Şimdilik yakındaki devlet Hastanesi'ne gidiyorum ordaki doktorumdan çok memnunum. Ama hastane uygun değil bi de önceki doğumumu yaptıran özeldeki doktoruma gitmek istiyorum. Detaylıdan sonra gidicem kendisine. O bana daha net bilgi verir ama ben merak ediyorum çok ne bekliyo beni diye38 in sonlarına doğru alıyorlarmış ama ben 39 un ortaları istiyorum ocak olsun diye aksilik olmazsa inşallah:) aynı yerden açılıyor geri kalan şeylerde aynı diye biliyorum
Bir fark yaşamayız diye düşünüyorum arkadaşlarım daha kolay ve hızlı ayaklandıklarını söylüyorlar hatta. Bence vücuda tanıdık bir acı olacağı için olabilir:)) benim sat a göre ocağı görmem zor ama bende zorlayacağımŞimdilik yakındaki devlet Hastanesi'ne gidiyorum ordaki doktorumdan çok memnunum. Ama hastane uygun değil bi de önceki doğumumu yaptıran özeldeki doktoruma gitmek istiyorum. Detaylıdan sonra gidicem kendisine. O bana daha net bilgi verir ama ben merak ediyorum çok ne bekliyo beni diye
Her halükarda 40ı göreceğimizi sanmıyorum. Devletteki doktorum pek sıcak bakmadı normal doğuma. Tansiyon ve şekerden yana problemlerde var. Ocak içinde olacağı kesinde ne zaman olur bilmiyorum
Bugün benim de yemekten sonra yanmaya başladı ya ben de erken değil mi diye düşünmüştümArtık geceleri midem yanıyor ya bu kadar çabuk başlayacağını düşünmemiştim
Gaviscon vardı hamilelere özel ama 30 lu haftaları bi görseydik bari içmek için deyip sabrediyorumBugün benim de yemekten sonra yanmaya başladı ya ben de erken değil mi diye düşünmüştüm
Ben ilkinde de çok çabuk ayaklanmıştım gecesine diğer binada yoğun bakımda olan oğluma bakmaya yürüyerek gidebiliyodum ama zorla sandalyeyle götürdüler. Bi de ben genel anestezi olmuştum. Yan odamda spinal olan biri vardı. 2. Gecesinde hala zorla tutunarak yürüyordu bel ağrısından. Onunda etken olduğunu düşünüyorum. ilki 36+4te sezaryen olmuştu hamileliğin sonrası nasıl bişey bilmiyorumBir fark yaşamayız diye düşünüyorum arkadaşlarım daha kolay ve hızlı ayaklandıklarını söylüyorlar hatta. Bence vücuda tanıdık bir acı olacağı için olabilir:)) benim sat a göre ocağı görmem zor ama bende zorlayacağımNormal doğumu düşünmüyorum hiç ilki normal olsa normal isterdim yine ama ilki sezeryan olunca yine sezeryan istiyorum şimdi bide aşağı kısımlarımın derdiyle uğraşamam
38+5 de spinalle oldum hiç sorun yaşamadım spinal olup doğum esnasında beni uyutun dersen sakinleştirici ile bir güzel uyutuyorlarBen ilkinde de çok çabuk ayaklanmıştım gecesine diğer binada yoğun bakımda olan oğluma bakmaya yürüyerek gidebiliyodum ama zorla sandalyeyle götürdüler. Bi de ben genel anestezi olmuştum. Yan odamda spinal olan biri vardı. 2. Gecesinde hala zorla tutunarak yürüyordu bel ağrısından. Onunda etken olduğunu düşünüyorum. ilki 36+4te sezaryen olmuştu hamileliğin sonrası nasıl bişey bilmiyorumbi arkadaşımın yakınının 2. Sezaryeni 37-38 arası bi yerde olmuş. Tabi bu biraz önceki yaranın durumuna da bağlı.
Ben bi de bu bebekle oğlum arasında bi düşük yaşadım 14 haftalıktı. Orda açılma ve doğum sancısını yaşamış oldum. Korkmadım da değil
Belki de öyle bişeydir. Gece yürürken kadınla konuşuyorduk tutunarak yürüyordu o, ben aynı gün doğum yaptık sanmıştım 2. Günüm başım ve belim çok ağrıyo diyodu. Benim tansiyonum dirençliydi ilaca rağmen düşmedi acilen alındım doktor heyecan korku yaşarsan kontrol edemeyiz dedi. Bende genel oldum o yüzden. Şimdi de şekerim yüksek çıkıyor bi sıkıntı yaşamasakta. Tansiyonumda baştan beri dengesiz coraspin verdiler ondan beri güzel gidiyor çok şükür. İnşallah böyle devam eder biraz korkuyorum tansiyondan38+5 de spinalle oldum hiç sorun yaşamadım spinal olup doğum esnasında beni uyutun dersen sakinleştirici ile bir güzel uyutuyorlarKimisi bel ağrısı falan diyor o da olmadı bende şükür. Sanırım aşı vurma gibi elin hafifliği de önemli.
Bende aynı durumdan doğum yaptım ya bende bide idrarda protein kaçağı tespit ettiler yani preklamsi tanısı koydular sancım varken birden doğuruverdim ve tansiyonum doğum sonrası 1-2 ay düşmedi. Ekopirin verdiler bana işe yarar mı bilmiyorum ama inşallah zamanında sağlıkla doğururuzBelki de öyle bişeydir. Gece yürürken kadınla konuşuyorduk tutunarak yürüyordu o, ben aynı gün doğum yaptık sanmıştım 2. Günüm başım ve belim çok ağrıyo diyodu. Benim tansiyonum dirençliydi ilaca rağmen düşmedi acilen alındım doktor heyecan korku yaşarsan kontrol edemeyiz dedi. Bende genel oldum o yüzden. Şimdi de şekerim yüksek çıkıyor bi sıkıntı yaşamasakta. Tansiyonumda baştan beri dengesiz coraspin verdiler ondan beri güzel gidiyor çok şükür. İnşallah böyle devam eder biraz korkuyorum tansiyondan
Ay inşallah devamı olmazda gerek kalmaz kullanmayaGaviscon vardı hamilelere özel ama 30 lu haftaları bi görseydik bari içmek için deyip sabrediyorum
Benim bekarkende vardı zaten. Ama sebebini bulamadı doktorlar baya araştırıldı. Panik atakta geçirmiyorum öyle bi sorunda yok. Çalışırken, uyurken nerde ne şekilde olduğu belli olmuyodu. Hamilelikte de devlette 13-8,14-9lar çıksa bile bana hep dikkat et kontrol et diyip gönderdiler. Ta ki 30 haftada özeldeki doktora gidene kadar. Sadece o dikkate aldı onun dikkati de yetmedi geç kaldık tedaviye. O yüzden yine aynı doktora gidicem. Ama bu sefer herkes geçmişi anlatınca dikkate alıyor çok şükür. Başıma bela oldu tansiyon ciddenBende aynı durumdan doğum yaptım ya bende bide idrarda protein kaçağı tespit ettiler yani preklamsi tanısı koydular sancım varken birden doğuruverdim ve tansiyonum doğum sonrası 1-2 ay düşmedi. Ekopirin verdiler bana işe yarar mı bilmiyorum ama inşallah zamanında sağlıkla doğururuz
İyi gelmesine sevindim canım benimde böyle devam ederse doktoruma soracağım mutlakaYemeklerden sonra benim mide yanmam oluyor on gündür. Rennie çiğniyorum hemen rahatlatıyor. Doktorum günde 5 taneye kadar içebilirsin dedi. Bende tutmaya çalışıyorum kendimi ama 2 tane felan içiyorum günlük
Suyu çok için,kaaık ağrılarınız rahmin gerilmesinden dolayı ise faydası olacaktıt.Büyüdükçe mi oluyor agri yoksa endişe edip doktora yazayım mıaslında uzun süreli değil kısa kısa gelip gidiyor diye pek dikkate almıyorum da bazen ciddi bir ağrı oluyor
Peki idrar tahlili yapıyorlar mı yani protein kaçağı vs var mıBenim bekarkende vardı zaten. Ama sebebini bulamadı doktorlar baya araştırıldı. Panik atakta geçirmiyorum öyle bi sorunda yok. Çalışırken, uyurken nerde ne şekilde olduğu belli olmuyodu. Hamilelikte de devlette 13-8,14-9lar çıksa bile bana hep dikkat et kontrol et diyip gönderdiler. Ta ki 30 haftada özeldeki doktora gidene kadar. Sadece o dikkate aldı onun dikkati de yetmedi geç kaldık tedaviye. O yüzden yine aynı doktora gidicem. Ama bu sefer herkes geçmişi anlatınca dikkate alıyor çok şükür. Başıma bela oldu tansiyon cidden
Benim yanma degil de bazen yemekten sonra gaz sancisi gibi bi sanci giriyor yuruyorum ediyorum anca yarim saate geciyor cok yemekten mi bebekten mi neyden cozemedimBugün benim de yemekten sonra yanmaya başladı ya ben de erken değil mi diye düşünmüştüm
Demir ilacı markası değiştim ben en az kabız yapan feramatmış onu kullanıyorum ve de her gün içmiyorum 1-2 gün ara veriyorum sonra yine başlıyorum diğer türlü sonuçları sıkıntı oluyor bu hamileliğimde değil ama ilk hamileliğimde çok çektim hele doğum sonrası daha fazla oluyor. Allah şifa versinKızlar selam 20+3 deyim.hamileliğin başından bari kabızlık çekiyorum.demir ilacı kullanmaya başladığımdan beri daha fazla.doctorum duphalac verdi bir süredir kullanıyorum ama çok işe yaramadı bikaç gündür hemoroid ve kaşıntı başladı.aynı şeyi yaşayan varmı.denemediğim doğal yöntem kalmadı.
Geçmiş olsun canımMerhabalar kizlar herkes iyidir inşallah kısa bir tatil yaptım geldim pek ortalıkta yoktum idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve kum döktüm
19haftaligim 3haftadir gitmiyorum en son saglk ocagnda kalp atışı dinledik acaba keyfi nasılalışveriş yapsammi hala içimde şüphe var erkek derlermi diye
Valla ben 3 5 zibin aldim pembe morMerhabalar kizlar herkes iyidir inşallah kısa bir tatil yaptım geldim pek ortalıkta yoktum idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve kum döktüm
19haftaligim 3haftadir gitmiyorum en son saglk ocagnda kalp atışı dinledik acaba keyfi nasılalışveriş yapsammi hala içimde şüphe var erkek derlermi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?