Değil mi? Bana da artık öyle geliyor çünkü benimde erkek ama doktor kıza benziyor dedi yaniKuşum bunlar asla doğru değil benim bütün ama bütün belirtilerim erkek ve sonuç bebeğim kız olucak he tutan vardir ama bence oda şansa tutuyordur yani
Bana 24.haftada vurulacaksin drdi canim seni aramadilarsa seninki de muhtemeln oyledirBenim de 19 bitecek daha aramadilar ama arasinlar da istemiyorum ne kadar gec vururlarsa o kadar iyi
Benim de buna göre kiz olması çok netti ama erkekk . Artık hiç bir belirtiye aldanmamKızlar sol gögüs sağdan büyükse kız, yada tam tersi ise erkek gibi hurafe varmış. Tutan var mı siz de? Bir de koyu bölgeside kızsa solda erkekse sağda büyük oluyormuş.
Ben MersinMatmazel - Kıııızzz sen neler yaşamışsın yarısına kahkaha attım yarısına sinirlendim. Ay gerçekten ne insanlar var ya ahahah. Ağzım açık okudum resmen.
Bu arada kızlar kimler hangi şehirdeen?? Ben balıkesir.
Ben İstanbulMatmazel - Kıııızzz sen neler yaşamışsın yarısına kahkaha attım yarısına sinirlendim. Ay gerçekten ne insanlar var ya ahahah. Ağzım açık okudum resmen.
Hiç alakası yok ya benim bütün belirtilerim kızdı buna çin takvimi maya takvimi gibi hurafelerde dahil ama oğlum olacak. Sadece sağdan yumurtlamışım o erkek derlermiş ben de duymadım ama tam tersi olanlarda var bence bu da tesadüf. Rüyamda erkek bebek gördüm tek bu doğru çıktıKızlar sol gögüs sağdan büyükse kız, yada tam tersi ise erkek gibi hurafe varmış. Tutan var mı siz de? Bir de koyu bölgeside kızsa solda erkekse sağda büyük oluyormuş.
Kız benimki almayı bile akıl edemiyorMadem illa alacak ya seni de gotursun sen begen ya da sorsun neye ihtiyacin var nasil bir sey istersin ona gore alsin ya da en kotu begendigin seyin parasini versin sen al niye koca koca insanlar bunlari akil edemiyor anlamiyorum sanki o yollardan biz gectik
Hiç yan etkisi oldu mu peki canım?Ben ilk dozu oldum.
Ayyyy getir görümceni yolacamBana diyordu doguma girerken hatirlat doktora soylucem tuplerimi baglasin cunku cok sukur ne zaman istesem hamile kalabiliyorum
Bende doguma girerken hatirlattim dogumdan cikti laf acilinca sordum ayyyyy unuttum yiaaa eheheh dedi
Yaaa ben 19+5 im arayan soran yok aşı için18. Haftalikti 1. Yi vurduklarinda bir ay sonra gel 2. Dozu vuracağız dediler
Kaç haftalıksin haftan küçükse değişebilirDeğil mi? Bana da artık öyle geliyor çünkü benimde erkek ama doktor kıza benziyor dedi yani
Bende 21 im kimse aramadı 24 civarı arıyorlar sanıyordumYaaa ben 19+5 im arayan soran yok aşı için
Beni 17 de aradi yaptircak misin diyeBende 21 im kimse aramadı 24 civarı arıyorlar sanıyordum
O kadar cok istedim ki birilerinin onu yolmasini ahaha 2 yil once bi konuda gunahimi aldiginda dedim ki esime onun basina birsey gelmedigi surece ayni ortamda bulunmamAyyyy getir görümceni yolacam
11 de dedi. 15 de başka doktor şuan küçük belli olmaz dedi. Valla anlamadına göre kız diye düşünüyorum.Kaç haftalıksin haftan küçükse değişebilir
Sol göğsüm her zaman daha büyük ve kahverengilik solda aşırı fazla oldu şuan ama erkoKızlar sol gögüs sağdan büyükse kız, yada tam tersi ise erkek gibi hurafe varmış. Tutan var mı siz de? Bir de koyu bölgeside kızsa solda erkekse sağda büyük oluyormuş.
Olmadı.Hafif omuz ağrısı hepsi o.Bence risk almayıp yaptırmak lazım.Hiç yan etkisi oldu mu peki canım?
BalıkesirMatmazel - Kıııızzz sen neler yaşamışsın yarısına kahkaha attım yarısına sinirlendim. Ay gerçekten ne insanlar var ya ahahah. Ağzım açık okudum resmen.
Benimde ara ara kuyruk sokumunda oluyor ağrı oturamıyorum da kontrolüm 2 gün sonra detaylı için gidicem unutmazsam sorarım doktorabir de sağ kalçamda 3-4 haftadır hafif ağrı vardı, özellikle yokuş inerken, yataktan kalkarken son 2 gündür şiddetlendi yürürken çok zorlanıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?
Beni de bugün aradılar 20+3 haftaya gideceğim ilk doz içinYaaa ben 19+5 im arayan soran yok aşı için
Çok sevindim yan etki yapmamasına. Doktoruma danışacağım ben de çok erken haftalarda aramışlardı 20. Haftadan sonra dediler aşı için. Bir sonraki kontrolümde soracağım. Gitmeden arayıp bilgi vermek gerekiyor mu peki aile hekimine aşı için?Olmadı.Hafif omuz ağrısı hepsi o.Bence risk almayıp yaptırmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?