Benimde çekti anneme yaptıracam teryağlı yoğurtlu offffSizin yuzunuzden benim de canim manti cekti siradaki menum o olacak hatta el acmasi yapan yerlerden alacagim ahahshsh ama bugun menude daha once canimin cektigi bisey var o da kumpirkiz bunu caniniz cekerse yaparsiniz cok basit ben patatesleri haslayip yag ve kasarla borcamda eziyorum uzerine de istedigim malzemeler bitti gitti cok pratik oluyo deneyin bak
Istedigin malzemeler dedigin rus salatasi kisir falan nasil kolay olabilirSizin yuzunuzden benim de canim manti cekti siradaki menum o olacak hatta el acmasi yapan yerlerden alacagim ahahshsh ama bugun menude daha once canimin cektigi bisey var o da kumpirkiz bunu caniniz cekerse yaparsiniz cok basit ben patatesleri haslayip yag ve kasarla borcamda eziyorum uzerine de istedigim malzemeler bitti gitti cok pratik oluyo deneyin bak
Ben hazir garnitur koyuyorum kiz bi de konserve misir ketcap mayonezIstedigin malzemeler dedigin rus salatasi kisir falan nasil kolay olabilir
Yanina da sogannnUff hamsiyle istavrit için yanıyorum bennormalde de çok severim ama aklıma geldikçe ağzım akıyor
Ay ben 17+4 te hiç hissetmiyorum hissetmiyorum diye gezinirken bir günde hissetmeye başladım ansızın oluveriyor herşeykız
ay bilmiyorum ki yani burda söyledikkeri gibi ayaklarımı düz uzatıp elimle yokluyorum ama yok yani pıt pıt diye bahsedilen bir şey hissetmiyorum ben
Aynaya bakayım en iyisiBol bol aynaya bak telefon ekranına resmini koy
şu ansızınlar beni de bi bulsa keşkeAy ben 17+4 te hiç hissetmiyorum hissetmiyorum diye gezinirken bir günde hissetmeye başladım ansızın oluveriyor herşeyama 16 küsür haftalarda da baloncuklar hissediyordum doğruymuş demek ki onlar daa
Ben 18. Hafta itibari ile her sabah uzanıp bekliyordum öyle ne zaman hissederim diye ama 19+5 de hissettim. Bence sende 1 hafta içinde hissedersin inşallahşu ansızınlar beni de bi bulsa keşkeacaba ben mi anlamıyorum diyorum bazen de
Baloncuk patlar gibi, bi noktaya çekiliyormuş gibi, ya da ritmik olarak kalp atışı gibi hissedersin. 15in sonundan beri hissediyorum ben tabi 2. Bebeğim o yüzden ne beklediğimi biliyorum ona rağmen başta doğru mu anlıyorum diye tereddüt ettim. Yan yatınca bi ağırlık hissi ve sanki karnıma özel yer çekimi hissediyorum gibi oluyodu sonra baloncuklara döndü. İlk bebeğimde de 18de hıçkırığını hissetmiştim. Yatmak ve bebeğe, karna odaklanmak lazım dikkat dağılınca anlaşılmıyor şu süreçte. Karışıyor hissikız
ay bilmiyorum ki yani burda söyledikkeri gibi ayaklarımı düz uzatıp elimle yokluyorum ama yok yani pıt pıt diye bahsedilen bir şey hissetmiyorum ben
ay inşallah yaaaBen 18. Hafta itibari ile her sabah uzanıp bekliyordum öyle ne zaman hissederim diye ama 19+5 de hissettim. Bence sende 1 hafta içinde hissedersin inşallah
şu baloncuk patlar hissini bi hissettim gibi ama o daha çok bağırsak hareketi gibi geldi banaBaloncuk patlar gibi, bi noktaya çekiliyormuş gibi, ya da ritmik olarak kalp atışı gibi hissedersin. 15in sonundan beri hissediyorum ben tabi 2. Bebeğim o yüzden ne beklediğimi biliyorum ona rağmen başta doğru mu anlıyorum diye tereddüt ettim. Yan yatınca bi ağırlık hissi ve sanki karnıma özel yer çekimi hissediyorum gibi oluyodu sonra baloncuklara döndü. İlk bebeğimde de 18de hıçkırığını hissetmiştim. Yatmak ve bebeğe, karna odaklanmak lazım dikkat dağılınca anlaşılmıyor şu süreçte. Karışıyor hissi
Ben oğlumda haziran grubundaydım,mayıs anneleri bizden daha aktifdi,ama ne olduysa,çocuklar olduktan sonra mayıs grubu çok pasifleşti,bizim gruba haka ara-sıra yazıyoruz,o grupta aylar sonra kimse yazar ya da yazmaz.Günaydın kızlarrrbu anneler gruplarında en az konuşan grup biziz sanırım nasıl geçiyor günleriniz? Benim hem yoğun hem de endişeli geçiyor yine kendimi hiç hamile gibi hissetmediğim tüy gibi hissettiğim günler geçiriyorum bebek hareketlerini de algılayamıyorum sonuç olarak haftaya olan randevumu iple çekiyorum
Merhaba, olumsuz bi şey olursa yaz diyen benim yanlış anlaşılmışım sanıyorum . Yan etkileri vs konusunda söylemek istedim .Amacım tabi ki kimseyi üzmek, kırmak ya da strese sokmak değil ben de aynı yollardan geçiyorum ve sadece bilgilendirilmek istedim. Farketmeden kırdığım varsa da özür diliyorum art niyetle söylenen bi söz değil . Size de çok geçmiş olsun .İyi akşamlar kızlar. Ben bugün karma aşı oldum şimdi yazılanları okuyunca nasıl tedirgin oldum anlatamam. Sanırım benim dışımda aşıyı yapan olmamışbide aşıyı yapan birine ‘olumsuz bişey olursa yaz ‘ diyen olmuş hayret ettim insan bir hamileye bunu nasıl söyler. Daha da stres yapsın diye mi??
Çantamı çikolota doldurdum canım bugün gidicem tekrar :)))Nutellanin 600gr olanlarindan al yolda kasikla bari
:)) bu sefer öğlen gidicem canım bakalım gösterir inşallah.Ya hahahah canım birazda yor kendini hatta ben fazla ayakta kalıp yorulduğumda oturduğumda bebikomun hareket ettiğini hissediyorum ben hareketsiz olunca sanki oda hareketsiz kalıyor gibime geliyor :) yada aban öyle denk geldi bilmiyorum. Sabah erken saat yerine biraz öğleden sonra yada akşamüstü git bakalım :)
Ayy ben de nefret ettim daha yeni yeni az biraz tadabiliyorum o da sevmiyor galiba ama turşu bol ekşili salata tuzlu salatalık vs çok yerdimHahahahha feda olsunkız ben hamileliğim boyunca nefret ettim tatlıdan ondan mı ki tatlıya tepki vermiyor şöyle acılı turşu mu yesem ohhh
ben oğlumu sezeryanla doğurdu şimdi karnımdaki bebişte sezeyan olacak benim ikincisi de ilki gibi olursa ilk hafta zor geçer mutlaka bir hafta da olsa bir yardımcı şart yanında ekstradan bakması için ben üç hafta annemde kalmıştım.Kızlar burda 2. Sezaryeni olacak olan var mı? Doğum tarihi 5 Şubat olsa da 40 haftayı görmeyeceğiz sezaryen sebebiyle beni ne bekliyor bilmiyorum ilkiyle farkı var mı
Ara ara birde büyüme atağı geçiriyorlarGünaydın kızlar bugün ben şok. Uyandım işe gitmek için giyinirken bir baktım 3 pantolonumda bana olmuyor. Önü kapanmadı. İnsanın birden göbeği çıkar mı ya :) Sadece dünden beri sağ tarafımda kasığımın biraz üstünde hafif kramlar hissetmiştim. Sanırım dün bebitom büyüme atağı geçirdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?