Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Gerçekten buna mı çok diyor şaka mı? Bence gayet ayına göre ideal . Ben 59la hamile kaldım 64 su an kilom ve her gidişimde tartıyor doktor gayet iyi süper diyor

Kizlar ogluma hamileyken vitaminleri duzenli icmesemde haftada 1 2 gun unutuyordum sadece
Simdikinde simdiye kadar toplasam 10 hap icmemisimdir neden bilmiyorum unutuyorum bazen de icesim gelmiyor
vicdan yapiyorum sonra da

Şimdilik enerji konusunda sıkıntımız yok çok şükür ,hatta her sabah 4te saçma bi enerjiyle ayaktayım kızçem uykuyu sevmiyor galiba sadece beslenme konusunu takıyorum kafaya, ama inşallah bi sorun olmaz :) bi de diyorum herkes et,süt,bal mı yiyor imkanı olmayanlar napıyor yani

Ay dimi dimi bosuna moralimi bozdu. Daha yeni belli oluyor karnim cokta sevinmistim halbuki
Doktorunun karisi kilolu sanirim
Herkes ona kilolu geliyor olmali
Ben boyle mod dusuren doktora asla gitmem
Onceki hamilelikte son aylarda doktora kilo fazla mi aldim demistim
Ben 40 kg alan hastama bile kilo almissin demem
Sekeri tansiyonu yoksa sorun etmem moralini neden bozayim dogumdan sonra illaki verilir, belki odemdir
Suraya 15 dk muayeneye geliyor mutlu cikmali buradan, oncelik bebegin sagligi demisti
Boyle olmali doktor dedigin bence

Ayy Matmazelcimm sorma sorma sekerim tansiyonumda yok dusukler hatta. Ne guzel demis doktorun oyle Sukur bebis haftasiyla uyumluda ekstra stres yapmadim

Ay yok be hamile kalmadan önce yumurta tavuk et hepsine çok dikkat ederdim müthiş sağlıklı beslenirdim yeşillik vs de aynı şekilde.Simdi zorla yumurta yiyorum et tavuk zaten yok sadece köfte yersen yiyorum ilk zamanlar çok vicdan yaptım ama yiyemiyorum lokma ağzımda büyüyor yani , gönlünü ferah tut yalnız degislin yanii

Kızlar selam grubu okumak 1 saatimi aldı diyebilirim, çoğunlukla güldürdünüz Allah razı olsun her şeye ağlıyorum çünkü hormonlar tavan
Ben çalıştığım için grubu cidden unutuyorum hatta bazen wp mesajlarıma bile günler sonra dönebiliyorum burası da günler sonra aklıma geliyo ha girdim ha giricem derken de bi bakıyorum sayfalarca mesaj var baştan başlıyorum okumaya tabi herkes cevap verdiği için soru soranlara ben daha araya girmiyorum
Bu arada hareketleri ben pıt pıt şeklinde 16da hissetmeye başladım belki inanmayacaksınız ilk gebeliğim ama bence kişiden kişiye değişen bi durum zaten öyle olağanüstü bi hareket yoktu, bildiğim kadarıyla 28. Haftadan sonrası düzenli hareket almamız gerekiyormuş
Şuanda hareketleri dışardan görebiliyorum 19 itibariyle arttı, hareket ederken karnımı açıyorum eşimi her defasında çağırıyordum bi türlü göremiyordu bebek onu duyunca duruyor gibiydi hareketi kesiyordu neyseki dün akşam eşim de gördü yakaladık
Tetanoz için ben ikisini de olucam doktorum önerdi geçen sene ağustosta tetanoz oldum aslında ama yine de olmam gerektiğini söyledi
Diğer konular aklıma geldikçe yazarım gerçekten çok fazla mesaj vardı o yüzden gerideki konuları unuttum

allah beni ne etmesin çikolota yemeyi unuttum kahvaltı edip su içip gittim bacaklarını kapatmış ya yine göremedik en nazlısı çıktı benim bebiş cumaya bir daha gidicem bu sefer çikilotayla :))

Ya hahahah canım birazda yor kendini hatta ben fazla ayakta kalıp yorulduğumda oturduğumda bebikomun hareket ettiğini hissediyorum ben hareketsiz olunca sanki oda hareketsiz kalıyor gibime geliyor :) yada aban öyle denk geldi bilmiyorum. Sabah erken saat yerine biraz öğleden sonra yada akşamüstü git bakalım :)

Günaydın kızlar benimde kızım olacak inşallah
İsim konusunda biz de çok kararsızız
İpek
Birce
Defne
Umay
Güneş
İnci de vardı ama herkes şimdi inci koyuyor
Selin
Şimdilik bu isimler var aklımda sizce nasıl?sizin de isim önerilerinizi merak ediyorum

Kilo konusunda 60la başladım 19. Haftada randevumda 63tüm doktorum güzel gidiyor kilo almamışsın dedi yani bu zamanlarda bu kilo çok çok normal

ya canım benim ne o öyle gram hesabımı alıcaz. Doktor bana sakın kendini aç bırakma dedi mesela. Ara öğün dengeni kur gün içinde aksatma dedi. Eğer acıkıyorsan ye bence ya sanki 10-12 kilo almışsın gibi davranmasın doktorunda yani normal bence

Kizlar ogluma hamileyken vitaminleri duzenli icmesemde haftada 1 2 gun unutuyordum sadece
Simdikinde simdiye kadar toplasam 10 hap icmemisimdir neden bilmiyorum unutuyorum bazen de icesim gelmiyor
vicdan yapiyorum sonra da

Benimde demir ilacını içmek hiç içimden gelmiyor. Gün içinde erteliyorum sonra bir bakıyorum unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…