Hahahahah yuh anacım takım kurar bu sen dogurdukcaHahah bunlar niye böyle ya bende çocuk doğurdum hemen bir çocuk doğurdu ve benim ilk onun 4 numarası. Üstelik sezeryan ve çalışanda biri nasıl bir hırssaşimdi hamileyim ya şey diyor ben çocukları çok seviyorum yaa yine olsa sevsem ajsjjd
Allahtan gorumcemle eltim yok sagolsun kaynanam tek kisilik dev kadro hatta arada kayinpeder de dahil oluyorKizlar zibin linki atarken arada varsa gorumce elti falan cekistirelim bak o konulara girersek en az 500 sayfa yazarim ben
Enfeksiyonlarda olabiliyor öyle canım kontrolün yakın zamandaysa bi idrar tahlili falan ver istersenBen 19+3 teyim 2 gundur vajinamda agri gibi hissediyorum ama geciyor sonra bi de ara ara kasik agrilari oluyor sizde de var mi oyle
Kayinpeder zaten anlamıyorum erkek haliyle her lafın her olayın içinde deli ediyorAllahtan gorumcemle eltim yok sagolsun kaynanam tek kisilik dev kadro hatta arada kayinpeder de dahil oluyor
Elti deyince kendiminkinin hakkını yedirmem kötülükte bir numaradır ahsj
Ahaha bende de gorumce var anlatsam deccal yaninda masum kalirAy ben size eltimi anlatmaya başlıyim , doğuma kadar zaman nasıl geçer anlamayız kız
Eşime diyorum aile bakanlığı bize ödül vermeli sayemizde nüfus artıyor aksjdHahahahah yuh anacım takım kurar bu sen dogurdukcabenimki de asla istemiyorum yeter diyordu şimdi fikri değişmeye başlamış ahahahssh
Ay allahtan görümcelerim iyi gibi. Gibi diyorum çünkü bunların hepsi aynı yolun yolcusu ajsjdAhaha bende de gorumce var anlatsam deccal yaninda masum kalir
Ben bi dis gebelik gecirmistim bunu da gorumcem duydu ve bana dedi ki aaa cocuk mu deniyordunuz neden soylemiyonuzAy allahtan görümcelerim iyi gibi. Gibi diyorum çünkü bunların hepsi aynı yolun yolcusu ajsjd
Bende onu söylüyorum yapacaksa öyle yapsın yoksa istemiyorum benim heyecanımı elimden aliyormus gibi geliyor. Aslında öyle de kendi heycanini yaşıyor zevkine göre alıyor. Kendi dogurduguna yapsaydı benim dogurduguma heveslenmesin . Benimde annem geldi gelirken bir şey alayım mı dedi hayır anne burda beraber alırız benim begendiklerim olur dedim tamam dedi birazdan gidip eksiklerini benim begendiklerim olarak alacağız. Bunu anlamak çok zor degil. Ama dedim benden izinsiz bir daha bir şey alırsan bebeğe onu kullanmak haberin olsun dedim. Şimdilik durdu bakalım.Madem illa alacak ya seni de gotursun sen begen ya da sorsun neye ihtiyacin var nasil bir sey istersin ona gore alsin ya da en kotu begendigin seyin parasini versin sen al niye koca koca insanlar bunlari akil edemiyor anlamiyorum sanki o yollardan biz gectik
Elti bende de yok ama görümcem var hamile halimle tartıştık artık konuşmama kararı almıştım evime kadar geldi özür diledi şimdilik iyiyiz bakalim. Kayinpederim hiç bir şeye karışmaz ben ne dersem kızım haklı o ne istiyorsa öyle olsun der sağolsun.Allahtan gorumcemle eltim yok sagolsun kaynanam tek kisilik dev kadro hatta arada kayinpeder de dahil oluyor
Ahaha şimdi de 3 lemez inşBen bi dis gebelik gecirmistim bunu da gorumcem duydu ve bana dedi ki aaa cocuk mu deniyordunuz neden soylemiyonuz
Bende dedim boyle seyler haber mi veriliyor
Panikledi kendi cocugunun pabucu dama atilacak diye korktu mu ne
Bi daha cocuk asla dusunmuyorum diyen kadin eve kilolarca keciboynuzu aldi ve 2 ay sonra hamileydi
Karşılaştırma süper olur vallahiAtarım atarım canım tabii. Philips ile yan yana görsellerini eklerim hatta karşılaştırmalı gibii.
Evet onu bende duydum yaa. Yoksa babayı eczaneye falan gönderiyorlarmış gelmeyince bida telaşe nöbetçiye falan denk gelirsek bide. SMA mı öneriyorlardı. Siz hiç baktınız mı mama işine.
Ah canım sağolasın gerçekten şanslıyım ya severim kayınvalıdemi. İkimiz de eşimle tek çocuğuz o yüzden çocuğum şanslı olacak allaha şükür ilk torun ilk göz ağrısı o olacak. Kimseden maddi birşey istemiyoruz aslına bakarsan insan olsunlar maneviyatları destekleri önemli. Kayınvalidem aşçı zaten bir fabrikada çalışıyor. Bebişime bilfiil 40 gün boyunca kendi annemle bakacağız. Kayınvalidem ne kadar destekleyebilirse işte. Gelince de bize yemek yapsa yeter meselaa. Bakalım her şeyi ileride göreceğiz. Allah güzel ağız tadıyla günler nasip etsin inşallaah
Su an konusmuyorum ama duymustur calisiyor olabilir sdjsjdmsAhaha şimdi de 3 lemez inşKorkulur bunlardan
Ev dizerken evime aldığım koltukların eşyanın aynısını kendi evine de aldı snsndn hamile kaldım yavrumu kaybettim peşime hamile kaldı ve ben hariç herkese söyledi hamile olduğunu dhdbdnDüğünümde beyaz uzun dantelli balık elbise giymişti bak başlangıç böyle aksjdj
Uf anlatin yaaa şeytan Grubu okuyunca şok geçirsin bana ihtiyaç yok desin ejdbdjrnxnxAhaha bende de gorumce var anlatsam deccal yaninda masum kalir
Ben de senin gibi düşünüyorum. Geniş ailem var teyzelerim halalarım falan kendi ailem dahil herkese dedim bir şey almayın diye nedense kendi beğendiğim şeyleri almak istiyorum. Annem de sen beğen ben alayım diyor. Düşünülmekte güzel aslında ama ne bileyim kendim almak daha iyi hissettiriyor bana daBenim kaynanamda sürekli almak istiyor ama ben istemedim ne bilim ilk çocuğum herseyini ben alayım istiyorum . Bir gün TLF açtı bana kızım Bebek mağazasının onundeyim bir kaç parça bir şey Alacam dedi bende yok anne gönlün olsun diye birtane battaniye al yeterli şimdilik dedim sonra 10 gün sonra bir geldi eli kolu dolu bir sürü şey almış kat tane battaniye önlük çorap ağız mendili hastane çıkışı alt açma seti filan ama istemedim kızdım ben sonuçta benim ilk çocuğum benim beğendiklerini olması lazım diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama böyle yani
Bizim aynı günmüş detaylımızBenim geldiler annemle babam annem yapıyor yemekleri sağolsun hep en sevdiklerimden yiyorum vallahi. Benim 2 haftaya kadar hiç iştahım yoktu yeni yeni iştahım geldi 21+3 deyim 3.5 kilo artisim olmuş. Cuma günü detayliya gidiyoruz bir şey çıkmaz inşallah . Şuan bir tek onu düşünüyorum.
Haha ne güldüm en son yorumunaKızlar bide emzik konuşmuşsunuz bibs tatlı duruyor ama emdikçe büyüyor bebeklerin midesi bulanıyor avent almışım ben tutuyordu ama içinim boş olduğunu anlayınca çığlık atıp ağzından çıkarıyorduSonra bir baktım beni emzik yapmış
2.5 yil sonra hamile kalabildim gorumce de dogum kilolarini vermeye calisiyorduUf anlatin yaaa şeytan Grubu okuyunca şok geçirsin bana ihtiyaç yok desin ejdbdjrnxnx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?