Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Günaydın kızlar
Kız anneleri ben hala isim bulamadım erkenden seçmek istiyordum çünkü isme özel şeyler alıcam.

Eşimle birlikte karar vericez isme ama benim beğendiklerime hep bir benzetme yapıyor.

Ben Simay ismini seviyorum eşim diyorki SMILE ingilizce geliyor kulağa olmaz dedi
Ben Alina diyorum o erkek ismini andırıyor diyo.
Ben Aysima diyorum Ay la başlayan isimler komik diyo AaaaySima diye komiklik yapıyor.
Kötü olan tarafı da hepsinde haklı geliyor bana hahahaha

Sizin listenizde hangi isimler var? Belki ordan seçerim

Günaydın canım bende hiç bişey yok bulamıyorum içime hiç sinmiyor şöyle köşede bekleyeceğim bakalım

Günaydın hoş geldin ben yaptırmadım iki doz yaptirmayi hiç düşünmedim , doktorumla konusucam ikna olursam tek doz olmayı düşünüyorum oda 25 den sonra

Ay bana yeni güncelleme geldi yataktan aç kalkıyorum sanki aylardır bişey yememisim gibi uyanıyorum normalde asla uyanır uyanmaz kahvaltı edemem şimdi elim ayağım titriyor , yavru kuşum gece boyu beni kemiriyor sanırım

Günaydın hoş geldin ben yaptırmadım iki doz yaptirmayi hiç düşünmedim , doktorumla konusucam ikna olursam tek doz olmayı düşünüyorum oda 25 den sonra
Hoşbulduum :) en son 2014te işe girerken olmuştum tetanoz , gebelikte sezaryen olursan ameliyathanede kullanılan malzemeler vs sıkıntı olabilir o yüzden yapılıyor diyolar ama , diğer ameliyatlarda da bir sürü cerrahi alet kullanılıyor , onlarda neden şart değil aşı olmak . Doktorum da olmamdan yana ama asla kendimi tatmin edecek bi açıklama duyamadım kimseden

Günaydın kızlar grup coşmuş yetişemedim. Ben taşındım tabii ev yerleştirme falan her zaman aktif olamıyorum. İki kedim vardı yazlığa babama bıraktım. Benim eşimin ailesinden tek sıkıntım kedilerimi göndermem gerektiğini sürekli söylemeleri. Başka da şikayetim yok bir evin bir oğlu zaten. Bu arada bende İzmir’deyim bir de ne aldıklarımız konuşulmuş ben daha hiçbir şey almadım bebeğime bu ara ilk kızım ortaokula başlayacak onu da okula yazdırmaya çalışıyorum ev adresimiz istediğimiz okulu tutmadı falan adres bulduk bu sefer okul saçma sapan mazaretler buluyor almamak için. Bayağı hareketli tempolu bir hayatım var şuan herşey otursun da bebeğe bir şeyler alalım diyoruz. Taşınmak zaten bayağı belimi büktü. Annem dün dedi 5. ayı doldur ben sana para vereyim ne beğeniyorsan herşeyini kendin al çünkü yapımı biliyor biraz kılım herşeyi beğenmiyorum. Mama konuşulmuş bir de ben ilk kızımda hastaneye hipp koymuştum en iyisi oydu o zaman bir de golden goat içti keçi sütü. Bir ara sma ve aptamilde denedim ama bayağı büyümüştü artık. Emzik biberon philips avent alacağım yine. Akışlarını ve başlıkların aylara göre değişmesini falan seviyorum. Yine cam ve plastik ikisinde de alıcam. Park yatak değil de sepet beşik düşünüyorum başlangıç için şimdilik konuşulanlar bunlar sanırım bende kendi fikir ve tecrübelerimi söylemiş olayım.

Hoşgeldin aramıza
Ben en son 2023 de tek doz tetanoz aşısı oldum, 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var o gün doktora sorcam aşı benim için gerekli mi diye. Şimdiye kadar 1 doktora sordum ve gerek yok o doz yeter dedi. Yinede kararı son doktora bırakıyım diyorum zaten kendisi Perinatolog.

Hoşbuldum :) Ama benim yakın zamanda hiç yok muhtemelen en az bir doz yapalım diyecektir bana da doktor . 3 hafta sonra da benim detaylı ultrasonum var olmazsa bende orda sorayım iyi oldu bunu söylediğin çok teşekkür ederim

Ya bu konu çok su kaldırır da çok detaya girmek istemiyorum mesela benim sağlık ocağında ki ebem yaptırma demedi direk ama ona yakın konuştu.Ve reddimi direk kabul etti asla baskı kurmadi.

Çok geçmiş olsun canım bebeğinin hareketlerini hissediyor musun? Geçen bir yerde okumuştum darbelere karşı çok şiddetli olmadığı sürece bir şey olmaz diye. Bir sonraki kontrolüne çok var mı için rahat etsin tabi yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…