Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Hahahahah yuh anacım takım kurar bu sen dogurdukca benimki de asla istemiyorum yeter diyordu şimdi fikri değişmeye başlamış ahahahssh

Ay allahtan görümcelerim iyi gibi. Gibi diyorum çünkü bunların hepsi aynı yolun yolcusu ajsjd
Ben bi dis gebelik gecirmistim bunu da gorumcem duydu ve bana dedi ki aaa cocuk mu deniyordunuz neden soylemiyonuz
Bende dedim boyle seyler haber mi veriliyor
Panikledi kendi cocugunun pabucu dama atilacak diye korktu mu ne
Bi daha cocuk asla dusunmuyorum diyen kadin eve kilolarca keciboynuzu aldi ve 2 ay sonra hamileydi

Bende onu söylüyorum yapacaksa öyle yapsın yoksa istemiyorum benim heyecanımı elimden aliyormus gibi geliyor. Aslında öyle de kendi heycanini yaşıyor zevkine göre alıyor. Kendi dogurduguna yapsaydı benim dogurduguma heveslenmesin . Benimde annem geldi gelirken bir şey alayım mı dedi hayır anne burda beraber alırız benim begendiklerim olur dedim tamam dedi birazdan gidip eksiklerini benim begendiklerim olarak alacağız. Bunu anlamak çok zor degil. Ama dedim benden izinsiz bir daha bir şey alırsan bebeğe onu kullanmak haberin olsun dedim. Şimdilik durdu bakalım.

Allahtan gorumcemle eltim yok sagolsun kaynanam tek kisilik dev kadro hatta arada kayinpeder de dahil oluyor
Elti bende de yok ama görümcem var hamile halimle tartıştık artık konuşmama kararı almıştım evime kadar geldi özür diledi şimdilik iyiyiz bakalim. Kayinpederim hiç bir şeye karışmaz ben ne dersem kızım haklı o ne istiyorsa öyle olsun der sağolsun.

Ahaha şimdi de 3 lemez inş Korkulur bunlardan

Karşılaştırma süper olur vallahi

Mama markası hiç bakmadım ama araştırılacak ne çok şey var . Tatlı telaşlar çok şükür

Düğünümde beyaz uzun dantelli balık elbise giymişti bak başlangıç böyle aksjdj
Ev dizerken evime aldığım koltukların eşyanın aynısını kendi evine de aldı snsndn hamile kaldım yavrumu kaybettim peşime hamile kaldı ve ben hariç herkese söyledi hamile olduğunu dhdbdn

Selam güzel anneler nasılsınız? Kızlar ben görev gereği doğuda yaşıyorum burda özel hastane iki tane ama özel demeye bin şahit ister kapısı hep tıka basa foku ilk günden beri özele gidiyordum ama ger gidişimde doktor suyu iyi kalp atıyor deyi on saniye sürmüyordu muayenem kalabalık diye sanırım neyse devlete randevu da bulamıyordum hayta geçen gün arkadaşım rahim ağzı uzunluğun kaç deyince bilmiyorum dedim nasıl olur doktorun ölçmesi söylemesi gerekir dedi benim her muayenede bakıyor dedi neyse bende evham yaptım hatta buruşsa yazdım sanırım neyse heyet raporu için geçen cuma devlete gittim ilk kez o kadar ilgilendiler ki şok oldum ben söylemeden bebeğimin herşeyine baktı rahim agzını ölçtü baya muayene etti hatta cinyiseti tekrar sordum göremiyorum deyip uğraştı baya sonra ne dediler dedi bende 13 haftada kıza benziyor demişti dedim tam göremedim ama kız gibi dedi baya ilgilendi bende karar verdim bundan sonra devlete gidecem daha ilgili geldi bana çok hoşuma gitti hatta doktorda hamişti bu da bebişimin o günkü fotosu foto veremiyoruz istersen ekrandan çekin dedi eşimde çekti maşallah baya büyümüştü Birde aranızda kamu personeli olup heyet raporu alan yada alacak olan varmı ben almaya çalışıyorum sebebi çalıştığım okul evime bir saat uzaklıkta bir köyde ve yolları berbat virajlı birde daha önce düşüklerim olmuştu buna istinaden bu sene çalışmayı düşünmüyorum doğuma kadar eğer heyet raporum olurda doktor vereceğiz dedi de bakalım doğumdan sonra da raporlarla seneyi kapatırım büyük ihtimalle

Eklentiler

• 6963e758-2eba-46c8-b999-24d69bf561b8.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 30
Ben de senin gibi düşünüyorum. Geniş ailem var teyzelerim halalarım falan kendi ailem dahil herkese dedim bir şey almayın diye nedense kendi beğendiğim şeyleri almak istiyorum. Annem de sen beğen ben alayım diyor. Düşünülmekte güzel aslında ama ne bileyim kendim almak daha iyi hissettiriyor bana da

Bizim aynı günmüş detaylımız

Haha ne güldüm en son yorumuna ben aslında emzik kullanmak istemiyorum ama her ihtimale karşı bir tane alacağım henüz kafamda net bir marka yok onu soracaktım tecrübeli annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…