Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Bende 12 ile öğrenmiştim tam 10 gün sonra kan verdim 2500 küsür olmuştu ama kalp atışını duyana kadar insan inanamiyor :) demem o ki hem kendi sagligin için hem bebiş icinnnn erkenden bırakmaya calis canimm
Ay inşallah bende yarın böyle güzel artışlar yaşarım
Geçtiğimiz ağustos ayında kürtaj oldum ben kalp durması sonucu o zaman aslında bıraktım gibi bişey olmuştu şimdi ister istemez etkileniyorum idrak edemiyorum o yüzden bu zorlanmam yarın hayırlı haberle adim atacağım inşallah

Ya ama başka bir hastanede yaptırmak zorunda kaldım genelde aynı yerden yaptırın diyorlar ya referans falan mı farklı bilmiyorum. Regle de 2 gün var sonuç iyi mi güne göre de
Yani bazen farkediyor bazen farketmiyor kaç çıktığından ziyade iki günde bir artış nasıl olacak o önemli bu verdiğiniz yerde iki gün sonra verin yeniden inşallah sağlıkla geçer süreciniz benimde 4 kala çıktı 45 ama mesela burada benimle aynı sat tarihinde olan başka biri 2 bin küsürlerde çıktı ben ovü takibi yaptım geç yumurtladım muhtemelen ondan ama dediğim gibi değerden ziyade artış önemlisi

İştah baya açılıyo bence zor biraz kilo vermek, bulantılar başlarsa işler değişir tabi o dönemde baya kilo veren oluyor

Kızlar ben de artık aranızdayım 6 haftalık hamileyim 4+3te öğrendim ama doktorum sadece ilk gün beta bakti bir daha bakmadı neden diye çok merak ediyorum sormayı da unuttum

Bir daha gideyim mi peki beta için ya da kadın doğuma ne zaman gideyim

Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Tabiki fikre kendimi alistirmistim uzülduk cok.şükür ki 2 evladım daha var.Allahim onlara saglik versin

Bir daha gideyim mi peki beta için ya da kadın doğuma ne zaman gideyim
İki gün sonra kan verin yeniden artış takibi yapın. Şimdi kadın doğuma gitsenizde bişey yapamaz hcg niz bin civarında olduğunda vajinal ultrason ile keseyi görür 3 bin 5 bin civarı karından ultrason ile görür

Bende 6+0 kaç gündür bulantı yaşıyorum yarın ilk kontrolüm var bakalım ne bekliyor beni

Arkadaşlar bugün bir lekelenmem oldu 5 arti 5 bugun normalde dr a gittim kan verdim betam gerilemis sanirim dusuk mü oluyorTam fikre alistirmistim kendimi simdide bu
Kimyasal gebelik gecirdim aynen öyle beta düşüşe geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…