya cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz

Ya yazmadan edemicem Daydi maşallah ne kadar şanslısın kayınvalide konusunda eşin tek çocuk yanlış anlamadıysam belki ondan dicem ama belkide alakasi yok, bazı kayınvalideler o kadar iyi ki 5 tane gelini olsa bile hepsine bu inceliği gösterebiliyor.

Ben 20 haftalık hamileyim daha bir kere aramadı (aramız 25 dkk) ve daha neler neler yazsam roman olur. Küs değiliz, sadece yapısı öyle, değişik cinste insanlar yani derin dondurucudan soğuklar, kendi aralarında bile öyle hatta bazen eşime sen evlatlık mısın diyorum onlarla alakan yok diyorum
neyse ben formülü buldum yıllar önce onlara karşı beklentiyi sıfıra indirdim artık gram takmıyorum, bakmayın böyle uzun uzun yazdığıma içimi dökesim gelmiş. Neyse burası bir derdim var kategorisine dönmesin şimdi

Benim bebeğimeeee anneannesi yeterde artar inşallah Allah annelerimize saglikli uzun ömürler versin

Ay canım inşallah ya sağol seninde inşallah bol olur, yeterki saglik olsun

Ahh ahh çoğumuzun sorunu aynı sanırım benim de gördüğüm muamele aynı. Hele hamile halimle o kadar üzdüler ki beni taşa anlatsam taş çatlar. İkinci torun üstelik bu da erkek diye resmen biz doyduk gibi muamele görüyorum. Sözler hareketler ah ah cidden bende aynı fikirdeyim anneannemiz yeter şükürler olsun

Kizlar zibin linki atarken arada varsa gorumce elti falan cekistirelim bak o konulara girersek en az 500 sayfa yazarim ben

Anladım canım gelince haber verir misin ben de sipariş vereceğim fikrini de alayım öyle sipariş vereyim stokta bulursam
Atarım atarım canım tabii. Philips ile yan yana görsellerini eklerim hatta karşılaştırmalı gibii.
Evet onu bende duydum yaa. Yoksa babayı eczaneye falan gönderiyorlarmış gelmeyince bida telaşe nöbetçiye falan denk gelirsek bide. SMA mı öneriyorlardı. Siz hiç baktınız mı mama işine.
Ah canım sağolasın gerçekten şanslıyım ya severim kayınvalıdemi. İkimiz de eşimle tek çocuğuz o yüzden çocuğum şanslı olacak allaha şükür ilk torun ilk göz ağrısı o olacak. Kimseden maddi birşey istemiyoruz aslına bakarsan insan olsunlar maneviyatları destekleri önemli. Kayınvalidem aşçı zaten bir fabrikada çalışıyor. Bebişime bilfiil 40 gün boyunca kendi annemle bakacağız. Kayınvalidem ne kadar destekleyebilirse işte. Gelince de bize yemek yapsa yeter meselaa. Bakalım her şeyi ileride göreceğiz. Allah güzel ağız tadıyla günler nasip etsin inşallaah

Ya dört duvarı kimse bilmiyor işte bizim de ilk iki sene çok zordu evliliğimiz , aslında düşünmedik ama olmuyor diye baya üstümüze geldiler laf söz çok oldu.Pek takilmadim ama düşünmeye başladıktan sonra baya takiyordum.Bide bej ic Anadolu ya gelin geldim burda evlenir evlenmez herkes çocuk yapıyor , benimle evlenenler 2. Yi bile yaptı du bakalım biz tekini alicaz inşallah kucağımıza

Benim doktor ilk aydan beri yürüyüş önerdi ama bilin bakalım onu kim dinlemedi evet yürüyüşle dengelenir valla canım biseyler istiyor annemi yakalamisken günde beş öğün bile yiyebilirim

Benim iştahım da hiç yok ya bir şeyleri hep zorla zorla yiyorum hiç bir yiyecek çekici gelmiyor banaaa 2.5 kilo almışım ben de çok korkuyorum fazla kilodannnn

Ay kızlar noluyor noluyor oku oku bitiremedim ilk defa Bende Aralıkta takılıyordum sezeryan olacağı için aralık sonu doğururum o grupta haftam küçük kalıyor bu grupta büyük gibi araftayım
Ahahaaa benim 1 ocak görünüyor normal olursa araf dediğin budur

Benim iştahım da hiç yok ya bir şeyleri hep zorla zorla yiyorum hiç bir yiyecek çekici gelmiyor banaaa 2.5 kilo almışım ben de çok korkuyorum fazla kilodannnn
Benim son 2 haftadır açıldı karnım birden kaziniyor kızımın karnı açtı herhalde diyip yiyorum ben zaten kilolu hamile kaldım doktorum kilo vermen lazım diyor ama çok zor inşallah bende çok almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…