- 17 Temmuz 2021
- 8.718
- 27.133
- 498
Nutellanin 600gr olanlarindan al yolda kasikla bariallah beni ne etmesin çikolota yemeyi unuttum kahvaltı edip su içip gittim bacaklarını kapatmış ya yine göremedik en nazlısı çıktı benim bebiş cumaya bir daha gidicem bu sefer çikilotayla :))
Gerçekten buna mı çok diyor şaka mı? Bence gayet ayına göre ideal . Ben 59la hamile kaldım 64 su an kilom ve her gidişimde tartıyor doktor gayet iyi süper diyorSelam kizlarr dun kontrole gittim cok kilo almissin karbonhidrati azalt dedi doktor moralim bozuldu58.5 ile baslamistim sonra kilo vermistim 57 lere simdi 17+2 yim 60 olmusum cok mu gercekten moralim bozulduu istahim cok acildi hersey gozumun onunde ucusuyorr
Ay dimi dimi bosuna moralimi bozdu. Daha yeni belli oluyor karnim cokta sevinmistim halbuki17 haftada 1.5 kg almak mı fazlaay saçmalamasın bence nerdeyse yolu yarılamışsın bence çok normal 10 kilo alanlar var bu haftalarda
Şimdilik enerji konusunda sıkıntımız yok çok şükür ,hatta her sabah 4te saçma bi enerjiyle ayaktayım kızçem uykuyu sevmiyor galibaKuzu benim eşimin teyzesii su bile icemezmis 9 ay boyunca , bende bebekler nasıl beslendi dedim besleyici serum aliyormus biri 3 kilo doğmuş mesela.Hani zaten bu zamanlarda bizden sadece vitamin emiyorlar diye biliyorum oda seni çok halsiz yapar yani serum fikrini dusunebilirsin doktoruna danışıp çok bilgim yok ama aklıma geldi öyle yazayım dedim
Saka gibi bencedeeGerçekten buna mı çok diyor şaka mı? Bence gayet ayına göre ideal . Ben 59la hamile kaldım 64 su an kilom ve her gidişimde tartıyor doktor gayet iyi süper diyor
Neyseki yalnız değilmişim ya gerçekten her gün acaba acaba deyip duruyorum , sürekli karnımla konuşuyorum , bi de baya baya tepki bekliyorum sonra da kendime gülüyorumay inşallah ya bebeğim iyi mi acaba diye günler süren tedirginliklerden kurtulurum inşallah
Doktorunun karisi kilolu sanirimAy dimi dimi bosuna moralimi bozdu. Daha yeni belli oluyor karnim cokta sevinmistim halbuki
Ayy Matmazelcimm sorma sormaDoktorunun karisi kilolu sanirim
Herkes ona kilolu geliyor olmali
Ben boyle mod dusuren doktora asla gitmem
Onceki hamilelikte son aylarda doktora kilo fazla mi aldim demistim
Ben 40 kg alan hastama bile kilo almissin demem
Sekeri tansiyonu yoksa sorun etmem moralini neden bozayim dogumdan sonra illaki verilir, belki odemdir
Suraya 15 dk muayeneye geliyor mutlu cikmali buradan, oncelik bebegin sagligi demisti
Boyle olmali doktor dedigin bence
Sende doktora yoo 2 kg bile almis sayilmam verdigim kiloyu aldim de boz onuAyy Matmazelcimm sorma sormasekerim tansiyonumda yok dusukler hatta. Ne guzel demis doktorun oyle Sukur bebis haftasiyla uyumluda ekstra stres yapmadim
Ay yok be hamile kalmadan önce yumurta tavuk et hepsine çok dikkat ederdim müthiş sağlıklı beslenirdim yeşillik vs de aynı şekilde.Simdi zorla yumurta yiyorum et tavuk zaten yok sadece köfte yersen yiyorum ilk zamanlar çok vicdan yaptım ama yiyemiyorum lokma ağzımda büyüyor yani , gönlünü ferah tut yalnız degislin yaniiŞimdilik enerji konusunda sıkıntımız yok çok şükür ,hatta her sabah 4te saçma bi enerjiyle ayaktayım kızçem uykuyu sevmiyor galibasadece beslenme konusunu takıyorum kafaya, ama inşallah bi sorun olmaz :) bi de diyorum herkes et,süt,bal mı yiyor imkanı olmayanlar napıyor yani
Hissedicen annesi coook yakinnnnkız
ay bilmiyorum ki yani burda söyledikkeri gibi ayaklarımı düz uzatıp elimle yokluyorum ama yok yani pıt pıt diye bahsedilen bir şey hissetmiyorum ben
Kaldı ki rahim iki katına çıkıyor, kese büyüyor, plasenta var ,bebek var ,amniyon sıvısı var var Allah var e yemek zorundayız da yani bu doktor da ...Saka gibi bencedeeburayi bu yuzden cok seviyorum tesekkurler desteginiz icin
allah beni ne etmesin çikolota yemeyi unuttum kahvaltı edip su içip gittim bacaklarını kapatmış ya yine göremedik en nazlısı çıktı benim bebiş cumaya bir daha gidicem bu sefer çikilotayla :))
Hahhaah çok mantıklı gerçektennSende doktora yoo 2 kg bile almis sayilmam verdigim kiloyu aldim de boz onugunes kremi kullanin gormeyeli kirismissiniz de
Günaydın kızlar benimde kızım olacak inşallahGünaydın kızlar
Kız anneleri ben hala isim bulamadımerkenden seçmek istiyordum çünkü isme özel şeyler alıcam.
Eşimle birlikte karar vericez isme ama benim beğendiklerime hep bir benzetme yapıyor.
Ben Simay ismini seviyorum eşim diyorki SMILE ingilizce geliyor kulağa olmaz dedi
Ben Alina diyorum o erkek ismini andırıyor diyo.
Ben Aysima diyorum Ay la başlayan isimler komik diyo AaaaySima diye komiklik yapıyor.
Kötü olan tarafı da hepsinde haklı geliyor bana hahahaha
Sizin listenizde hangi isimler var? Belki ordan seçerim
Selam kizlarr dun kontrole gittim cok kilo almissin karbonhidrati azalt dedi doktor moralim bozuldu58.5 ile baslamistim sonra kilo vermistim 57 lere simdi 17+2 yim 60 olmusum cok mu gercekten moralim bozulduu istahim cok acildi hersey gozumun onunde ucusuyorr
Selam kizlarr dun kontrole gittim cok kilo almissin karbonhidrati azalt dedi doktor moralim bozuldu58.5 ile baslamistim sonra kilo vermistim 57 lere simdi 17+2 yim 60 olmusum cok mu gercekten moralim bozulduu istahim cok acildi hersey gozumun onunde ucusuyorr
Kizlar ogluma hamileyken vitaminleri duzenli icmesemde haftada 1 2 gun unutuyordum sadece
Simdikinde simdiye kadar toplasam 10 hap icmemisimdirneden bilmiyorum unutuyorum bazen de icesim gelmiyor
vicdan yapiyorum sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?