Hazirlikli ol ozamanSenin baslaması normal canım benim daha 6 haftalık kasık agrısı var hafif oda bugun basladı baskada bişey yok bakalım haftaya neler olacak
Ayy yavaştan geliyor mu o zaman bizimki deBenimde basta oyleydi snra birden bulanti fazla oldu ama kusturmadi daha surunduruyor sadece
Anladım canım hayırlı olsun44.4 çıktı benim regle 2 gün var
Cocuk bakmak zor demslerdi ama hamilelikte cok zor dememslerdi ben smdiden pes ettmKorkutma bizi
Evet aman insallah herksn rahat gecer ck kotuyum ben hep uzaniyorumAyy yavaştan geliyor mu o zaman bizimki de
Öyle daha güzel ama beklemediğimiz kafamızda Kuramadığımız andaAynı benimde yoktu valla
Ben bide normaldede kokuya hassasımCocuk bakmak zor demslerdi ama hamilelikte cok zor dememslerdi ben smdiden pes ettm
Ah tez zamanda geçer inşallah sağlıkla bebeklerimiz gelsinEvet aman insallah herksn rahat gecer ck kotuyum ben hep uzaniyorum
Aynen ya rabbim onları koklamayı nasip etsin bize inşallah öpelim koklayalım bugünleri unuturuz zatenÖyle daha güzel ama beklemediğimiz kafamızda Kuramadığımız anda
Suan buzdolabini burnmu kapatark aciomBen bide normaldede kokuya hassasım
Yaa bunu okuyunca içim tuhaf oldu burnum sızladı amiiinnnAynen ya rabbim onları koklamayı nasip etsin bize inşallah öpelim koklayalım bugünleri unuturuz zaten
Canım genelde aciller almıyor karnım ağrıyordu şu bu uyduruyor kadinlar mecbur ama o da işe yaramaz diyorsan sağlık ocağından verYa acilde biz beta artışına bakmıyoruz diyor bugün zar zor verdim almıyorlardı
Bendede cok fazla 7 haftadayiz ultrasona gore 2 haftadir uyyamiyorum bile bas dönmesi fazla mise bulantisi sabahlari ve mide bosken cok fazlaBende niye basladi artk ne is yapabiliyorm ne birse yiyebiliyor herseyden tiksinmeye basladim umarim sizde baslamaz cok zor
tuzlu cubuk kraker bulundur yakınında ^^Bendede cok fazla 7 haftadayiz ultrasona gore 2 haftadir uyyamiyorum bile bas dönmesi fazla mise bulantisi sabahlari ve mide bosken cok fazla
Beta artışı demeyin acilde yarin onemli bi işleme gircem suphem var deyin bakiyolar. Ben igne tedavisi oluyodum ozamn boyle söyleyince aldilar devletin acilindeYa acilde biz beta artışına bakmıyoruz diyor bugün zar zor verdim almıyorlardı
Önceki anne grubumuzdada sütlaç vardi ikiz oğulları olduYaa bunu okuyunca içim tuhaf oldu burnum sızladı amiiinnn
Evet hep yanımda disari cikarsamtuzlu cubuk kraker bulundur yakınında ^^
Ben de acilde baktırabilmek için "3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şiddetli kasık ağrım başladı endişeleniyorum" demiştimYa acilde biz beta artışına bakmıyoruz diyor bugün zar zor verdim almıyorlardı
Aman nolcak sanki alsalar kanı biz veriyoruzBeta artışı demeyin acilde yarin onemli bi işleme gircem suphem var deyin bakiyolar. Ben igne tedavisi oluyodum ozamn boyle söyleyince aldilar devletin acilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?