Tabii randevu alsan daha sağlıklı olur…Doktora danışmakta fayda var.Ben de danışmıştım.20 de ilk dozdu yaptırdım.Nasipse neredeyse 25 gibi olurken ikinci doz dediler onu yaptıracağım.Çok sevindim yan etki yapmamasına. Doktoruma danışacağım ben de çok erken haftalarda aramışlardı 20. Haftadan sonra dediler aşı için. Bir sonraki kontrolümde soracağım. Gitmeden arayıp bilgi vermek gerekiyor mu peki aile hekimine aşı için?
Senin tek doz mu acaba benim iki doz olmam lazimmis cnku asi gecmisim yokBana 24.haftada vurulacaksin drdi canim seni aramadilarsa seninki de muhtemeln oyledir
Benimde aynı sol göğsüm gözle görülür büyük. Ben göğüslerim için radyolojiye gidiyorum ordaki doktorum bile şaştı memişlerime 7 aylik hamile göğsü şuan diye hahaSol göğsüm her zaman daha büyük ve kahverengilik solda aşırı fazla oldu şuan ama erko
Aa balıkesirin neresi canımmBalıkesir
Benimde ara ara kuyruk sokumunda oluyor ağrı oturamıyorum da kontrolüm 2 gün sonra detaylı için gidicem unutmazsam sorarım doktora
Beni de bugün aradılar 20+3 haftaya gideceğim ilk doz için
Ben İstanbul@Matmazel - Kıııızzz sen neler yaşamışsın yarısına kahkaha attım yarısına sinirlendim. Ay gerçekten ne insanlar var ya ahahah. Ağzım açık okudum resmen.
Bu arada kızlar kimler hangi şehirdeen?? Ben balıkesir.
Nasıl gıcık oldum ya lafa bak, tüplerini değil dilini bağlatsa yetermişBana diyordu doguma girerken hatirlat doktora soylucem tuplerimi baglasin cunku cok sukur ne zaman istesem hamile kalabiliyorum
Bende doguma girerken hatirlattim dogumdan cikti laf acilinca sordum ayyyyy unuttum yiaaa eheheh dedi
Benimde tüm ailem uzakta, sadece kv ile aynı şehirdeyiz. Keşke tersi olsaydı ama hayat işte.Cok sukur canim valla kendi ailem uzakta diye onlara bel bagliyordum ama sukur cocugumu tek basima buyuttum
Kv ile de gorusmuyorum kizi ugruna bizi gozden cikardi:) Allah buyuk ama cok buyuk ahimi aldilar korkmuyorlar da hic
bin sukur hic ahim yerde kalmadi simdiye dek
Bende öyle ayar oluyorumSu cocuguna dur yapma etme demeyip simarik yetistirenlere de ayar oluyorum heralde cok sevimli sempatik hareketler ve herkesce de tolere edilebilir zannediyorlar cocuklarini yeri geliyor insanlar kendi cocuguna katlanamiyor sen kimsin
Hmm beni de aramadılar demekki 24.hafta arayacaklar. 2 hafta sonra detaylı ultrason var gittiğimde doktora tekrar sorarım aşı tarihini, sağlık ocağı bana çok güven vermiyor nedenseBana 24.haftada vurulacaksin drdi canim seni aramadilarsa seninki de muhtemeln oyledir
Konuşmuştuk seninle daha önce sanırım. Merkezde oturuyorum ama bandırmalıyımBenimde aynı sol göğsüm gözle görülür büyük. Ben göğüslerim için radyolojiye gidiyorum ordaki doktorum bile şaştı memişlerime 7 aylik hamile göğsü şuan diye haha
Aa balıkesirin neresi canımm
Anladım canım inşallah o dozunda yan etkisi olmaz kolaylıkla geçer bu süreçteTabii randevu alsan daha sağlıklı olur…Doktora danışmakta fayda var.Ben de danışmıştım.20 de ilk dozdu yaptırdım.Nasipse neredeyse 25 gibi olurken ikinci doz dediler onu yaptıracağım.
Hahahha saç yolmadan daha etkili Allah’ın intikamını almasıO kadar cok istedim ki birilerinin onu yolmasini ahaha 2 yil once bi konuda gunahimi aldiginda dedim ki esime onun basina birsey gelmedigi surece ayni ortamda bulunmam
1 hafta sonra ayagini kirmisti platin takildio sekilde gecmis olsuna gitmistim
sağ gögsüm sol gögsümden büyük, koyu bölgemde sağ gögsümde büyük, cinsiyet kızKızlar sol gögüs sağdan büyükse kız, yada tam tersi ise erkek gibi hurafe varmış. Tutan var mı siz de? Bir de koyu bölgeside kızsa solda erkekse sağda büyük oluyormuş.
Kızlar bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gideceğim bakalım heyecanlıyım yine bu sefer göster kuzumm:)
Aaa doğru doğru memleketlimdinn :)Konuşmuştuk seninle daha önce sanırım. Merkezde oturuyorum ama bandırmalıyım
GünaydınnnnnHerkese günaydınlar kızlar bu arada güzel bir gün olsun :))
GünaydınnHerkese günaydınlar kızlar bu arada güzel bir gün olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?