Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ay bisey dicem instada goruyorum millet hamileyken calismis yetmemis isten sonra yuruyusunu yapmis heralde bi boslukta ev islerine de kosuyorlardir ama bu enerji nerden geliyor merak ediyorum ben bugun yaptiklarimi sayayim size kahvalti hazirladim , camasirlari katladim ve astim , dusa girdim , tuvaleti ustunkoru temizledim sonra yoruldum bi boyle triplere giren ben miyim acaba yoksa siz de instadakiler gibi misiniz merak ettim

Valla evde başka bir çocuğum daha olmasa ohoo habire yatardım ilk hamileliğimde meğer prensesmişim yatın dinlenin ilk çocuğunu doğuracak arkadaşlarım

Siz neler yapiyorsunuz mesela gun icinde nasil geciyor vaktiniz
Ayy ben çalışıyorum 8-6 işteyim eve gelene kadar 7 oluyor yemek yap ye , topla gireceksen duşa gir ondan sonra uyuyup kalıyorum zaten ama ben her gece sebepsiz 3.30-4 gibi uyanıyorum , uyanınca da gereksiz bi enerji oluyor millet uyumasa kesin her yeri dip köşe temizlerim yani öyle bi enerji

Kızlar ya bu arada son kez bebek arabası denemeye gittik mağazaya ,fiyat performansa baktık biraz . Prego Arteon ya da Kanz Okie Dokie alıcaz sonunda iki alternatife indirebildik kullananınız, alanınız ya da almayı düşüneniniz var mıı ?

Bizde kanz var asla önermiyorum. O kadar kaba ve ağır ki katlayıp bagaja koymak tam bir eziyet. Sırf bu yüzden başka bitane alacağım

Kızlaar iyi akşamlar. Hamilelikte boğaz ağrısı yaşayıpta gargara vs başka ilaç kullananız oldu muu?
Boğaz ağrısı bende de var doktora göründüm evet kızarmış ama ilaç yazamam evde kendin tedavi etmeye çalış dedi. Ama geceleri ağrısı çok fena rahatsız ediyor

Siz neler yapiyorsunuz mesela gun icinde nasil geciyor vaktiniz
hafta içi sabah kaotik ortamda uyandır giydir hazırla okula götür işe git gel okuldan al yemek yap oyun oyna kişisel ihtiyaçlarını gider(naz niyaz krizler) hafta sonu sabahın körü uyandırıl oyun park bahçe gönlünü eyle yemek temizlik banyo.. çoğunlukla hamile olduğumu unutuyorum

İsiniz yorucu mu benim iki is yapinca hemen belim sirtim agriyor habire oturuyorum o da kotu tabi de bisey olacak diye korkuyorum heralde

İsiniz yorucu mu benim iki is yapinca hemen belim sirtim agriyor habire oturuyorum o da kotu tabi de bisey olacak diye korkuyorum heralde
Hemşireyim , ister istemez yorucu oluyor sonra hiç bi şey yapmaya enerjim kalmıyor. Doktor egzersiz önereyim dedi son kontrolde , hocam uykuya geçiş hızımı ben bile bilmiyorum dedim

Hemşireyim , ister istemez yorucu oluyor sonra hiç bi şey yapmaya enerjim kalmıyor. Doktor egzersiz önereyim dedi son kontrolde , hocam uykuya geçiş hızımı ben bile bilmiyorum dedim
Ahahah calisanlar bence yeterince egzersiz yapiyor ya Allah kolaylik versin ben fazla nazliyom heralde biraz kendimi artik disari atmam lazim evim uzak diye gebe okuluna gitmeye bile useniyorum 2 vasita gidiliyor biraz da yurume mesafesi var tabi

Ahahah calisanlar bence yeterince egzersiz yapiyor ya Allah kolaylik versin ben fazla nazliyom heralde biraz kendimi artik disari atmam lazim evim uzak diye gebe okuluna gitmeye bile useniyorum 2 vasita gidiliyor biraz da yurume mesafesi var tabi
Ayy gebe okulundan beni de aradılar , ben kadın doğum hemşiresiyim gelmesem olur mu dedim hepsinin yeri ayrı diyor ablacım ölmeyecek yerim kalmadı nası geleyim bi de gebe okuluna diyemedim

Ayy gebe okulundan beni de aradılar , ben kadın doğum hemşiresiyim gelmesem olur mu dedim hepsinin yeri ayrı diyor ablacım ölmeyecek yerim kalmadı nası geleyim bi de gebe okuluna diyemedim
Ya bu gebe okulu nasıl oluyor nerden kimden aranıyorsunuz ben gitmek istedim ama bir şey bulamadım

Ya bu gebe okulu nasıl oluyor nerden kimden aranıyorsunuz ben gitmek istedim ama bir şey bulamadım
Bana gelmek istermisin diye ısrar etti hemşire gitmiycem dedim ya aslında merak ediyorum neler anlatılıyor ama hem benim artık 4. Hemde gitgel ugrasasim yok gibi.her kontrol öncesi ebe kontrolü diye biyere gidiliyor orda kilonu ve tansiyon olcuyorlar ordan doktora geçilir ya oradaki hemşiremi ebemi o bayan söylüyor her gittimizde

Beni de kimse aramadı bu sezeryan doğuruyor gelmesin dediler herhalde
Merhaba alakasiz olacak ama amniyosentez yaptiran siz miydiniz sonuc geldi mi bugun bende yaptirdim aslinda korkuyodum igneden ama korkulacak bir sey yokmus umarim bebege de bi zarari olmamistir ordan gelen sonuca gore olumsuzsa zeka geriligi olma ihtimali vs yuksekmis yani cok moralim bozuk olumsuz bir sey gelirse gebeligimin sonlanma ihtimali var aglamami durduramiyorum

Bende kanz Okie Dokie alacak gibitim ama emlnde değilim haftaiçi artık ne olursa alacam araştırmaktan sıkıldm

Kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz öneriniz var mı geceleri burnumdan nefes alamıyorum ya bu güncellemede yeni geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…