- 30 Temmuz 2025
- 195
- 103
- 18
- 29
Evet ilk önce organı göstermesi lazm yoksa inanmayalmBenim doktor erkek dedi hatta parti bile yaptık ama içimde bir kurt vardı nedense burada da görünce ve geçen gün bir arkadasim yazmış gittigi doktor da epey unlu ve isinde cok iyi o bile 5 ay boyunca erkek demis durmus 6 ay sonunda kiz cikmisdetayliyi bir bekleyeyim en iyisi dedim çünkü doktorum bana hiç göstermedi erkek dedi geçti. Perinatoloğa gidince ilk önce organını gösterin bana diyeceğim
Ederim inşallahOo süper bu hafta gidiyorsan haberdar et bizi
Herkes görmüş vallahi bir ben görmedimEvet ilk önce organı göstermesi lazm yoksa inanmayalmiki çizgi gördük iki kere kız dedi bakalm neler olacak
Yaaa maşallahKızlar kızlaaar yarın 21+0 gireceğim ve su an bildiğiniz bebeğimi gördüm çok güzeldi hala ağlıyorumelim karnimda otururken elimde çok güçlü bir itme hissettim sağ tarafımda kıpır kıpır oynadı çok güzeldi, darısı en kısa sürede size olsun
Ya evett konuşurken yine bu kadar erken olacağını hiç düşünmedim çok şaşkınım şu an çok güzel bir şeymişYaaa maşallahdaha geçen konuşmuştuk ne güzel kendini hissettirdi
Yaa niye göstermedikii sn nezaman gitcenHerkes görmüş vallahi bir ben görmedimsenin de değişmez heralde artık 2 kere az değil
Yaa çok tatlısın sağlıkla alalımda bebişleri kimseyi dinlemeBugün tam 21 bitti. Bebiş geçen hafta 344 gram çıktı, ben 8 kilo aldımoldum olası zayıf olduğum için garip geliyor bana. Etraftan hep yüzün dolmuş çok güzel olmuşsun diye olumlu yorum alıyorum ama daha doğuma çok var, asıl kilo alma zamanları gelmedi
Kimse bu konuda yorum yapmasın istiyorum olumlu ya da olumsuz. Bugün aceleyle ev şortumu giyerken poposu kocaman yırtılmış asla farketmemişim. Eşim sarılırken elini bi attı bu nee diye, arka taraf açıktakahkahalarla güldü ve koca g.tlü seni dedi. Bi zoruma gitti, hüngür hüngür ağladım adam da şok böyle saçma sapan şeylere bazen bi anda çok ağlıyorum, sonradan kendime ben de şaşıyorum. Dramaya bak altı üstü s bedenden m’ye geçtik sanki ağır yaşamlar çekiyoruz
Gönlüne göre olsun inşallahYaa niye göstermedikii sn nezaman gitcenevet 2 gördük ama 3olsunn ya bdha desinn kız dye
Evett yassıydı birden bire top gibi oldu ve haliyle birden büyüdü eşim şok olduKizlar ya karni cok sisen var mi
7aylik gibi karnim
BenKizlar ya karni cok sisen var mi
7aylik gibi karnim
Benn ikinci diye sanırım ya yarın iş başlıyor millet şok olacakKizlar ya karni cok sisen var mi
7aylik gibi karnim
Doğum iznine mi ayrilacaksin diyorlar ya bazen aşırı çıkıyorBenn ikinci diye sanırım ya yarın iş başlıyor millet şok olacak
Ogrenince bizi de bilgilendir canimmHadi ya bende yaptırmam diye düşünüyordum. Cumartesi günü perinataloğa sorayım o ne diyecek
Benim de 3.ayda cikmisti zaten simdiden giyecek bir sey kalmadi hamile taytlari bile darliyor esiminkiler de olmayacak yakinda zatenKizlar ya karni cok sisen var mi
7aylik gibi karnim
Aşırı bol bir elbise giyip alıştırarak gideyim diyorum hahahDoğum iznine mi ayrilacaksin diyorlar ya bazen aşırı çıkıyor
O zaman da ayyy ne kadar kilo almışsın diyeceklerAşırı bol bir elbise giyip alıştırarak gideyim diyorum hahah
Aman herkes bir şey diyor ya zaten hamile olmak suçO zaman da ayyy ne kadar kilo almışsın diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?