Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Kızlar sağlık ocağından aradılar dün tetenoz be boğmaca aşısı için çağırdılar ne yapacağım kararsız kaldımm

Kızlar sağlık ocağından aradılar dün tetenoz be boğmaca aşısı için çağırdılar ne yapacağım kararsız kaldımm
Tetenoz yapiliyor ama bogmacayi ilk defa duyuyorum hamilelikte yapılacağını ama ben tetenozuda yaptırmayı düşünmüyorum

Benim yanma degil de bazen yemekten sonra gaz sancisi gibi bi sanci giriyor yuruyorum ediyorum anca yarim saate geciyor cok yemekten mi bebekten mi neyden cozemedim
Çok yemekten olabilir bazen bana da oluyor dediğin gibi hareket ediyorum bende rahatlıyorum sanki belki de yemekle alakası da yoktur

Tetenoz yapiliyor ama bogmacayi ilk defa duyuyorum hamilelikte yapılacağını ama ben tetenozuda yaptırmayı düşünmüyorum
Bence düşünmüyorum ama kararsız kaldım artık güvenemiyorum tüp bebek yapan doktorum gerek yok yaptırmana gerekli değil dedi takip eden doktorum yaptırmamı öneriyor

Geçmiş olsun kızdır kız değişmez

Kızlarrr hala isim bulamadık kız ismi kolay bulunur diye düşünüyordum hep ama inanılmaz zorlanıyoruz isim bulan var mı fikir verin bize

Kızlar 21 haftadayım detaylım da yapıldı fakat günüm günümü tutmuyor bugün kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uykum var niye böyle oluyor aynı durumu yaşayan var mı

Bir sonraki kontrol ne zaman yine bekle onu detaylı ultrason geliyor ben sanmıyorum ama soru işaretini olmasın kafanda seninde
20haftalikta gel demişti ama bn bu hafta içine randevu aldım 19+1 şuanda , detaylı için gün felan özelde nasıl oluyor blmiyorum gittigimde detaylı icin gün belirlenir herhalde

Kızlar 21 haftadayım detaylım da yapıldı fakat günüm günümü tutmuyor bugün kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uykum var niye böyle oluyor aynı durumu yaşayan var mı
Valla benimde çok uykum geliyo gün içinde uyuyorum sizin cinsiyet neydi kız bebekler böyle yapıyor sanırım bazı kişilerde

Kesinlikle feramat en az kabız yapan olabilir çünkü beni ishal yapmıştı

Kizlar icin kiyafet cok 20 haftalik olcaz nerdeyse artik belli yani cinsiyetler ya
Eveet yolu yariladik Yaa resmeen kıza alincak çok şey var oglanlardan biseyde kalmadı bebek dusunmeyince alıncak çok var şimdi bide okul acilcak masraflar var oglanlara ya kizceye her ay bikac sey alıp tamamlayim eksikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…