Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Comotomo nun stok sorunu var gerçekten onu ben de farkettim. Aslında aya göre emzik kısmı değişebiliyor uzun vadede değiştirirsek belki parasını çıkarırız ( benim kendimi rahatlatma şekli ) zıbınlarda haklısın zaten hızlı büyüyorlar ilk zamanlar gereksiz eşya almamış oluruz

Maşallah sen baya alışveriş yapmışsın

Ay çok güldüm olabilir kafa da atıyor olabilirler

Ay kaç kilo aldınız 21 hafta +3 kilo oy Allah'ım sizde aldınız dimi rahatlatın beni kız

Nasıl yaaa 21+1 im 6 kilo aldım dışarıdan çok belli değil ama tartıya çıkıyorum her sabah. Neyse çok değil diyordum şimdi sen beni derde soktun
Of of 21+0 5 kilo alındı bile 17.haftaya kadar almamıştım ne olduysa ordan sonra oldu iştahım aşırı açık

Acikinca ya da karnini doyurunca falan dikkat et bakalim ben oyle zamanlarda fark ettim genelde bi de 9-10 gibi aksam saatleri
Ay benimki inat olacak galiba ben elimle seviyorum konuşuyorum tık tık yapıyorum o zaman tepki vermiyor bir de sessiz dinleyeyim
Ay siz ne yiyip ne iciyorsunuz kizlar ben o kilolari ilk ayda almistim
Ben vallahi 4 ay kustum ne yediysem yani su dahi tiksindim almak yerine verdim son bir ayda aldım ben de ne aldıysam

Valla kıyafet anne ve babaanneden bekliyorum torun diye yediler beni alsınlar artık ya biberon için erken değil mi kizlar alma sebebiniz nedir lazımsa bende alcamda
Vallahi ben meme reddi yaşarsak allah korusun ne olur ne olmaz diye düşündüm daha sonra da ek gıdaya geçince su gibi şeyler için kullanırım diye

Aynen öyle ilk iki hafta öyle böyle geçiyor ama sonrası senaryo ile geçiyordu. En azından içimiz rahat eder kontrole kadar. Detaylı da merak ediyorum inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Senin detaylı ne zaman canım belli mii?
Dur kız şimdi daha yeni aktiflendik fazla takılma oralarda Baksana mesajlara yetişemiyorum son 1 saattir
Kız sorma baksana yetişemiyorum 8-10 mesaj toplu yazıyorum bileydik insnları daha önce dürterdik ya ahaha inşallah kalıcı oluur.
Ya hepsi o kadar aynı ki aşırı Fransız kalıyorum beşik de aynı bir park yataktir gidiyor cok iyi heralde diyip ondan alcam yoksa asla fikrim yok
Bende park beşik konusunda sıfırım. Hiç bilmiyorum hangisi iyidir hangisi kötüdür.
Ay siz ne yiyip ne iciyorsunuz kizlar ben o kilolari ilk ayda almistim
İşte ben bunu dememek için hamile kaldığımda tartılmadım bile hahaha. Ama ete bayılan ben et yemek istemez oldum paso ver bana makarna hamur işi mantı her gün yiyeyim. Öyle bir iştahh.
Valla kıyafet anne ve babaanneden bekliyorum torun diye yediler beni alsınlar artık ya biberon için erken değil mi kizlar alma sebebiniz nedir lazımsa bende alcamda
Evet evet kesinlikle yediler. Onlar bizi yerken biz tüp bebek tedavisi görüyorduk haberleri yoktu. Ama sonradan söyleyince çok üzüldüler. Bebek için duygulanıp ağladılar sonra üzüntüden ağladılar. Biz size söylüyorduk arada yapın yapın diye meğer siz nelerle uğraşmışsınız diye hahaah. Dedik olsun oldu da bitti maşallaah allah sağlık versin bu saatten sonra :))

Valla ben bir liste buldum netten onu tamamlamaya çalışıyorum orda olanlardan gidiyorum anne sütü kaşığı falan bilmezdim yani ondan aldım.
Evet evet hatta gördüğüm bir influencer da yeni doğduğunda bile büyük boyunu alın emzik kısmını küçük büyük değiştirerek uzun zaman kullanırsınız diyordu. Bence çok mantıklı. Antikolik diye geçiyor bide bu biberon
Maşallah sen baya alışveriş yapmışsın
Kız bi bu kadar da yerin altında var ahahah. Babaannesi sağolsun düğünümde de çeyiz sermeyi çok severdi. Geçen gün onlara gittik yine aynı koltuğun üstüne cocikime alışveriş yapmış bizim için sermiş. Yaa anne dedim senin bu çeyiz sevdan ne olacak. Kız bir tane oğlum vardı içimde kaldı bir de torunum için serdim demesene öyle diyor hahaah. Dedim canın ne istiyorsa onu yap

Kilo muhabbeti dönmüş ben 20+4üm ve 5 kilo aldım fakat tamamen mutluluktan bence çünkü iştahım ruh halime göre artıyor daha 5-6 haftalıkken mutluluktan kendimi yemeğe vermiştim gerçi düşündüm de ben sinirliyken ve stresliyken de yiyorum sanırım

Benim iki hafta var detaylı ultrason randevuma. Ben de heyecanla bekliyorum.

Comtomo için ben de aynı şeyi düşündüm büyük boy alıp emziğini 0-3 ay değiştirmek mantıklı geldi. Büyük ihtimalle ben de öyle alacağım. Senin eline ulaştı mı kargon fark gördün mü diğer biberonlara göre

Yok henüz ulaşmadı canım 2 gün önce almıştım anca bugün sürat kargoya verilmiş. Aydından gelecekmiş 2 günü bulabilir iş yerime vermiştim siparişini.

Bende 10 günde falan aldım yaa , biraz dikkat edeyim de annemlerin yanına gidicem 1 haftada 5 kilo almazsam iyidir
Benimde dikkat etmem lazım, annem yakında yanıma gelecek bir ay kadar kalacak, tüm yemekleri sana ben yapicam diyor iyi hoş ama kilolar daha hızlı alınacak, anne yemeği daha iştahlı yenilir. Her akşam yürüyüşe çıkmam lazım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…