Aynen başta çok karışıyor zaten o yüzden ayırt edilemiyor. Baloncuk hissinin konumuna dikkat etmek belki yardımcı olabiliray inşallah yaaa
şu baloncuk patlar hissini bi hissettim gibi ama o daha çok bağırsak hareketi gibi geldi banauzun uzun odaklanıyorum aslında ama pek bana mısın demiyor bugün doktor 1 haftaya hissedersin dedi bakalım ne zaman olacak
Annem yakın oturuyor ama çalışıyor. Kardeşim de öyle. Öyle arkamı yaslıyıcak kimse yok. Yardımcı olurlar tabiki izin alırlar ama gidip evinde kalayım zaten istemem. Eşimde var o da yardım eder. Merak ettiğim ilkinden farkı olup olmadığı. Daha mı zor geçiyor vs.ben oğlumu sezeryanla doğurdu şimdi karnımdaki bebişte sezeyan olacak benim ikincisi de ilki gibi olursa ilk hafta zor geçer mutlaka bir hafta da olsa bir yardımcı şart yanında ekstradan bakması için ben üç hafta annemde kalmıştım.
Aşıyı olan çok yakınım var bi şey olmaz Allahın izniyle zaten biz de tedbir için oluyoruz öyle düşün ben de olucam içini ferah tut canımİyi akşamlar kızlar. Ben bugün karma aşı oldum şimdi yazılanları okuyunca nasıl tedirgin oldum anlatamam. Sanırım benim dışımda aşıyı yapan olmamışbide aşıyı yapan birine ‘olumsuz bişey olursa yaz ‘ diyen olmuş hayret ettim insan bir hamileye bunu nasıl söyler. Daha da stres yapsın diye mi??
Ayy krizlikGünaydın kızlar bugün ben şok. Uyandım işe gitmek için giyinirken bir baktım 3 pantolonumda bana olmuyor. Önü kapanmadı. İnsanın birden göbeği çıkar mı ya :) Sadece dünden beri sağ tarafımda kasığımın biraz üstünde hafif kramlar hissetmiştim. Sanırım dün bebitom büyüme atağı geçirdi :)
Ben frederic patric kullanıyorum birinin önerisiyle almıştım R1 çok güzel sürekli kullandığım bu, L6 var o da ikinci kokum diyebilirim hatta bi parfümün muadili diyorlar ismi aklıma gelmedi trendyolda yorumlarda yazıyorlardı bunu sıkınca da çok sormuşlardı, bazı avmlerde var oralarda denenebilir ama istanbuldayım ben burada denk geldim başka şehirde misin bilmiyorum, Y4 de çok övdüler ama onu pek beğenmedimKizlar biraz konu disi olacak ama ben uzun zamandir kullandigim parfumumu degistiricem bugun gidip denicem birkac tane muadil alicam bargellodan falan bakarim boyle pudrali ferah koku kullanan onerisi olan var mi aranizda siz neler kullaniyosunjz benim eski kokularim good girl ve black opiumdu
Aşıyı olan çok yakınım var bi şey olmaz Allahın izniyle zaten biz de tedbir için oluyoruz öyle düşün ben de olucam içini ferah tut canım
Ayy krizlikpantolon genişletmek için ek parçalar satılıyor onlar işe yarayabilir belki bi süre daha, ben hamile pantolonu aldım daha gelmedi kargoda asla istemiyordum onları giymeyi ama karnım öne top gibi gidiyo
Sagol canim bunlara bakayim orijinal ismini biliyor musun bargello disinda baska yerlerde kodlari farklidir belkiBen frederic patric kullanıyorum birinin önerisiyle almıştım R1 çok güzel sürekli kullandığım bu, L6 var o da ikinci kokum diyebilirim hatta bi parfümün muadili diyorlar ismi aklıma gelmedi trendyolda yorumlarda yazıyorlardı bunu sıkınca da çok sormuşlardı, bazı avmlerde var oralarda denenebilir ama istanbuldayım ben burada denk geldim başka şehirde misin bilmiyorum, Y4 de çok övdüler ama onu pek beğenmedim
Evet kumaş gibi olanlar var trendyolda görmüştüm bayağı da rahat demişler sen her gün dışardaysan değişiklik şart gibi duruyoBu arada ilk doğumum olacağı
Dolabımı değiştirme vaktim gelmiş benim sanırım :) işim gereği resmi giyiniyorum. Hamile pantolonu bakıcam ama kumaş gibi olanları var mı acaba bir araştıracağım artık :/
Rica ederimmSagol canim bunlara bakayim orijinal ismini biliyor musun bargello disinda baska yerlerde kodlari farklidir belki
Ben mad parfume dan aşırı memnunum . Sürekli zaten ikincisi %50 kampanyasında oluyor . Hem kalıcı ferah kokular . 2 yıldır hiç değiştirmedimKizlar biraz konu disi olacak ama ben uzun zamandir kullandigim parfumumu degistiricem bugun gidip denicem birkac tane muadil alicam bargellodan falan bakarim boyle pudrali ferah koku kullanan onerisi olan var mi aranizda siz neler kullaniyosunjz benim eski kokularim good girl ve black opiumdu
Ben yıllardır versace crystal noir kullanıyorum öneririm canım. Vücut spreyi olarak da Victorias secret i çok beğeniyorum velvet petals. Ama muadil değil yani kodlarını bilmiyorum.Kizlar biraz konu disi olacak ama ben uzun zamandir kullandigim parfumumu degistiricem bugun gidip denicem birkac tane muadil alicam bargellodan falan bakarim boyle pudrali ferah koku kullanan onerisi olan var mi aranizda siz neler kullaniyosunjz benim eski kokularim good girl ve black opiumdu
Kac dakika suruyor tok mu gittin ac miKizlar ben bugün detaylı ultrason yaptırdım. Çok şükür her şey normal bebekte bir sıkıntı yok maşallahsadece plesantam ondeymis brnim ama doktor 24. Haftada yukarda olmasını bekleriz 4 hafta sonra gel bakalım hala asagidaysa kanaman olur normal doğum yapamazsın dedi. Annemde şeker hastalığı olduğu için şeker yükleme testi yaptırman lazim dedi 4 hafta sonra onu da yaptıracam Allah'ın izniyle
Yok gelmemi ve gelmeden önce çikolata yememi söyledi doktor. Gittik zamanında ama tam 4 saat sürdü bizim bebiş çok nazlı ve inat çıktı bir türlü doktorun istedigi pozisyona dönmedi tam 4 defa girdik çıktık doktora . Yani bir alde yarım saat filan sürüyor.Kac dakika suruyor tok mu gittin ac mi
38 in sonlarına doğru alıyorlarmış ama ben 39 un ortaları istiyorum ocak olsun diye aksilik olmazsa inşallah:) aynı yerden açılıyor geri kalan şeylerde aynı diye biliyorumKızlar burda 2. Sezaryeni olacak olan var mı? Doğum tarihi 5 Şubat olsa da 40 haftayı görmeyeceğiz sezaryen sebebiyle beni ne bekliyor bilmiyorum ilkiyle farkı var mı
Gece aynısını yaşadım ya tam dalıyorum içerde parti var adetaBu arada bebek hareketi henüz hissetmeyenler lütfen üzülmesin ben bu gece bebeğin hareketlerinden uyuyamadım çıldırdım resmen sağa dönüyorum yok sol yok kalkıyorum yatıyorum bi türlü olmadı 3 yastıkla uyuyorum zaten ona rağmen hiç memnun kalmadım sürekli hareket halindeydi baskı falan da yapıyo bi ara hıçkırıyordu sanırım belli aralıklarla düzenli şekilde orası irkiliyordu bi tık üzüldüm de yalan yok
H&m nin mama serisinde var canımBu arada ilk doğumum olacağı
Dolabımı değiştirme vaktim gelmiş benim sanırım :) işim gereği resmi giyiniyorum. Hamile pantolonu bakıcam ama kumaş gibi olanları var mı acaba bir araştıracağım artık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?