Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Benimde çekti anneme yaptıracam teryağlı yoğurtlu offff

Istedigin malzemeler dedigin rus salatasi kisir falan nasil kolay olabilir

kız
ay bilmiyorum ki yani burda söyledikkeri gibi ayaklarımı düz uzatıp elimle yokluyorum ama yok yani pıt pıt diye bahsedilen bir şey hissetmiyorum ben
Ay ben 17+4 te hiç hissetmiyorum hissetmiyorum diye gezinirken bir günde hissetmeye başladım ansızın oluveriyor herşey ama 16 küsür haftalarda da baloncuklar hissediyordum doğruymuş demek ki onlar daa

Ay ben 17+4 te hiç hissetmiyorum hissetmiyorum diye gezinirken bir günde hissetmeye başladım ansızın oluveriyor herşey ama 16 küsür haftalarda da baloncuklar hissediyordum doğruymuş demek ki onlar daa
şu ansızınlar beni de bi bulsa keşke acaba ben mi anlamıyorum diyorum bazen de

kız
ay bilmiyorum ki yani burda söyledikkeri gibi ayaklarımı düz uzatıp elimle yokluyorum ama yok yani pıt pıt diye bahsedilen bir şey hissetmiyorum ben
Baloncuk patlar gibi, bi noktaya çekiliyormuş gibi, ya da ritmik olarak kalp atışı gibi hissedersin. 15in sonundan beri hissediyorum ben tabi 2. Bebeğim o yüzden ne beklediğimi biliyorum ona rağmen başta doğru mu anlıyorum diye tereddüt ettim. Yan yatınca bi ağırlık hissi ve sanki karnıma özel yer çekimi hissediyorum gibi oluyodu sonra baloncuklara döndü. İlk bebeğimde de 18de hıçkırığını hissetmiştim. Yatmak ve bebeğe, karna odaklanmak lazım dikkat dağılınca anlaşılmıyor şu süreçte. Karışıyor hissi

Kızlar burda 2. Sezaryeni olacak olan var mı? Doğum tarihi 5 Şubat olsa da 40 haftayı görmeyeceğiz sezaryen sebebiyle beni ne bekliyor bilmiyorum ilkiyle farkı var mı

Ben 18. Hafta itibari ile her sabah uzanıp bekliyordum öyle ne zaman hissederim diye ama 19+5 de hissettim. Bence sende 1 hafta içinde hissedersin inşallah
ay inşallah yaaa
şu baloncuk patlar hissini bi hissettim gibi ama o daha çok bağırsak hareketi gibi geldi bana uzun uzun odaklanıyorum aslında ama pek bana mısın demiyor bugün doktor 1 haftaya hissedersin dedi bakalım ne zaman olacak

İyi akşamlar kızlar. Ben bugün karma aşı oldum şimdi yazılanları okuyunca nasıl tedirgin oldum anlatamam. Sanırım benim dışımda aşıyı yapan olmamış bide aşıyı yapan birine ‘olumsuz bişey olursa yaz ‘ diyen olmuş hayret ettim insan bir hamileye bunu nasıl söyler. Daha da stres yapsın diye mi??

Ben Ben oğlumda haziran grubundaydım,mayıs anneleri bizden daha aktifdi,ama ne olduysa,çocuklar olduktan sonra mayıs grubu çok pasifleşti,bizim gruba haka ara-sıra yazıyoruz,o grupta aylar sonra kimse yazar ya da yazmaz.
Benim oğlum telefona vakmama pek izin vermiyor,ben o yüzden sık-sık bakamıyorum.Oğlumda hiç bir yorumu kaçırmaz,bilgim olduğunda cevap yazardım.Grubumuzun en aktifleri çocuk olduktan bir kaç ay sonra kayboldular,böyle de ola biliyor.

Merhaba, olumsuz bi şey olursa yaz diyen benim yanlış anlaşılmışım sanıyorum . Yan etkileri vs konusunda söylemek istedim .Amacım tabi ki kimseyi üzmek, kırmak ya da strese sokmak değil ben de aynı yollardan geçiyorum ve sadece bilgilendirilmek istedim. Farketmeden kırdığım varsa da özür diliyorum art niyetle söylenen bi söz değil . Size de çok geçmiş olsun .

:)) bu sefer öğlen gidicem canım bakalım gösterir inşallah.

Hahahahha feda olsun kız ben hamileliğim boyunca nefret ettim tatlıdan ondan mı ki tatlıya tepki vermiyor şöyle acılı turşu mu yesem ohhh
Ayy ben de nefret ettim daha yeni yeni az biraz tadabiliyorum o da sevmiyor galiba ama turşu bol ekşili salata tuzlu salatalık vs çok yerdim onları denicem bir de

Kızlar burda 2. Sezaryeni olacak olan var mı? Doğum tarihi 5 Şubat olsa da 40 haftayı görmeyeceğiz sezaryen sebebiyle beni ne bekliyor bilmiyorum ilkiyle farkı var mı
ben oğlumu sezeryanla doğurdu şimdi karnımdaki bebişte sezeyan olacak benim ikincisi de ilki gibi olursa ilk hafta zor geçer mutlaka bir hafta da olsa bir yardımcı şart yanında ekstradan bakması için ben üç hafta annemde kalmıştım.

Günaydın kızlar bugün ben şok. Uyandım işe gitmek için giyinirken bir baktım 3 pantolonumda bana olmuyor. Önü kapanmadı. İnsanın birden göbeği çıkar mı ya :) Sadece dünden beri sağ tarafımda kasığımın biraz üstünde hafif kramlar hissetmiştim. Sanırım dün bebitom büyüme atağı geçirdi :)

Ara ara birde büyüme atağı geçiriyorlar benim 14.haftadan itibaren hiç bir şeyim olmuyordu pantolon şort hepsi sıkıyor rahatsiz ediyordu aylardır tulum ve elbise ile geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…