Tetenoz yapiliyor ama bogmacayi ilk defa duyuyorum hamilelikte yapılacağını ama ben tetenozuda yaptırmayı düşünmüyorumKızlar sağlık ocağından aradılar dün tetenoz be boğmaca aşısı için çağırdılar ne yapacağım kararsız kaldımm
Çok yemekten olabilir bazen bana da oluyor dediğin gibi hareket ediyorum bende rahatlıyorum sanki belki de yemekle alakası da yokturBenim yanma degil de bazen yemekten sonra gaz sancisi gibi bi sanci giriyor yuruyorum ediyorum anca yarim saate geciyor cok yemekten mi bebekten mi neyden cozemedim
Bence düşünmüyorum ama kararsız kaldım artık güvenemiyorum tüp bebek yapan doktorum gerek yok yaptırmana gerekli değil dedi takip eden doktorum yaptırmamı öneriyorTetenoz yapiliyor ama bogmacayi ilk defa duyuyorum hamilelikte yapılacağını ama ben tetenozuda yaptırmayı düşünmüyorum
Geçmiş olsunMerhabalar kizlar herkes iyidir inşallah kısa bir tatil yaptım geldim pek ortalıkta yoktum idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve kum döktüm
19haftaligim 3haftadir gitmiyorum en son saglk ocagnda kalp atışı dinledik acaba keyfi nasılalışveriş yapsammi hala içimde şüphe var erkek derlermi diye
İnşallah değişmez Degişti diyenler olunca bende tereddütte kalıyorum yaGeçmiş olsunkızdır kız değişmez
Teşekkür ederim herkese sağlıkli gunlerrGeçmiş olsun canımKızdır o ya değişmez
Bende aldım birkactane ama devam edsemmi napsamValla ben 3 5 zibin aldim pembe mor
Bir sonraki kontrol ne zaman yine bekle onu detaylı ultrason geliyor ben sanmıyorum ama soru işaretini olmasın kafanda senindeİnşallah değişmez Degişti diyenler olunca bende tereddütte kalıyorum ya
20haftalikta gel demişti ama bn bu hafta içine randevu aldım 19+1 şuanda , detaylı için gün felan özelde nasıl oluyor blmiyorum gittigimde detaylı icin gün belirlenir herhaldeBir sonraki kontrol ne zaman yine bekle onu detaylı ultrason geliyor ben sanmıyorum ama soru işaretini olmasın kafanda seninde
Valla benimde çok uykum geliyo gün içinde uyuyorum sizin cinsiyet neydi kız bebekler böyle yapıyor sanırım bazı kişilerdeKızlar 21 haftadayım detaylım da yapıldı fakat günüm günümü tutmuyor bugün kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uykum var niye böyle oluyor aynı durumu yaşayan var mı
Kız canım. Valla bugün ayrı bir uykum var kafamı kaldıramadımValla benimde çok uykum geliyo gün içinde uyuyorum sizin cinsiyet neydi kız bebekler böyle yapıyor sanırım bazı kişilerde
Kizlar icin kiyafet cokBende aldım birkactane ama devam edsemmi napsameşimde küçük bir pembis ayakkabı kurdeleli çorap almış çok güzel çok tatlisler
Prilam kullanirken cok uyku yapiyodu banaValla benimde çok uykum geliyo gün içinde uyuyorum sizin cinsiyet neydi kız bebekler böyle yapıyor sanırım bazı kişilerde
Ama ben oglanlarda böyle değildim ya bana bu kz böyle yaptıPrilam kullanirken cok uyku yapiyodu bana
Simdi de uyuyamiyorum zor uyuyorum
Cinsiyetle alakasi yok yahu
Kesinlikle feramat en az kabız yapan olabilir çünkü beni ishal yapmıştıDemir ilacı markası değiştim ben en az kabız yapan feramatmış onu kullanıyorum ve de her gün içmiyorum 1-2 gün ara veriyorum sonra yine başlıyorum diğer türlü sonuçları sıkıntı oluyor bu hamileliğimde değil ama ilk hamileliğimde çok çektim hele doğum sonrası daha fazla oluyor. Allah şifa versin
Eveet yolu yariladik Yaa resmeenKizlar icin kiyafet cok20 haftalik olcaz nerdeyse artik belli yani cinsiyetler ya
Uyuyalim ya sonra uytmucaklarKız canım. Valla bugün ayrı bir uykum var kafamı kaldıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?