Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Karşılaştırma süper olur vallahi

Mama markası hiç bakmadım ama araştırılacak ne çok şey var . Tatlı telaşlar çok şükür
Mama ben hiç kullanmadım ama doktorumuz o dönem golden goat öneriyordu sebebi de diğer tüm mamalar inek sütü içerirken golden goat ın keçi sütü içermesiymiş sma da çok şeker var diye biliyorum

Haha ne güldüm en son yorumuna ben aslında emzik kullanmak istemiyorum ama her ihtimale karşı bir tane alacağım henüz kafamda net bir marka yok onu soracaktım tecrübeli annelere
sadece uyurken verilince güzel olur ya bide ilk 1 ay meme reddi olmasın diye vermeyin diyorlar

Esiniz ne diyor peki karisiyor mu sizin atismalariniza yani kardesime bir sey deme gibisinden ya da uzatma gibisinden

Ben senin yerinde olsam söyler geçer önünde yerdim Erol taş gibi
Bi ara canim manti cekmisti kendim yaptim yedim bunu da laf arasinda soylemistim kvye
Neyse bigun dedi manti yapcam gelin
Bizimde disarda isimiz vardi alisveris yapcaktik bebise
Dedim gelirken ararim yardim ederim hem
Esim dedi disarda yeriz
Kv bozuldu
Bende dedim tamam yemeyiz geliriz
Aradik 15 dkya evdeyiz yogurt falan aldik birsey lazim mi dedik kv dedi yapmaya basladik biz cocuklar acikmis tamam dedik
15 dk sonra ordaydik ve mantidan eser yoktu
Kv tekrar hamur yoguruyordu
Herkes cok acikmis 2ser tabak yemisler
Gorumce de of cok yedim diye gecti iceri
Hamile kadina 1 tabak ayiramamislar dusun
Bende de salaklik ne duruyon dimi cik git
Oturdum manti katladim sosladik yedik esimle kv pisirdi falan
Hatta kvde de az yemis bizle oturdu yedi biraz daha
Gorumcem oyle ac gozlu fesat ki
Iyi ki gorusmuyorum su an

Sizinkiler yine almaya calisiyormus benimki daha fena cevresindeki az kullanilmis orme seyleri falan duyup duyup bize kakalamaya calisiyor ogluna duyuruyor para vermesin bosuna sifira diye

Mama ben hiç kullanmadım ama doktorumuz o dönem golden goat öneriyordu sebebi de diğer tüm mamalar inek sütü içerirken golden goat ın keçi sütü içermesiymiş sma da çok şeker var diye biliyorum
Aklımda bulunsun golden goat bakacağım teşekkür ediyorum

Gorusmeme imkanı çok iyi keşke benimde olsa zerre haz etmiyorum onla aynı ortama girince ruhum daralıyor 2 gün negatif geziyorum yani kanımı emiyor ruh emici gibi

Gorusmeme imkanı çok iyi keşke benimde olsa zerre haz etmiyorum onla aynı ortama girince ruhum daralıyor 2 gün negatif geziyorum yani kanımı emiyor ruh emici gibi
Buyuk kavgalar yasandi yani gorusme ihtimali yok ipler tamamen koptu bunun olmasi 4 yil surdu diyebilirim
Fesat insan cok tehlikeli gercekten

Sizinkiler yine almaya calisiyormus benimki daha fena cevresindeki az kullanilmis orme seyleri falan duyup duyup bize kakalamaya calisiyor ogluna duyuruyor para vermesin bosuna sifira diye
Vallahi yok artık yani bu bir huy sanırım insanda heves olur ne bileyim isterki en güzeli olsun ne değişik insanlar aman uzak olsun böyleyse bütçemiz neyse ona göre istediğimizi alırız. Sende canını sıkma bazı insanların huyu bu cimri mi artık adı her neyse bu saatten sonra da değişmezler maalesef

Buyuk kavgalar yasandi yani gorusme ihtimali yok ipler tamamen koptu bunun olmasi 4 yil surdu diyebilirim
Ben birebir yüz yüze hiç gelmedim çok kışkırttı beni de eşim müsade etmedi ve etmiyor herkes onun ne olduğunu biliyor da iste hani şey varya her ailede tahammül edilen bir zehir zıkkım vardır diye heh bu o işte

Özellikle hamileliğinde bana nispet yapması çok kırmıştı beni , benim yanımda çocuğun cinsiyetini falan sorarlardi söylemezdi.Cocukla alakalı hiç birşey demezdi ve ben yeni düşük yapmıştım bilerek ve kasıtlı bir şekilde nispet yaptı bana o dönemler aşırı üzülmüştüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…