- 11 Nisan 2025
- 472
- 368
- 18
Valla evde başka bir çocuğum daha olmasa ohoo habire yatardımAy bisey dicem instada goruyorum millet hamileyken calismis yetmemis isten sonra yuruyusunu yapmis heralde bi boslukta ev islerine de kosuyorlardir ama bu enerji nerden geliyor merak ediyorum ben bugun yaptiklarimi sayayim size kahvalti hazirladim , camasirlari katladim ve astim , dusa girdim , tuvaleti ustunkoru temizledim sonra yoruldumbi boyle triplere giren ben miyim acaba yoksa siz de instadakiler gibi misiniz merak ettim
Siz neler yapiyorsunuz mesela gun icinde nasil geciyor vaktinizValla evde başka bir çocuğum daha olmasa ohoo habire yatardımilk hamileliğimde meğer prensesmişim yatın dinlenin ilk çocuğunu doğuracak arkadaşlarım
Ayy ben çalışıyorum 8-6 işteyim eve gelene kadar 7 oluyor yemek yap ye , topla gireceksen duşa gir ondan sonra uyuyup kalıyorum zatenSiz neler yapiyorsunuz mesela gun icinde nasil geciyor vaktiniz
Bizde kanz var asla önermiyorum. O kadar kaba ve ağır ki katlayıp bagaja koymak tam bir eziyet. Sırf bu yüzden başka bitane alacağımKızlar ya bu arada son kez bebek arabası denemeye gittik mağazaya ,fiyat performansa baktık biraz . Prego Arteon ya da Kanz Okie Dokie alıcaz sonunda iki alternatife indirebildik kullananınız, alanınız ya da almayı düşüneniniz var mıı ?
Boğaz ağrısı bende de var doktora göründüm evet kızarmış ama ilaç yazamam evde kendin tedavi etmeye çalış dedi. Ama geceleri ağrısı çok fena rahatsız ediyorKızlaar iyi akşamlar. Hamilelikte boğaz ağrısı yaşayıpta gargara vs başka ilaç kullananız oldu muu?
hafta içi sabah kaotik ortamda uyandır giydir hazırla okula götür işe git gel okuldan al yemek yap oyun oyna kişisel ihtiyaçlarını gider(naz niyaz krizlerSiz neler yapiyorsunuz mesela gun icinde nasil geciyor vaktiniz
Almayı düşündüğünüz de travel mi peki ? Böyle olunca da asla karar veremiyorum yaBizde kanz var asla önermiyorum. O kadar kaba ve ağır ki katlayıp bagaja koymak tam bir eziyet. Sırf bu yüzden başka bitane alacağım
İsiniz yorucu muAyy ben çalışıyorum 8-6 işteyim eve gelene kadar 7 oluyor yemek yap ye , topla gireceksen duşa gir ondan sonra uyuyup kalıyorum zatenama ben her gece sebepsiz 3.30-4 gibi uyanıyorum , uyanınca da gereksiz bi enerji oluyor millet uyumasa kesin her yeri dip köşe temizlerim yani öyle bi enerji
Hemşireyim , ister istemez yorucu oluyorİsiniz yorucu mubenim iki is yapinca hemen belim sirtim agriyor habire oturuyorum o da kotu tabi de bisey olacak diye korkuyorum heralde
Ahahah calisanlar bence yeterince egzersiz yapiyor ya Allah kolaylik versin ben fazla nazliyom heralde biraz kendimi artik disari atmam lazim evim uzak diye gebe okuluna gitmeye bile useniyorum 2 vasita gidiliyor biraz da yurume mesafesi var tabiHemşireyim , ister istemez yorucu oluyorsonra hiç bi şey yapmaya enerjim kalmıyor. Doktor egzersiz önereyim dedi son kontrolde , hocam uykuya geçiş hızımı ben bile bilmiyorum dedim
Ayy gebe okulundan beni de aradılar , ben kadın doğum hemşiresiyim gelmesem olur mu dedim hepsinin yeri ayrı diyorAhahah calisanlar bence yeterince egzersiz yapiyor ya Allah kolaylik versin ben fazla nazliyom heralde biraz kendimi artik disari atmam lazim evim uzak diye gebe okuluna gitmeye bile useniyorum 2 vasita gidiliyor biraz da yurume mesafesi var tabi
Ya bu gebe okulu nasıl oluyor nerden kimden aranıyorsunuz ben gitmek istedim ama bir şey bulamadımAyy gebe okulundan beni de aradılar , ben kadın doğum hemşiresiyim gelmesem olur mu dedim hepsinin yeri ayrı diyorablacım ölmeyecek yerim kalmadı nası geleyim bi de gebe okuluna diyemedim
Beni de kimse aramadı bu sezeryan doğuruyor gelmesin dediler herhaldeYa bu gebe okulu nasıl oluyor nerden kimden aranıyorsunuz ben gitmek istedim ama bir şey bulamadım
Bana gelmek istermisin diye ısrar etti hemşire gitmiycem dedim ya aslında merak ediyorum neler anlatılıyor ama hem benim artık 4. Hemde gitgel ugrasasim yok gibi.her kontrol öncesi ebe kontrolü diye biyere gidiliyor orda kilonu ve tansiyon olcuyorlar ordan doktora geçilir ya oradaki hemşiremi ebemi o bayan söylüyor her gittimizdeYa bu gebe okulu nasıl oluyor nerden kimden aranıyorsunuz ben gitmek istedim ama bir şey bulamadım
Merhaba alakasiz olacak ama amniyosentez yaptiran siz miydiniz sonuc geldi mi bugun bende yaptirdim aslinda korkuyodum igneden ama korkulacak bir sey yokmus umarim bebege de bi zarari olmamistir ordan gelen sonuca gore olumsuzsa zeka geriligi olma ihtimali vs yuksekmis yani cok moralim bozuk olumsuz bir sey gelirse gebeligimin sonlanma ihtimali var aglamami durduramiyorumBeni de kimse aramadı bu sezeryan doğuruyor gelmesin dediler herhalde
Bende kanz Okie Dokie alacak gibitim ama emlnde değilim haftaiçi artık ne olursa alacam araştırmaktan sıkıldmKızlar ya bu arada son kez bebek arabası denemeye gittik mağazaya ,fiyat performansa baktık biraz . Prego Arteon ya da Kanz Okie Dokie alıcaz sonunda iki alternatife indirebildik kullananınız, alanınız ya da almayı düşüneniniz var mıı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?