Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
3.gebelik 132 beta ile ogrendim 550 lere cikmisti az evvel dr dan geldim 350 ye dusmus kanamam basladı maalesef düşük ile sonuçlandı
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım kolayliklar versin gönlüne göre hayırlı vakitte yeniden nasip olsun

Kızlar bu süreçte biraz kilo verme şansımız var mı ya en azından ilk 3 ay sonra mecbur alacağız zaten.. Fazla kilo almak istemiyorum ama kilo vermeye çalışırken de bebek zarar görsün istemem siz nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz

Bende 12 ile öğrenmiştim tam 10 gün sonra kan verdim 2500 küsür olmuştu ama kalp atışını duyana kadar insan inanamiyor :) demem o ki hem kendi sagligin için hem bebiş icinnnn erkenden bırakmaya calis canimm

Kizlar calisiyorum izin alip beta bakgirma sansim yok adetim 1 gun gecikince 802 cikmisti 2 gune bir kan vermesem bi sorun olur mu kimisine 700 betayken hemsire tekrar verme gerek yok demis

Bende 12 ile öğrenmiştim tam 10 gün sonra kan verdim 2500 küsür olmuştu ama kalp atışını duyana kadar insan inanamiyor :) demem o ki hem kendi sagligin için hem bebiş icinnnn erkenden bırakmaya calis canimm
beta takibi yaptirmadiniz mi doktora gittiginiz de mi olctuler benimde beta kontrolu yaptiracak kadar isten izin alamam direk doktora gitmeyi planliyorum da 1 gun gecikmeyle 802 cikti bu arada

beta takibi yaptirmadiniz mi doktora gittiginiz de mi olctuler benimde beta kontrolu yaptiracak kadar isten izin alamam direk doktora gitmeyi planliyorum da 1 gun gecikmeyle 802 cikti bu arada
Senin iyi çıkmış benim 2 gün kala 12 çıkmıştı.Acikcasi şöyle beta takibi yapmadım strese sokmak istemedim kendimi 2 kere vermiş oldum değer yeterli geldi zaten bence vermene gerek yok direk randevu alıp doktora git zaten keseyi görürsün bu değerle.Ögreneli ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…