- 18 Mayıs 2025
- 101
- 65
- 13
- 28
Ay evet bende alarmdan önce uyanıyorum demek sebebi bu muymuşkızlar sizinde uyku düzeniniz değişti mi ya sabahın köründe uyanıyorum geç yatmama rağmenüstelik daha 4+3üm
Maddi durumun varsa bende Emsey hastanesini öneriyorum canimGebelik takip ve doğum için öncelikli olarak Kartal,Pendik civarında tecrübe edip önerebileceğiniz Doktor/Hastane var mıdır acaba ?
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım kolayliklar versin gönlüne göre hayırlı vakitte yeniden nasip olsun3.gebelik 132 beta ile ogrendim 550 lere cikmisti az evvel dr dan geldim 350 ye dusmus kanamam basladı maalesef düşük ile sonuçlandı
Bende 12 ile öğrenmiştim tam 10 gün sonra kan verdim 2500 küsür olmuştu ama kalp atışını duyana kadar insan inanamiyor :) demem o ki hem kendi sagligin için hem bebiş icinnnn erkenden bırakmaya calis canimmTabi öyle içmen bırakırken daha kolay olmuştur yavrum 13 senedir günde iki pakete varana kadar sürekli içiyorum. Bir anda bırakmak nedense o kadar zor geliyor ki benimde çevremde hep içiyordu arkadaşlarım maşallah sağlıklı doğurdular ama diyorum hep ona olan bana olacak diye bişey yok diye sanırım ben daha idrak edemedim o yüzden olabilir bilmiyorum sat 12 geçen hafta salı 45 değerle öğrendim yaşadığım yerde haftanın belirli günleri kan alınıyor yani yarın tam bir hafta sonra verebileceğim bir arttığını görseydim dank edecek gibi belirtimde yok denecek kadar az oluyor ondan sanırım aslında çok istiyorum bırakmak işte senin normalde içtiğim dediğin halin kadar içiyorum günde 3 falan yarın hayırlısıyla sonucu iyi alırsam bırakacağım sanırım neden yarı yarıya bir ihtimal de sağlığını riske atayım ki yani demi
En son betan kaçtı kuzumsat 10 Nisan şuan 5+4 görünüyor bebiş ne zaman gitmeliyim keseyi görmek için
O dert bendede var niye ki ya daha bulantılar başlamadıBeeeennn.zaten kilolu hamile kaldım.5 haftaligim doymak bilmiyorum resmen.hamilr kalmadan önce asla bu kadar yemiyirdum.midem kaziniyor sürekli
132 sonuç aldıgınızda kaç haftalıktı3.gebelik 132 beta ile ogrendim 550 lere cikmisti az evvel dr dan geldim 350 ye dusmus kanamam basladı maalesef düşük ile sonuçlandı
Aynen vallaKız maşallah Ocak anneleri olarak aramızda bulantı yaşayan yok sanırım
Allah sabrını versin kuzum en kısa zamanda daha güzelleri senin olsun inşallah3.gebelik 132 beta ile ogrendim 550 lere cikmisti az evvel dr dan geldim 350 ye dusmus kanamam basladı maalesef düşük ile sonuçlandı
234 çıkmıştıEn son betan kaçtı kuzum
Çok şükür nazar etmeyelim kendimizeKız maşallah Ocak anneleri olarak aramızda bulantı yaşayan yok sanırım
Ya ama başka bir hastanede yaptırmak zorunda kaldım genelde aynı yerden yaptırın diyorlar ya referans falan mı farklı bilmiyorum. Regle de 2 gün var sonuç iyi mi güne göre deGayet iyi değeriniz
beta takibi yaptirmadiniz mi doktora gittiginiz de mi olctuler benimde beta kontrolu yaptiracak kadar isten izin alamam direk doktora gitmeyi planliyorum da 1 gun gecikmeyle 802 cikti bu aradaBende 12 ile öğrenmiştim tam 10 gün sonra kan verdim 2500 küsür olmuştu ama kalp atışını duyana kadar insan inanamiyor :) demem o ki hem kendi sagligin için hem bebiş icinnnn erkenden bırakmaya calis canimm
Senin iyi çıkmış benim 2 gün kala 12 çıkmıştı.Acikcasi şöyle beta takibi yapmadım strese sokmak istemedim kendimi 2 kere vermiş oldum değer yeterli geldi zaten bence vermene gerek yok direk randevu alıp doktora git zaten keseyi görürsün bu değerle.Ögreneli ne kadar oldubeta takibi yaptirmadiniz mi doktora gittiginiz de mi olctuler benimde beta kontrolu yaptiracak kadar isten izin alamam direk doktora gitmeyi planliyorum da 1 gun gecikmeyle 802 cikti bu arada
Görebileceğini düşünüyorum ama234 çıkmıştı
Ayyy nigdelimisin canım bende nigdeliyin ,Sat göre 6+4 ama
doktora göre 5+5 canım saol çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?